Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 iyi oldu, sonradan geriye bakip aradigimiz puanlardan olurdu bursa deplasmani genelde. tabi cok bi isik yok henuz, ama chedjou ozellikle cok saglamdi. semih de iyiydi. muslera gene iki kilo cikardi koydu. burak golde basta da son vurusta da dogru is yapti. transferleri bekliyoruz artik. iki uc dogru hamle lazim. edit: 1 eylul pzt sanirim transferin son gunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Red said: keşke gol atmasaydık lan. maç dönecek sdfs. burak golden 5 dakka sonra dağa taşa gönderdi daha rahat pozisyonda. o yüzden hiç bala mala attığı golü övemem. övgüyü bruma hakediyor. Burak bu sene de 15+ golatacak ve gene bir kisim GS taraftari uzulecek bu ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 melo https://vine.co/v/OBOKrdQ61xa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 chedju enfes bu sene bruma ilerki maclarda kesilecek diye üzülüyorum. Bu takıma Bruma gibi hızlı oyuncu şart . Umut bulutu daha iyi gördüm. Özellikle Ozan Tufan dan bahsetmek istiyorum . Sag bekmi sag kanatmı santroformu anlamadım . 19 yaşında kesinlikle alımalı . ozan Tufanı bu sene takip etmek gerek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 S-H said: melo https://vine.co/v/OBOKrdQ61xasunu yazan macı izledi mi acaba? volkan senin saldırmadıgı kaldı mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 izlemedim de ne yazmışım ? meloyu anası babası bu kadar savunmuyordur, az sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 sana demedim vine in baslıgını yazana dedim. sen bisey yazmamıssın ki? ama sen de haklısın belirtmemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 abi ne sikici macti ya. ilk yariyi izlerken uyuyakalmisim yeni uyandim fsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Burak cok iyi gol atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Sevilla dan Mbia alınmış diye haber cıkmış fransa basınında. Ne alaka zenci orta saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ulan sampiyon olcaz belki ama ligin en hıyar forveti bizde top toplayici siklemiyo adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 said: "Profesyonel futbolcularımızdan Nordin Amrabat'ın 2014-2015 sezonu için Malaga Club De Futbol'a geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Malaga Futbol Kulübü kiralama bedeli olarak Şirketimize 1.000.000 EUR ödeyecektir. Malaga Futbol Kulübü, 30.04.2015 tarihine kadar 3.500.000 EUR bonservis bedeli ödeyerek oyuncunun transferini gerçekleştirme opsiyonuna sahiptir. Kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm maaş, prim v.s. ödemelerinden münhasıran Malaga Futbol Kulübü sorumlu olacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Beklenmedik derecede iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 evinin kirasını biz ödüyoruzdur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 nası oldu da bizi cok mikmemisler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Oha yazık lan Malagayı fena kazıklamışlar, 1m kiralık nedir, Falcao mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 bi hinlik olmali. kirtasiye masrafi diye 2 milyon filan veriyoruzdur biz. bildigin iyi ya. transfer yapalim da bi ise yarasin su olay ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Malaga baya beğendi ambotu geçen sene ya, bu sene başında almak istediler de fiyat çektik... Şimdi bir dall daha kiralamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Şunları baştan halletselerdi de drogba kalaydı ya. Üşüyoruz reis dDd. http://www.ajansspor.com/resimv3/chelsea_sevinc_drogba_costa_300814.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Orta sahaya Guarin veya Mbia. Forvete Almeida. Sağ bek Tarık. Olabilecek isimler bunlar kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 drogba niye chelsea ye gitti ki? eşek herif bizim logoyu kullanıyo hala sitesinde sfgh http://oi59.tinypic.com/68gcye.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ulan biz napoliden birini alıyoruz ama her seferinde farklı bir isim çıkıyor. bir pandev dendi, şimdi jamali deniyor... jamali kim lan? edit: seten yanlış mı yazmış bilmiyor mu anlamadım ama dzemailiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Dzemaili bu adamı begenmedim ya ben hic .gecmiş performansı hic iyi degil youtubeda da bir sey yaptıgı yok ben mi anlıyamadım ? Siz inceledinizmi ? Bu adam Gs de oynıyamaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ÇÜNKÜ YUTUBDA VİDEOSU YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Cocuklar uyoutube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar