Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Fistan said: kız abi der zaten ilk konusmada buna kıkırdadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 herseyi kezbanlığa yükle zaten kız 9 yaşındayken sen 18 yaşındaymışsın en az 8-9 sene yazlıktaki abiymişsin kezbanlıkla ne alakası var kezban kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bakir erkeklerle dolu bir foruma akıl almaya gelen adama siktir çekmenin bir yolu. 33 yaşında aranızda 8 yaş fark olan nasıl konuşacağını bilmeyen adam geliyo sana ve ilk konuşmadan önce evlilik planı bile yapmış ne dersin bu adama sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 int kasıp gelince fistanı daha bi sevmeye başladım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Fistan said: kız abi der zaten ilk konusmada buna of ne koyar o laf adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 kitabı kıs kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 vurmayın olm. belki kızda bizim remustan hoşlanıyodu açılamıyodu. fırsat var, av var uygun atmosfer, yazlık insanlar cıvıl cıvıl. çok tipsiz değilsen olur neden olmasın. go go no rmk, hiç bişi yapmamaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Fistan said: herseyi kezbanlığa yükle zaten kız 9 yaşındayken sen 18 yaşındaymışsın en az 8-9 sene yazlıktaki abiymişsin kezbanlıkla ne alakası var kezban kezban http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/85419/2368/1/26907125/toni-garrn-ustsuz-yakalandi Bi leonardo DiCaprio degilim ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 SenariouS said: Fistan said: kız abi der zaten ilk konusmada buna of ne koyar o laf adama Koymazda çok rezil olurum, çok ağırını yemişiliğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bence kızın annesi gelip x abiniz size göz kulak olur falan der direkt sdfds yazlıkçı anne sıtayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 vivavale said: fırsat var, av var uygun atmosfer, yazlık insanlar cıvıl cıvıl. Abi kız 25 yaşında ve ailesiyle tatildeyse evlenme kafasındadır direk, eh bu da evlenmeyecem diyor o yüzden av mav olmaz bu, atsa da karavana atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Remus said: Koymazda çok rezil olurum, çok ağırını yemişiliğim var. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Fistan said: herseyi kezbanlığa yükle zaten kız 9 yaşındayken sen 18 yaşındaymışsın en az 8-9 sene yazlıktaki abiymişsin kezbanlıkla ne alakası var kezban kezban ben de bunu yazacaktım. kızın yerinde olsam ben de abi derdim. bu sene 23 oluyorum. 33 yaşında adamların 21-22 yaşındaki kızlara asılmasına bir tarafım kızıyor, diğer tarafım ''yakın gelecekte sen de 33 olacaksın'' diyor, o zaman sakınleşiyorum.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 SenariouS said: Remus said: Koymazda çok rezil olurum, çok ağırını yemişiliğim var. hmmm Anlatıyım muhabbet olsun, ünversitediyiz yüksek lisans yapıyorum, 1 sene bizim laba 4. sınıflardan bir hatun geldi. Bildiğin kezban erkek arkadaşı var evlenicem felan ayağına. (O zamanlar daha kezban nedir bilmeyen bir safım, hiç karşıma çıkmamış daha). Neyse bi 6 ay kadar muhabet kakara kikiri, sonra yaz tatili girdi araya, benim deneylerde problemler çıktı hoca hergün gelip ağzıma şıçıyo (sonradan benden kaynaklanmadığını ortaya çıkardım pis göt oldu herif). Neyse bu bizim labda yüksek lisansa başladı. Benim üzerimde deli baskı yapıyo hoca, ben günde 20 saat labda çalışmaya başlamışım. Bu hatun erkek arkadaşı ile bütün yaz konuşmamış, ayrılmışlar gibi. Neyse bana sardı 1-2 ay devamlı yemeğe felan gittik, içtik şıçtık. Bu sırada ben hoca değiştiricektim, baktım durum iyi güzel gidiyoruz alttan aldım değiştirmedim hocayı. (1 senedir çalışıyorum elimdeki datalar ne olucak ayağına yattım, hiçde bir şey çıkmamış.) Neyse ben bu arada çok feci aşık oldum hatuna. Bir gün yine içtik az, ben açıldım seni seviyorum dedim. Bu mala bağladı, benim erkek arkadaşım var nasıl böyle bir şey dersin. Neyse olay burda bitmez, ertesi gün bunu bütün laba yay, tanıdığım herkezin haberi olsun. Herkeze farklı şekilde benim ne pis bir adam olduğumu anlat. Yüksek Lisansın bitmesine 6 ay kalmıştı, deneylerimden sonuç almaya başlamıştım. Bırakıp gideyim desem bir dert, kalsam millete laf anlatması ayrı dert, kızı her gün görüyo olmam ayrı bir dert. Neyse, 6 ay sonunda labdaki durumu %50 %50 'ye getirdim, mezun oldum ayrıldım. O günden beri içkide içmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 spor yap yağları erit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Remus said: belli bir yastan sonra zaten teklif olmuyor abi kizin beline elini doluyorsun opuyorsun sonra aaa biz sevgili mi olduk oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Senden hoşlanıyorum dedim, böyle bir hamle yaptım kız mala bağladı. Hatta wow us open beta vardı galiba tam o sıralar, wowa başlamasam hayattan kopardım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Sana tavsiye verilmez lan. Biz de komsu kiziyla dustuk kalktik ama senin gibi dramatize etmedik la. Biraz vakit gecirin birlikte zaten olacagi varsa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 herkeste next door girl fantazisi varmis lan abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Benimki karsi apartmandi lan oyle sandigin gibi degil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Ridvan diyince fark ettim baya bir dramatize etmisim. Sanirim cb secimlero uuzumdem fazla gerildim. Sanki ben katiliyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Theridone said: Benimki karsi apartmandi lan oyle sandigin gibi degil sdf camdan cama kacak bakismalar giyinirken perdeyi acik unutmalar falan diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ufakken bi arkadaşın evinde dürbün vardı,gece camları kesiyoduk bi teyzenin soyunuşuna denk gelmiştik 100kg vardır kadın fdsfs hayattan soğumuştuk o hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Remus said: wowa başlamasam hayattan kopardım muhtemelen. wow a başlayarak kopmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Git yazıl sahilde direkt. Eskiden top oynarlardı sahillerde artık o nesil kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar