Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkcell veya vodafone faturali tarife

barnacle

Öne çıkan mesajlar

Ya istedigim gibi bir tarife bulamadim faturali olacak, vodafone gencextrayim su an ek internet pakedi alinmiyor dert oldu eskiden yetiyordu 500mb,

300 500 dakika her yone ve min 1 gb interneti olan bi tarife ariyorum en mantikli veya yakin bildiginiz bir tarife var mi? Cakallik oluyo bazilarinda ondan burayada sorayim dedim sitelerden de bakiyorum bi yandan
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

Ya istedigim gibi bir tarife bulamadim faturali olacak, vodafone gencextrayim su an ek internet pakedi alinmiyor dert oldu eskiden yetiyordu 500mb,

300 500 dakika her yone ve min 1 gb interneti olan bi tarife ariyorum en mantikli veya yakin bildiginiz bir tarife var mi? Cakallik oluyo bazilarinda ondan burayada sorayim dedim sitelerden de bakiyorum bi yandan

2gb internet
500dk her yöne arama
5000 msj yer yöne

ayda 29 tl

vodafone freezone
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
E said:

turkcell kullaniyorum. sozde 90tl lik platinyum uyesiyim. gecen ay 220 evvelki ay 160tl odedim. daha 90tl odedigim gunu hatirlamiyorum. turkcell de soylenene pek itibar etme yani

85 TL'lik Turkcell Platinum paketi kullanıyorum. Şimdiye kadar tek kuruş şaşmadı bence sen fazla kullanım yapmışsın. Bayram Kuşadası'nda bizim aileden Avea ve Vodafone kullananlar göçtüğünden kullanamadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

applev0dka said:

senin elinde ne var suan hat ?

Vodafone var abi, faturayi asmayana gectim 2 gb net diyodu 35 tl lik olanda ama sanirim 1 gb geldi ya anlamadim olayi

benim faturasızdı. faturalıya taşıdım 29 liraya 2gb 500dk 5k sms oldu.

ama 1 gb hediye oldugu için sorgulama yapınca 1 gb görünüyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...