Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Selamlar 1,5 yaşında Tekir ve 8 aylık Van Kedisine ilk günden itibaren Royal Canin (Royal Canin Kitten 36 Ufaklığa, Tekire de Royal Canin Pure Feline Vitality) veriyorum lakin tüy dökme sorunları baş gösterince tatilde olduğum için burada bulduğum başka bir veterinere götürdüm. Veteriner tavuklu olan Royal Canin yerine balık içeren başka bir mama kullanmamı tavsiye etti. Bunun aslı var mı ? Balık içeren mamalar tüy dökümünün azalması konusunda gerçekten fayda sağlıyor mu ? Royal Canin'in balık içeren bir mamasını da buldum aslında ama madem değişim yapıyoruz başka bir markaya geçsem mi geçmesem mi diye karar veremediğim için konu açıp danışayım dedim. Pro Plan falan mı kullanayım yoksa başka bir şey mi ? Ne tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 olabilir de soyle bir sorun var benim kedi tavukluyu cok seviyordu. bazen degisim olsun diye hindili veya balikli alinca zar zor yiyor istahi kapaniyordu. Onada dikkat etmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Bizim kedi Hills Science Plan'in zd olanından yiyor. Küçükken mantar problemi vardı. Tavuktan balığa geçildiğinde dediğiniz gibi kedinin iştahı kapanıp yemeyebiliyorda. Royal Canin dışında Science Plan'e bakmanı öneririm çünkü her duruma özel mamaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 temizmama baya geliştirdi kendini. bende köpeklerim için ilk 1 yaşına kadar hep pro plan kullandım. sonra linkteki mamalara geçtim. Yerli üretim ama gerek içerik gerek tesisleri bakımından çok iyiler. Taze satış yapıyorlar. Sitelerinde üretim tarihleri bile yazıyor. Her siparişinde kemik v.s gibi hediyeler gönderiyorlar. Tavsiye ederim. http://www.temizmama.com/video.asp Buradan numune talep et. Ücretsiz kargo ile yolluyorlar. Deneyebilirsin. https://www.temizmama.com/numune-talebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 temizmama iyi, cok memnun kaldi kediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bizim sokak kedileri sanabelle yiyolar. pek bi memnunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Haha tam aksine bizimkilerde balıklı mamaya karşı önlenemez bir istek var. Tekir'e Royal Canin Balık içerikli Vitality aldığımda bizim ufaklık kendi mamasını bırakıp onu yemeye çalışıyordu. Muhtemelen her şey piknik hazırlığı yaparken masanın üzerinde başıboş bıraktığımız ton balıklı sandviçler ile başladı. Konserve kutularını açarken miyavlamaya başlıyor psikopatlar :D @stormeagle Türk üretimi olan bir şey benim içimin rahat etmemesine yol açacaktır. Numune vs gibi şeyler güzel ama bilinmiş ve yıllardır sektörde olan markalarla devam etmek şart bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Tüy dökme sıkıntı yaratacak boyutta mı? Yani kedi kelleşmeye başladı mı yoksa göz kararı fazla tüy döktüğünü mü düşünüyorsun? Belki normaldir. Mevsim geçişlerinde tüy dökme oranı artar. Zaten normalde de topak topak tüy dökerler. Tararsan en azından etrafa yayılmadan önce toplamış olursun tüyleri. Ama bu da bir yere kadar. Genelde insanlar ısrarcı olunca veterinerler de mantık yürütmeye çalışıyorlar, çok düşük ihtimaller üzerine. İnsanlar da sanki kesin sıkıntı o söylenenmiş gibi çözmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Israrla herkese tavsiye ediyorum. ACANA PACIFICA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 1 yasini gecsinler de bundan alayim bizimkilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Valla tüm yaştaki kedilere uygundur ibaresi var. Ben yavruya 45 günlükten beri kullanıyorum. 5 Aylık oldu maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Koruyucu madde içermeden içinde balık eti varsa ya bu sıcakta 2 günde kokar ya da yalan söylüyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bir de pasifik somonu nasil dondurulmadan taze geliyor onu da ben bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 acana siparişi verdim bugün denemek için kısır kediye kilo aldırcak diye tedirginim ama 2.5 kg lık paketten aldım, bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 edit said: you have to add a form of starch when manufacturing a kibble to make it hold it's form. if it was just made out of meat, it would crumble. that's where grains came in, as a cheap form of starch. now it's more common to see corn used as the starch (in cheap grocery store food) like iams, science diet, eukanuba and the like. corn(tho it is natural) is not natural for your cat to eat, and a very common allergen to carnivores. it's used because it is cheap starchy filler. carnivores will be found grazing on fruits and veggies as supplement, and would naturally find it in the belly of their prey. grains in general are not natural to animals, just necessary in the mfg process. there are many foods on the market now that are grain free and have a higher meat content such as Blue Buffalo Wilderness and Natural Balance LID. there are also RAW meat diets available, but they usually have a good balance of fruits and veggies added to them aswell. EDIT: Blueberries and fruits and veggies are not filler. corn, wheat, soy are filler. grains are starch. fruits and veggies are added as a natural source of vitamins and minerals. all pet food has to mee AAFCO guidelines for vitamin/mineral content, and good companies will find these v/m in an ingredient, instead of a supplement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Benim kedi pro plan kullanırken tüy döküyordu royal canine geçtim. Baya azaldı ama hala döküyor. Her mama her kediye aynı etkiyi göstermiyor işte deneye deneye bulman lazım. Bu arada temizmama fiyatları efsaneymiş ben 15kg canini 250 TL ye aldım, adamlar 60 liraya satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar