Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 biz mançini dedik ama taraftarın ve camianın büyük çoğunluğu sapık gibi türk topçu ve td seviyor sdfs bazen şöyle bi gs facebuk sayfasındaki yorumlara bakıyorum da. türk futbolundan sırf taraftar yuzunden bi nok olmaz sdfs
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ADAM BAY TAHMİN BEYLER AÇILIN unity said: cok fazla degisiklik yok. ancak yogun istek dolayisiyla guncel listeyi yaziyorum. baska yerde paylasmayin: + su an focus olunan ve yol katedilmis transferler. - su asamada zor ya da plan b # yeni eklenenler . kiralik dusunulen Turkler: + Gokhan Tore + Ishak Dogan + Mevlut Erdinc + Turgut Dogan + Olcan Adin . Mesut Ozil - Arda Turan - Hakan Calhanoglu Tarik Camdal - Samed Yesil - Enes Unal Erkan Zengin Gokhan Inler - Jimmy Durmaz Ugur Demirok # Sener Ozbayrakli - Omer Toprak Onur Kivrak Yabancilar: # Alex Teixeira #+ Huntelaar #+ Mitroglou # Menez + Gomis + Balotelli -. Benzema Dzeko - Fernando Torres - Eto'o Cleverley - Vidic - Ferdinand - Lescott + Astori + Ranocchia Hulk Ashley Young Nani Sneijder ve Muslera'nin dunya kupasindan sonraki durumlari ve Lucescu degisimi ihtimaline gore liste baya farklilik gosterebilir. yasini prandelliyi falan nasıl bilmiş behey koçum
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ya ben bu listeyi bi kaç forumda daha paylaştım, o yüzden mi olmadı acaba transferler :S
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 altına "yayalım beyler kesin bilgi" yazmadıysanız olmaz abi o transferler. böyle torrent gibi düşünce gücüyle gerçekleşiyor transferler.
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Galatasaray'in kadkoyde galibiyet kazanma ihtimalinden dusuk ihtimal lan
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 madcow said: Campbel zor. Sponsor olmadan doria da zor yasine 2.5 euro vermesen kolay aslında sinan'a deli silkmiş gibi 1.5 verdik sanki peşinden kovalayan var adamın geçen sene ki çer çöpler de cabası şunlar olmasa ibrayla balotelli nin parası çıkmıştı
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ama bence ibra uyum sorunu çekerdi biz de selçuk la burak pas atmazdı
unity Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 olm listede vazgecilenleri falan yazmisim onlari niye tutmayan olarak sayiyorsunuz. verdigim bilgilerin hepsi dogru esasen de 39 oyuncu alacak degiliz tabiki. asdfsa ne kafalardasiniz la ya. mevlut, tarik, erkan, balotelli, huntelaar, dzeko, inler, campbell bunlar hala olabilir bu arada, transfer bitmedi. edit: simdi balotelli gelince huntelaar ve dzeko gelmedi bay tahmin diye abuk subuk konusursunuz diye yaziyorum, hepsini almayacagiz tabi ki. transfer listesi bu. ayrica prandelli gelince isler degisti her zaman notumda vardi bu. hadi 2leyin simdi. daha da insider bilgi yok.
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 gökhan inler'i napoli'de çok seviyorlar, o adamı almanız bence şu anda atletico'dan arda'yı almanız ile aynı ihtimalde.
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 yani uzman falan değilim sonuçta ama bence parayı bastırıp alabilirsiniz. ŞL takımısınız, balotelli de avrupa'da öyle çok çok sevilen bir adam değil sıkıntılı birisi olduğu için.
banadamilolo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 sorunsuz futbolcular trye gelip degişiyor,bize gelseydi balotelli hulka felan dönüşürdü
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Yardım için düzenlenen maçın bilet fiyatları; 45-60-90tl ebenin.. oldu mu
Öne çıkan mesajlar