imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 çoğu pati ve arkadaş istanbuldan sağa sola kaçtığı için mecbur konu açtım. istanbulda perşembe cuma günleri için oğluşumuza evini açıcak hayırseverler arıyoruz. kanepe kafi. kıvrılır uyurum. ses etmem. gelirken baklava fln alırım. kaka yapmam. yapamıyorum çünkü evimden başka yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Kari mi atcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 namusumla uyucam tek başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 duj dahil 100$ böbreği garanti etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Karı atcam deseydim ev açardım ama kanepede uyuyacak adama ev yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 zaidral ile benim mutlu yuvamda konaklayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 niye kendi evinde kalmıyon perşembe cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 double team şeklinde zamparalık var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bir diaboliq, bir ben ve bir rus hatun sislide seni bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 kanepe olmaz, beraber yatarsak olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 imamı kaptılar, akşam simidi gibi yiyecekler bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Hala bulamadıysan benim misafir odasında kalabilirsin. Bugün ve yarın kimse yok piyasada. Haftasonu da bizim bebeler gelir içeriz filan muhtemelen. O zaman da zaten uyuma sırasına göre ilk benim yatak, sonra ev arkadaşımın yatak, sonra misafir yatağı, sonra diğer misafir yatağı ve en son kanepeler olmak üzere sıra içerisinde nereyi denk getirirsen orada uyursun. O diil de haftasonları o en çok içip her yer dolduğu için kanepeye mecbur kalanlar da genelde evin sahibi oluyor ya, ona yanarım. Ha bu arada, olum patilere açık davetiye çıkardıydım biriniz bile gelmedi bir sürü insan gelicem edicem diye tatava yaptı. silkelenecek insanlarsınız bazılarınız kimse demiyor ki bu pati n'apar n'eder oralarda taksimlerde çocuğumuzu çalmasınlar diye endişelenmiyorsunuz. Ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 karı peşinde istanbullara geldin ve fos mu çıktı len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 BANA DA OLMUŞTU AYNISI AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 sokaklara düştüm deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Cok talip cikti. Ilk gun sabah opucuk ve omletle uyandirilacak sansli babacum oldu. Abi ben cuma bosum bu arada toplasip biseyler yapsak ya. Yoksa Haberlerde hep gordugum cuma namazi cikisi slogan adan Beyazit camii cemaatine karisip kameraya el sallamayi dusunuyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 cuma ist buluşması diye topic açın da bakın bakalım kimler damlamaya niyetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ne damlaması, akarız hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Bulusma oldumu gelmiyor millet asafdsff Bana telefonlari bi mesajlayin bakayim siradan harasslayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 akşama bıbıcımı ararım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Dudulluda servis beqleme qeyfi... Nasi yasiyorsunz olm bu sehirde ya. Simdiden darlandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Sıcakta erimedin mi sen Dudullu'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 dudulluda darlanırsın tabi abi. kadıköye git beşiktaşa git bağdat caddesine git. gerçi insanlar hala tatilde istanbul sakin sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 dudullu nere ya? 14 senelik istanbul'luyum velhasıl ora nere bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 imamizer said: Dudulluda servis beqleme qeyfi... Nasi yasiyorsunz olm bu sehirde ya. Simdiden darlandim. Sanki bana alplerde yasiyo göt... Uskudardan besiktasa gecicem. Açim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar