Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 fenn said: Fenerlisindir sen şimdi Galatasaraylıyım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 kavurma said: hoşgeldin, çay ikram edildi mi arkadaşa? Hoşbulduk. Valla çayı kafamdan aşağı döktüler :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: selamun aleykum. hem akp'li degilsin akp belediyesinde calisiyosun ustune bir de chp'yi de sevmiyosun. hdp'li de degilsin. remus'un beyni yanacak. Aleykümselam. Apolitik de değilim. Bu ülkede iyi insanlar partisi kurulsa o partiye oy verirdim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 kayıt açıldı mı la Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Hoşgeldin. galatasaraylı olman ilk eksi puanın. B)- ( bak bu harekette bana ait...benim için koydular paticik'e ) anlatsana akepeli belediyelerde çalışanların profilini. ne gibi muhabbetler dönüyor çalışanlar arasında? senin rengini anlamaya çalışan kimse oluyor mu? böyle tuzak sorularla falan sana yaklaşan? anlat işte ne varsa çalıştığın ortamda. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 KuddusiMavra said: Hoşgeldin. galatasaraylı olman ilk eksi puanın. B)- ( bak bu harekette bana ait...benim için koydular paticik'e ) anlatsana akepeli belediyelerde çalışanların profilini. ne gibi muhabbetler dönüyor çalışanlar arasında? senin rengini anlamaya çalışan kimse oluyor mu? böyle tuzak sorularla falan sana yaklaşan? anlat işte ne varsa çalıştığın ortamda. Bizim belediye daha önce chpliydi. Geçen seçimde akp kazandı. Yani eski kadro chp kadrosu. Akpli arkadaşlar üzülecek ama :) There's nothing unusual in here. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Şimdilik değişmedi, beş yıl sonra çalışanlar birden hidayete erer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 her şeyi bilen solcu da gelmiş... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 hangi belediye? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Anhora said: sostizm said: Anhora said: yekeyeke said: biyikin yeni fake i olabilir ama yine de hg... Hoşbulduk, biyik kim? Çok tehlikeli bir soru sordun. Yazarken arada arkana bak, gözün gölgelerde olsun. Ahahahaha forumda gizli işler mi dönüyor :) AKPli herhalde bu biyik. Siz de neden sevmiyorsunuz bu AKPyi o kadar yol yapıyorlar bakın :) bu arada aslıcım eğer piramit yaparsan yörünge dışı tatil kazanırsın aklında olsun cnm öptm. Biyik sana mesaj yazmış sallamamışsın cursed ban point. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 hemen mode z mi ne var ya biyik haters club aplikasyonu onu yuklemis, ondan gormuyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bartın neredeydi ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: hangi belediye? belediyeyi ifşa etmeyelim şimdilik. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 neutrino said: bartın neredeydi ya Aynen ben de her dönem bu soruyu soruyorum kendime. Neyse ki ulusoy götürüyor, kaybolmuyoruz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: hemen mode z mi ne var ya biyik haters club aplikasyonu onu yuklemis, ondan gormuyor. Yok yazdım ben. Ama peşpeşe cevap attığımdan spam olarak algıladı sana yazdığım mesajı. Tekrar yazayım. Apolitik de değilim. Ama Türkiye'de İİP(İyi İnsanlar Partisi) kurulsa oyumu ona verirdim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: hemen mode z mi ne var ya biyik haters club aplikasyonu onu yuklemis, ondan gormuyor. bu yeni üyeler de terbiyesiz ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 LGBT partisi olsa ona da oy verir misin peki? Bir de belediyenin hangi biriminde çalışıyorsun? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: hemen mode z mi ne var ya biyik haters club aplikasyonu onu yuklemis, ondan gormuyor. birini ignorlayıp onu görmemeye çalışmak hater'lık konseptinden en uzak davranıştır heralde. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Holy said: LGBT partisi olsa ona da oy verir misin peki? Bir de belediyenin hangi biriminde çalışıyorsun? Oy verdiğiniz parti, sizin görüşünüzü yansıtmalı. Benim görüşümü yansıtmadığı için vermezdim. Ayrıca sizin verdiğiniz örnek çok spesifik bir amaç taşıyor. Geneli kapsayacağını sanmıyorum. Bilgi-İşlem Müdürlüğü. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 KidLazer said: Biyik said: hemen mode z mi ne var ya biyik haters club aplikasyonu onu yuklemis, ondan gormuyor. bu yeni üyeler de terbiyesiz ya. Hayırdır bana mı laf sokmaya çalışıyorsun? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ohoo hadi buyur burdan yak. sen daha buna tersleniyosan 3 vakte kadar terk edersin forumu sfds Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 KidLazer said: ohoo hadi buyur burdan yak. sen daha buna tersleniyosan 3 vakte kadar terk edersin forumu sfds Terslenmeye aldırmam da hakaret etmeyelim lütfen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 vakti gün olarak değiştirdim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Diğer bölümlerdeki yorumlarında da her boku alıntılayacaksan gelme lütfen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.