Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 2

kavurma

Öne çıkan mesajlar

stormeagle said:

Yardım için düzenlenen maçın bilet fiyatları; 45-60-90tl
ebenin.. oldu mu

2 sene Lazio gelmişti Atatürk'e, yine bu civardaydı. Avrupa'nın en formda takımlarından biri + İzmir'in Galatasaray özlemi + Soma olunca ne bekliyordun?

Ben maça gidemeyebilirim ama aldım bileti bakalım ofisten birine hediye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

tarık ı öyle yada böyle alıcaz ya.bence iyi bir oyuncu değil ama alabileceğimiz tek sağ kanat :( .

benim anlamadığım 3 büyüklerin hepsinde de yıllardır aynı sorun var.buna rağmen hiç biri alttan oyuncu yetiştirmeye çalışmıyor.ulan yıllardır aynı sorun al işte 15-16 yaşında gelecek vaat eden yetiştir altyapıda üzerine düş biraz her 2-3 yılda bir 7-8m harcamak zorunda kalma

gerçi fb caner ve gg ile çözdü olayı ki bu oyuncular takımı şampiyon yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

bek zor yetişir abi, her bölgede 423423423 tane alternatifi olan almanya'dan bile 10 yılda toplamda 2 bek çıktı. Schmelzer biri diğeri de Lahm

BJK'nin altında Ümit Karaal var. Bilic bu sene de kullanmaya çalıştı ama olmadı. 3. alternatif olarak solda yine kadroda olacak ama doğruyu söylemek gerekirse o da patladı.

2 sene önce yurt dışından vs. gelip izliyorlardı adamı, milli takım performansı vs. iyiydi ama işte üstüne koyamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskişehir bizim ligin Everton veya Southampton'ı gibi ya. Direkt iyi scouting yapar, oynattığı adam havada kapılır imajına sahip. Mesela Abdullah Avcı milli takımın başına geçtiğinde, Alper Potuk gibi gençler de forma şansı bulacak demişti, transfermarkt değeri 2 milyon euro falan oynamıştı.

Mesela Sivasspor'da Ziya Erdal var bayadır oynar, sol bek. Baya iyi. Medyaya haber sal, şu istiyor bu istiyor diye. 2 milli takıma çağırsın Terim, direkt dadanır bizimkiler sjdfjds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...