Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2k altı gaming laptop

TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

hobisi olan yine hobisine devam eder. niye değişiyor?

çünkü hala gaming = oyun oynamak "çocuk işi" diye görülüyor. abi ben bile evliyken bu konu geçtiğinde arkadaşlarımdan aileme herkes "e tabii abi eşin haklı" dedi askljdaslkdjas. yani oyun oynamak yerine arkadaşlarımla çıkıp gezsem o kadar laf yemeyecektim misal. hatta bana "ya sen niye çıkıp gezmiosun" demişliği var.

bir de tabii dozu önemli. hani her gün işten eve gelip, üstünü değişmeden bilgisayarı açıp, yemekten sonra yatana kadar başına geçiosan gg oluo işte.

neblim abi çevremdeki insanların görüşü hep bu oldu =)
Sosyal ağlarda paylaş

işte abi bu algılar sonradan oluşmuyor, bunu anlatmaya çalışıyorum bende. eğer o senin oyun oynuyor olmanı "çocuk işi" görüyorsa, bu evlilik öncesi de böyledir, tahammül ediyordur. sen ona oyun oynamanın "çocuk işi" olmadığını anlattığında onun buna yaklaşımı önemli. sen o "çocuk işi" dediğinde ehe ehe diyip geçersen tabii ki zaman geçtikce sana bu konuda tepkisi artar çünkü zamanla değişmesi gereken bir şey olduğunu düşünüyor.

ailenin veya çevrenin olaya karışmasının sebebi yukarıda verdiklerim, basından bunun değişmesi gereken bir şey olduğu algısı. sorun olarak görünüyor yani.

tabii ki dozu önemli sonuçta evlendiğinde belli bir düzenin oluyor, single olmuyorsun ama bu her bilgisayar başına 2 saat oturduğunda "çocukca" nitelendirmesine denk gelmemeli. yetişkin adam zaten moderasyonunu yapar. sonuçta senin birlikte olduğun insanın tek başına yaptığı hobileri yoksa olay bitmiş demektir. ne yaparsan yap olmaz yani. me time her zaman olmalı iki taraf içinde, o me time'ı ne zamana pozisyon ettiğin ve ne şekilde değerlendirdiğin senin moderasyonunda. eğer karşı tarafın hobisi yoksa me time'ı yok gibi bir şeydir, ondan sonra sürekli sen tek başına bir şey yaptığında sana sarar veya yaptığın şeyi kötüler ve eşine dostuna ailesine şikayet eder.

çevrendeki insanlarda gaming kafasında adam yoksa zaten anlayamaz abi. çevrendeki sana oyun oynamak çocukca diyen adamlar eminim muhteşem yüzyıl izleyip orgasm geçiriyordur tv başında. bana kalırsa o daha kötü. akşam eve gelip, yemek yedikten sonra tv başına oturup oradan yatağa geçen insanların ne dediğini umursarsan ohoooo. ilgi alanı olan herkesin ilgili alanı alakasız insanlara saçma gelebiliyor. benim yakınım her gün 2 saat spora gidiyor, haftada 7 gün. adamın kendine ayırdığı bir zaman. diğeri maç hastası, avrupa maçları olsa işi gücü bırakıyor izliyor. bunlardan hiçbir farkı yok oyun oynamanın. hepsi me time. eğer birlikte olduğun kişi bunlara sahip olmanı istiyor fakat pc başında geçirdiğin vakti yadırgıyorsa dediğim gibi o kişiyle alakalı bir sorun.

bunları evlilik öncesi çok net belirlemeli sonra uymayan kalıplara sıkışıyor insan, mutsuz oluyor, iki taraflı olarak - kadın kötüymüş değil yani, sonuçta sen onu mutsuz ediyorsun, o da seni mutsuz ediyor = uzun vade gg.
Sosyal ağlarda paylaş

hanımın yanında oturup oynamak daha mantıklı,madem günün yarısını odada tek başına oynayarak geçireceksin sadece düzenli seks için evlenildiği izlenimi oluşur bende, buda karşı tarafa bir haksızlık olur. Otur eşine,sevgiline oyunları anlat,bak hayatım böyle oluyor de, beraber oynayın arada da beraber kitap okuyun okuduğunuz kitabı tartışın,oynadığınız oyunu kadın eleştirisi ile bir dinleyin. Böyle çok arkadaşım var sanki yangından mal kaçırır gibi odaya gidip bilgisayarın başına geçiyor. Ondan sonra bık bık bık ediyor, başımı şişiriyor, bağırışlar bir durlar,salakmısınlar,aptallar,gerizekalılar gırla.Ondan sonra abi eve gidesim gelmiyor,artık evlilikten soğudum de arkadaşlarına dert yan.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

abi bak orada sihirli sözcük "yanımda". bizim arkadaş da karısının "yanında" oynuo oyunu. ama her gece içeri odasına kapanıp oyun oynayan adamı ne yapsın kadın gibi bir durum var.

abi kitap okuyan hatunun yanında oynamıyorum oyunu
oyun oynarken hatun yanıma gelip kitabını açıp kendi dalgasına bakıyor.
baktığın yer çok şey değiştiriyor yani

goygoy-free bir ilişkim var. benimle oynuyor bazen mesela, sevecegi tarzda şeyler buldum beraber Worms: Armageddon atıyoruz örnegin. yineleyeyim o yüzden, önemli olan kadını dogru seçmek. sürekli birbirimizin tepesinde olmak zorunda değiliz. kız da türk değil, kafa %100 rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...