Mix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bornovaanadolulisesi ni hormonluvadilisesi olarak okudum oha :-D[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ial izmir atatürk anadolu lisesi nioah[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Bi aralar Buca Anadolu 'daydık Bundan 3 sene önce falan :( "Legends in Buca"[signature][hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: holago, 09 Aralık 2004 19:30 tarihinde demiş ki: ben varııım BAL dan lise 1 bu sene işim zor Bende Baldanım lise 1 öğrencilik zor meslek :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ben GAL mezunuyum geğl diye okunuyor ingilizce o da kız manasına gelior .. Ama duyduğum en süper okul ismi MAL. maltepe anadolu lisesi. Bizim okulda BAL mezunu bi kız arkadaşımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Oda arkadaşımın babası öğretmendi orda galiba..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Oda arkadaşımın babası öğretmendi orda galiba..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Oda arkadaşımın babası öğretmendi Bornova Anadolu Lisesi'nde galiba..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 baal rule diyorum taksim beşiktaş önünde okuldan çıktığında.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Karşıyaka Gazi Lisesi.. b@p lort okul..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 BAL'dan ben warım yhaa... Sen kimsin? ben 10.sınıftayım Ekrem. gel bul beni sanırım sen Hz.lıksın? yanılıyor muyum?[signature][hline]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu.. KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Aslında bayagı İzmirli de warmış bea.:)[signature][hline]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu.. KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 26 Eylül 2002 topic tarihi açan kişi ya son sınıftadır yada mezun olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 anaaa hiç bakmamışım bile:) Hazırlık dedim ben bide:) uheuhe[signature][hline]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu.. KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Benim okul ÇAL=ÇamlarAltı Anadolu Lisesi.[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 BAL: BACA ANADOLU LİSESİ. geliniz tanışalım hüee ben yine sınıfta kalıcam celaaaalll[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Craven, 27 Eylül 2002 17:56 tarihinde demiş ki: en anlamsız kısaltma bizde MPAL [milli piyango anadolu] sakın espri yapmayın[hline]Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan nerdeydi burası???[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 izmir de.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 İsmal Safa Özler Anadolu lisesi İSÖAL hehe jz nin bi şarkısı vardı x to the iso felan diye :D:D:D:D[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... [Bu mesaj Gwindon tarafından 12 Aralık 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatinE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 mpal den var mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 FMVÖAIL Fevziye mektepleri vakfi özel ayazağa işik lisesi :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 BALcıdeğil BAL'lı diyerek başlamak istiyorum!!! BAL'lı olmak bir ayrıcalıktır. *!Gurur duyar* '99 mezunuyum. BAL'ı 7 yıl yaşama şansına erişmiş nesillerden yani...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 07 Ocak 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scharqlen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ÇMPAL ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 abi MPAL deyince tum sehirlerde bulunanlarda girer bursa milli piyango anadolu lisesi mesela BAL (Bursa anadolu lisesi) UHAL(Ulubatli hasan anadolu lisesi) Bursadan varmi herkes izmir izmir dio bende bursa denizli diem :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theoracle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Theodorus ben de bal mezunuyum kaç mezunusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar