Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komşu kızı olayı

Remus

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

herseyi kezbanlığa yükle zaten
kız 9 yaşındayken sen 18 yaşındaymışsın
en az 8-9 sene yazlıktaki abiymişsin
kezbanlıkla ne alakası var
kezban kezban

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/85419/2368/1/26907125/toni-garrn-ustsuz-yakalandi

Bi leonardo DiCaprio degilim ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

herseyi kezbanlığa yükle zaten
kız 9 yaşındayken sen 18 yaşındaymışsın
en az 8-9 sene yazlıktaki abiymişsin
kezbanlıkla ne alakası var
kezban kezban

ben de bunu yazacaktım. kızın yerinde olsam ben de abi derdim. bu sene 23 oluyorum. 33 yaşında adamların 21-22 yaşındaki kızlara asılmasına bir tarafım kızıyor, diğer tarafım ''yakın gelecekte sen de 33 olacaksın'' diyor, o zaman sakınleşiyorum.B)-
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

Remus said:

Koymazda çok rezil olurum, çok ağırını yemişiliğim var.

hmmm

Anlatıyım muhabbet olsun, ünversitediyiz yüksek lisans yapıyorum, 1 sene bizim laba 4. sınıflardan bir hatun geldi. Bildiğin kezban erkek arkadaşı var evlenicem felan ayağına. (O zamanlar daha kezban nedir bilmeyen bir safım, hiç karşıma çıkmamış daha). Neyse bi 6 ay kadar muhabet kakara kikiri, sonra yaz tatili girdi araya, benim deneylerde problemler çıktı hoca hergün gelip ağzıma şıçıyo (sonradan benden kaynaklanmadığını ortaya çıkardım pis göt oldu herif). Neyse bu bizim labda yüksek lisansa başladı. Benim üzerimde deli baskı yapıyo hoca, ben günde 20 saat labda çalışmaya başlamışım. Bu hatun erkek arkadaşı ile bütün yaz konuşmamış, ayrılmışlar gibi. Neyse bana sardı 1-2 ay devamlı yemeğe felan gittik, içtik şıçtık. Bu sırada ben hoca değiştiricektim, baktım durum iyi güzel gidiyoruz alttan aldım değiştirmedim hocayı. (1 senedir çalışıyorum elimdeki datalar ne olucak ayağına yattım, hiçde bir şey çıkmamış.) Neyse ben bu arada çok feci aşık oldum hatuna. Bir gün yine içtik az, ben açıldım seni seviyorum dedim. Bu mala bağladı, benim erkek arkadaşım var nasıl böyle bir şey dersin. Neyse olay burda bitmez, ertesi gün bunu bütün laba yay, tanıdığım herkezin haberi olsun. Herkeze farklı şekilde benim ne pis bir adam olduğumu anlat. Yüksek Lisansın bitmesine 6 ay kalmıştı, deneylerimden sonuç almaya başlamıştım. Bırakıp gideyim desem bir dert, kalsam millete laf anlatması ayrı dert, kızı her gün görüyo olmam ayrı bir dert.
Neyse, 6 ay sonunda labdaki durumu %50 %50 'ye getirdim, mezun oldum ayrıldım. O günden beri içkide içmiyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...