Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 2

kavurma

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

ben en cok gol kacirdiktan sonraki sasirisini anlamiyorum hala. hep kaciriyosun, hep ayni bakis birader. baska bakisla sasir.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr//Resources/2013/9/29/82430_burak_1.jpg

geçen sene post atmıştım bunu, burak yılmaz deyince aklıma elleri ensede, surat şaşkın bi adam geliyor diye asdafsda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FIFA Oyuncu Statüsü Komitesi'nin İzet Hajrovic'e geçici lisans verilmesini kabul etmesi kararı Şirketimiz ile bu oyuncu arasındaki uzlaşmazlığın esasına ilişkin değildir. FIFA, bir futbolcu ile Kulüp arasında uzlaşmazlık olan durumlarda, futbolcunun oynamasına izin verilmemesi halinde telafisi imkansız zararlar oluşabileceği gibi mülahazalarla ekseriyetle geçici lisans çıkarılması tedbirini kabul etmektedir. Şirketimiz ile oyuncu arasındaki uzlaşmazlık şu anda FIFA Uzlaşmazlık Çözüm Komitesi ("FIFA DRC" ) önündedir. FIFA DRC kararının akabinde taraflardan birinin başvurması halinde de konu CAS'ın önüne taşınacaktır. Uzlaşmazlığın esasına girip ayrıntılı hukuki incelemeyi yapacak olanlar bu kurullardır. Şirketimiz FIFA DRC'ye konuya dair görüşlerini ayrıntılı olarak iletmiştir. Hukuki mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

burak 3. kez gol kralı olacakmış pıl kayı kaçırmışmış

ulan geçen sene takımı şampiyonluktan koparan adam burak yılmaz sdfs

açın bakın en kritik puan kaybettiğimiz maçlarda nası goller kaçırmış. arena'da 3-4 gol atıp kazandığımız maçlrada gol atıp kral olsa ne olur.

real madrid maçına bakın.

maç burak yılmaz'ın beraberlik golünü kaçırmasından sonra kopuyor. yine yenilirsin o ayrı ama takımın forveti atamazsa takım napsın bi zaman sonra.

tamam gol kaçırılır ama burak'ın attığı goller beleş kaçırdığı golleri stoperler bile atar. aynı maç içinde bir forvet 3-4 tane net pozisyon kaçıramaz aga
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Red böyle bi taraftar bence
http://gifshost.com/062010/1277378257_supporter-rage.gif

biz ideal taraftarız. sırf takımımın futbolcusu, başkanı ,tdsi diye kötü adamları övemem burda.

xelcuk denilen adam ilk geldiğinde ligin ortasında ıslıklanmaya başlamıştı taa ki frikik golü atana kadar. golü attı herkes performansını unuttu. 3 senedir top oynamıyor adam.

takımdaki trabzon tayfası takımı baltalıyor. fakat yönetim olcan transferi daha da güçlendiriyor adamları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...