barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 http://www.boredpanda.com/stray-dog-food-vending-machine-recycling-pugedon/ böyle birşey varmış. Pet şişeleri filan geri dönüşüm için atarsan makinaya hayvanlara yiyecek ve su olarak dönüyor. güzel bir çalışmaymış ya. görünce şaşırdım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 türkiye ye bile geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ulan linkini koyduğum yer türkiye zaten. oku koyduğum şeyi. karı resmi koysam elli defa okumuştun. haberi olmayanların da haberi olsun. mesela ben yeni öğrendim. bilmeyen de vardır illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 o yemleri çalıp satarlar türkiye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 abi şu "devlete insanlığa hayır yap - kazan" mantığı çok ikiyüzlü ya. bunun aynısı "vergi iadesi zarfı doldurma" gibi saçma birşeye dönmüştü hatırlarsanız. yani o hayvanlara zaten mama verilmesi insanlık namına yapılması gereken birşey. şişe toplama da aynı şekilde çevreyi korumak için doğal olarak yapılan bir aksiyon olması gerekirken yapmıyoruz. sonra hayvana yardım edip vicdan rahatlatmak falan.. amaan ya da ne bileyim mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ben tam tersini düşündüm ya. insanlar hayvanlara zaten yemek vermek istiyor. bazıları marketten alıp veriyor, bazıları hep istemekle kalıyor. ama eminim biz dahil çoğu zaman pet şişeleri filan çöpe atiyoruz. bu makina hayvanları beslemeyi teşfik etmektense bence pet şişeleri geri dönüşüme kazandırmayı teşfik ediyor. hayvan besleme sonuç değil araç gibi burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 güzelmiş baya beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 gife tıklamanıza gerek yok beyler inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Esh said: abi şu "devlete insanlığa hayır yap - kazan" mantığı çok ikiyüzlü ya. bunun aynısı "vergi iadesi zarfı doldurma" gibi saçma birşeye dönmüştü hatırlarsanız. yani o hayvanlara zaten mama verilmesi insanlık namına yapılması gereken birşey. şişe toplama da aynı şekilde çevreyi korumak için doğal olarak yapılan bir aksiyon olması gerekirken yapmıyoruz. sonra hayvana yardım edip vicdan rahatlatmak falan.. amaan ya da ne bileyim mk. türkiye işte abi bir anda olmuyor başlamak lazım bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 pontipati said: gife tıklamanıza gerek yok beyler inanmayın çok alakasız bir mesaj. anlamsız anlamsız mesajlar yazmayın yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ayıp ettin barbicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Esh said: yani o hayvanlara zaten mama verilmesi insanlık namına yapılması gereken birşey. şişe toplama da aynı şekilde çevreyi korumak için doğal olarak yapılan bir aksiyon olması gerekirken yapmıyoruz. sonra hayvana yardım edip vicdan rahatlatmak falan.. abi olay vicdan rahatlatmak değil insanlara geri dönüşüm alışkanlığı kazandırmak. yoksa o düzeneği kuran hayvanlara gene yardım eder yani amaç farkındalık yaratmak, 1 taşla 2 kuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 gifte bari hakkaten sokak köpeği olsaydı. adam şişe atıp alman kurdunu beslemiş sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bizim ofiste arkasında geri dönüşüm kutusu duruyorken geri dönüşebilir kargo ambalajını çöpe atan adamlar falan var.. bir yerden başlamak bunu kültür haline getirmek gerekiyor çocuk yaştan öğretmek gerekiyor ki türkiye şartlarında bu güzel bir uygtulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 aynen biz çöplerin ayrı ayrı olduğu evlerde mahallede büyümedik yapacak bişi yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 İnsanlar su kaplarını küllük olarak kullanıyorlar sokaklarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 iki araba laf edesim var. geri dönüşüme katkıda bulunduğu için ödül beklemek, hayvanları insanların çevre bilinciyle oranlı beslemek gibi ama acı gerçek şu ki bizim toplumda insanların birşey yapmasını istiyorsan çocuk ödüllendirir gibi yapmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 sitede 4 tip ayri atik toplama istasyonu var, her binada ve her katta (her 4 haneye 1 istasyon seklinde) ; kagit, cam, yag ve diger atiklar (bildigimiz cop). Millet geri donusturulebilir kagit, ambalaj ve cami ayiramadigi icin, katta cop konteyniri icinde yer bitti diye geri donusume attigi icin ve site toplantilarinda "cop mu atiyoruz, mesai mi yapiyoruz" zihniyetinden dolayi su an sadece geri donusum(hepsi) ve cop bidonlari var. Sozum ona kalburustu, yuksek gelirli ve okumus insanlar. Memlekette egitim seviyesinden bagimsiz olarak birinin iyi bisey yapmasini istiyorsaniz positive feedback vermek zorunda olmak cok aci, ama gorunurdeki tek yol. Hatta buna bile, sokaktaki iti mi besliycem diye inadina atmayip yandaki cope atacak insanlar vardir. Burada da gorduk sokaktaki tum hayvanlar olebilir, sehirde hayvanin ne isi var diyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 İlk önce anket yapılır, hayvan besleyenlerin arasında geri dönüşüm yapan kaç kişi var diye. Hiç hayvan beslemeyen ve dönüşüm yapmayan insanlara, geri dönüşüm alışkanlığı kazandırmak daha zor mudur? sorusunun yanıtına bakılır. Muhtemelen duyarlılık konusunda daha ılımlı olacakları için potansiyel daha yüksektir. Sonra hayvan besleyen insanlarda geri dönüşümü nasıl yaygınlaştırırız diye düşünülür. Fikir bulunur, uygulanır. Size yönelik olmayabilir, olmak zorunda değil. Hedef kitle hayvan besleyip geri dönüşüm yapmayanlar. Varsa fikriniz belediyelere başvurun. Duyuru için teşekkürler barbu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 pontipati said: ayıp ettin barbicim teşekkürler X( ama barbi ile ayıb eddin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 O şişeden su dökülen yer var ya. Hah işte tam oraya bi güzel işeyecekler guaranteed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Red said: gifte bari hakkaten sokak köpeği olsaydı. adam şişe atıp alman kurdunu beslemiş sdfds Video'yu izleseydin, o köpeğin ayağı sakat sokak köpeği olduğunu görürdün hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 su dokulen yer sakat gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ben hala sokak hayvanlarının insan yardımı ile beslenmesine karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar