imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 konser. bilet sahaiçi 99 lira mı ne. var mı giden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 amk son gün söylüon ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 http://i.ytimg.com/vi/lD0rOEru5Bk/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Kapitalizm yüzünden imamla aramızda bariyer var. Bide sahne önü erken giriştim ama tüm ergenlen ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Gittim ben. Yaş ortalaması 15 falandı. Mangini bir sürü şarkıda sıçtı. Falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 home söylediler mi? home un ortasında bir solo var abi ımmmmphhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 15 yaşında hiç konsere gitmediniz galiba hayatınızda, anneniz göndermiyordu galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 abi basçıcı varya, sürekli çalışıyormuş. uçaka mesela 2 kişilik bilet alıyormuş. bir kendisi bir gitarı için uçakta bile çalıyormuş. 7 telli gitarı varmış abi adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Home söylemediler valla. Setlist.fm'de var setlist. Fena değildi konser ya. İyi oldu gittiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 iyiydi iyi. labrie 3 saat cayır cayır söyledi en çok ona şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 labrie ayri album yaptiydi bir ara. alone ve undiceded i begenmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Impermanent Resonance son yıllarda çıkmış en iyi albümlerden zaten. orada vokal yazımları herifin kendine ait. dinlerken farkı anlıyorsun. dt'de ise şunu şoyle söyleyeceksin hacıt deniliyor, işini yapıyor. hatta şu da dursun şurda http://www.youtube.com/watch?v=WhyrYMknXQc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar