BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 stormeagle said: Yardım için düzenlenen maçın bilet fiyatları; 45-60-90tl ebenin.. oldu mu 2 sene Lazio gelmişti Atatürk'e, yine bu civardaydı. Avrupa'nın en formda takımlarından biri + İzmir'in Galatasaray özlemi + Soma olunca ne bekliyordun? Ben maça gidemeyebilirim ama aldım bileti bakalım ofisten birine hediye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Bana hediye et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Ben aldim 2 bilet, aksama gidicez bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ucuzmuş lan biletler bi sinema 20tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Eskişehir başkanı Tarık+Erkan için 6.2 istemişti, şimdi de 6'dan aşağı bırakmayız Tarık'ı diyor. Buzdolabı yanında hediye verilen mutfak robotu gibi. Bu durumda 200.000 euro ise bonservisi alalım, patlarsa patlar dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 mesut gercek bir korkunc ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 adam tam türk esnafı ya. telefona taksit yasaklarından sonra. 2000 liralık telefonu 1 liraya satıp 2000e kılıf satan, ona taksit yapan esnaf gibi sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 tarık ı öyle yada böyle alıcaz ya.bence iyi bir oyuncu değil ama alabileceğimiz tek sağ kanat :( . benim anlamadığım 3 büyüklerin hepsinde de yıllardır aynı sorun var.buna rağmen hiç biri alttan oyuncu yetiştirmeye çalışmıyor.ulan yıllardır aynı sorun al işte 15-16 yaşında gelecek vaat eden yetiştir altyapıda üzerine düş biraz her 2-3 yılda bir 7-8m harcamak zorunda kalma gerçi fb caner ve gg ile çözdü olayı ki bu oyuncular takımı şampiyon yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 abi sabriden farkı ne tarık ın allahınızı kitabınızı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 saçı uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bek zor yetişir abi, her bölgede 423423423 tane alternatifi olan almanya'dan bile 10 yılda toplamda 2 bek çıktı. Schmelzer biri diğeri de Lahm BJK'nin altında Ümit Karaal var. Bilic bu sene de kullanmaya çalıştı ama olmadı. 3. alternatif olarak solda yine kadroda olacak ama doğruyu söylemek gerekirse o da patladı. 2 sene önce yurt dışından vs. gelip izliyorlardı adamı, milli takım performansı vs. iyiydi ama işte üstüne koyamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 yaşı genç herifin, bi gökhan gönül de biz yakalayabilir miyiz umudu var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Bülent Timurlenk yazmıştı sanırım ; Golü yok, asisti yok 5m istiyorlar. Bir de bunları yapsa değeri 20m olcak sanırım diye. Vallahi piyasayı bu hale, 4 isteyene 5 veren, aziz ile demirören getirdi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ayhana 6 veren götlerle başladı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Eskişehir bizim ligin Everton veya Southampton'ı gibi ya. Direkt iyi scouting yapar, oynattığı adam havada kapılır imajına sahip. Mesela Abdullah Avcı milli takımın başına geçtiğinde, Alper Potuk gibi gençler de forma şansı bulacak demişti, transfermarkt değeri 2 milyon euro falan oynamıştı. Mesela Sivasspor'da Ziya Erdal var bayadır oynar, sol bek. Baya iyi. Medyaya haber sal, şu istiyor bu istiyor diye. 2 milli takıma çağırsın Terim, direkt dadanır bizimkiler sjdfjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 yabancıları türk kızlarıyla evlendirip tc vatandaşı yapalım, başgan da tff binasının karşısına trollface.jpg astırsın 10 metrelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 büyük takımların scout başarısı yerlerde oldugu için, anca böyle gözlerine sokman gerek işte. scoutlara sorsan şnaydır buldum, demba ba buldum falan derler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Chief scout of Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 guernica said: yabancıları türk kızlarıyla evlendirip tc vatandaşı yapalım, başgan da tff binasının karşısına trollface.jpg astırsın 10 metrelik. Bi aaron hunt vardi besiktasa gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Tarik teknik kapasitesi cok yuksek bir oyuncu. Oyuncu eksiltebilen, hizli ayni zamanda defans yapmayi bilen bi sag bek. Yorum yapanlar belli ki izlememis adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bu maç beleş mi nerde ya. digiturk kaçıncı kanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 saat kaçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 21.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 meh dsmart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=MyK9l94AkBw yutub veri,yo galiba maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar