barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Ya istedigim gibi bir tarife bulamadim faturali olacak, vodafone gencextrayim su an ek internet pakedi alinmiyor dert oldu eskiden yetiyordu 500mb, 300 500 dakika her yone ve min 1 gb interneti olan bi tarife ariyorum en mantikli veya yakin bildiginiz bir tarife var mi? Cakallik oluyo bazilarinda ondan burayada sorayim dedim sitelerden de bakiyorum bi yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 1 yıl kullanıcam dersen 59a geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hepsi-bir-arada/full-paket-yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 turkcell kullaniyorum. sozde 90tl lik platinyum uyesiyim. gecen ay 220 evvelki ay 160tl odedim. daha 90tl odedigim gunu hatirlamiyorum. turkcell de soylenene pek itibar etme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 avea'ya geçtim ben "Her yöne 500 Dk + Her yöne 5000 SMS + 2 GB İnternet" 23 liralık paket faturalı http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/YeniYilKampanyasiYeniMusteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 barnacle said: Ya istedigim gibi bir tarife bulamadim faturali olacak, vodafone gencextrayim su an ek internet pakedi alinmiyor dert oldu eskiden yetiyordu 500mb, 300 500 dakika her yone ve min 1 gb interneti olan bi tarife ariyorum en mantikli veya yakin bildiginiz bir tarife var mi? Cakallik oluyo bazilarinda ondan burayada sorayim dedim sitelerden de bakiyorum bi yandan 2gb internet 500dk her yöne arama 5000 msj yer yöne ayda 29 tl vodafone freezone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Numara tasimak gerekiyo hep duzgun kampanyalar icin ya ustteki de oyleymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 senin elinde ne var suan hat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 E said: turkcell kullaniyorum. sozde 90tl lik platinyum uyesiyim. gecen ay 220 evvelki ay 160tl odedim. daha 90tl odedigim gunu hatirlamiyorum. turkcell de soylenene pek itibar etme yani 85 TL'lik Turkcell Platinum paketi kullanıyorum. Şimdiye kadar tek kuruş şaşmadı bence sen fazla kullanım yapmışsın. Bayram Kuşadası'nda bizim aileden Avea ve Vodafone kullananlar göçtüğünden kullanamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Ben 1000 dakka, 2gb, 50-100 sms istiyom tcll veya vodofn Varmıdır uygun bişey bu tarzda? 500 dk yetersiz bence, 500-5000 sms falanda gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 applev0dka said: senin elinde ne var suan hat ? Vodafone var abi, faturayi asmayana gectim 2 gb net diyodu 35 tl lik olanda ama sanirim 1 gb geldi ya anlamadim olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Duble internet yazip mesaj atmamm gerekiyomus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 barnacle said: applev0dka said: senin elinde ne var suan hat ? Vodafone var abi, faturayi asmayana gectim 2 gb net diyodu 35 tl lik olanda ama sanirim 1 gb geldi ya anlamadim olayi benim faturasızdı. faturalıya taşıdım 29 liraya 2gb 500dk 5k sms oldu. ama 1 gb hediye oldugu için sorgulama yapınca 1 gb görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar