somebody Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 "Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim." Al Capone Ne diyorsunuz bu felsefeye ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 fena bir dusunce tarzı diil. hos yani ne kadar yanlıs da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ne denebilir ki? şerefsiz herif! tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyor... çok mu doğru şimdi yaptığı şeyler bence tanrı diye bişi yok hede hödö.. ben topic'e gelecek cevapları özetledim kısaca...[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Daha once gormustum bunu, 'Tanri'nin calisma sekli' diye de adlandiriliyor :) said: sirnaber, 08 Ocak 2005 11:43 tarihinde demiş ki: sonunu düşünen kahraman olamazBunla Kilic'in alakasi ne ki ayrica? Aslan'in lafidir bu. (Bu dedigim tartisilacak birsey degil gerci de, canin cekerse de ozel mesajdan devam edelim, alakasiz sekilde KV topicine donmesin burasi.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hmm Tanrının düşündürmeye çalıştığı şey bence "git çalış kazan" olacaktı galiba ama... tabii "çalmak" adamın işi olduğuna göre aslında çalışmış ve kazanmış oluyor.... hmmm tabi hergün bilerek ve isteyerek binbir şekilde kötülük yaptıktan sonra "eeee, şey... Tanrım ben pişmanım ya bi affediversen" diye dua emtek ne kadar yararlı olur orasını bilemeyeceğim:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 İlginç bir düşünce tarzı çalıpta dua etmek hmm :D[signature][hline]Open your eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 biriside onun bisikletini çalsaydı ne yapacaktı ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 o da gider başka bi bisiklet çalardı..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Eh ilginç bir felsefe ne diim =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben bunu "düşünce tarzı" ve felsefeden çok, "kılıf uydurmak" olarak yorumladım. bir tutam da saçmalık.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 08 Ocak 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Saeros'un dediği gibi...Tamamen katılıyorum... Ayrıca şöyle bi soruda sorulabilir!! -Peki sen Tanrı'nın sana bisiklet vermesi için ne yaptın duadan başka??... Tamamen bi kılıf uydurmadır..Saçma bi tutmdur.Ayrıca felsefe değildir..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ; Ohh kafam 1 Ytl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bu düşüncenin anlamlı olması, olaya nerden baktığınıza bağlıdır. Olay orada bisiklet yada karpuz çalması değil, Tanrı'nın insanlar için ne ifade ettiğidir.[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bence çok acıklı birşey... :( Çocuk her gece dua ediyor tanrıya, ona inanıyor, bisikleti olacak diye mal gibi bekleyip duruyor. *Sabreden derviş geberip gitmiş...* Bunu anlıyor ve ne etse de sahip olamayacağı bisikleti çalıyor. Bu hikayeden çıkaracağımız sonuçsa; "Tanrı sadece günahları affetmek için var." Bu sözü de artık siz yorumlarsınız :D Not: Yukarıdakiler topuylan adamın felsefesidir, ben bişe demedim... Ona baarın... :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Tamam da burda tanrı noel baba mı dilek dileyince yerine getirsin ? "Çalış kazan babanın uşağı mı var" diyebilir mesela =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 *Yeni yılda istediği oyuncağı hatırlar* İşin kötüsü Noel Baba da hiçbir dileği yerine getirmiyor kiii! :D Günahları da affetmiyor! Ya bu noel baba hiçbir işe yaramıyoooor![signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ilginçtir diorum :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 en güzeli bonus baba valla:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 tanrinin bu dunyaya mudahale edemiyecegini, yaptiklarinin cezasini obur dunyada cekecegin muslumanlik, hristiyanlik, yahudilik ve budaism a kadar degismeyen bir gorus yeni birsey bulmamis yani senaristler[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bide neden hiç bir çaba harcamadan bisiklet sahibi olabilceği konusunda bir hayale kapılmış mantıklı bir çocuk bu isteği babasından ister, akıllı bir çocukta babasının çok para kazanıp kendisine bisiklet alabilmesi için dua eder[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya babası ve parası yoksa? Sokaklarda itilip kakılan, ağır işler yapan bir çocuksa? Düşünün bakim, böyle bi çocuk bunu yazdıysa, yorumunuz deişir miydi?[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 değişmezdi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Gerçi konu tanrıydı ama ben çocuğa bayaa bir acımış bulunuyorum... Lütfen kızmayın yavruya, vurmayın! Suçlu o değil, kaderin kendisidir :D [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 08 Ocak 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 aslında mantık doğruda uygulama yanlış tabiki hiçbirşeye sadece dua ederek ulaşamazsın (büyü gibi :D) amaca ulaşmak için çalışmakda gerekir[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Al Capone'dan beklerim...:)Zira kendisinin bir de "Raslantıya inanmam,şüpheciyimdir.Eğer biri bana sabah selam verirse,alırım.Öğlen de bana selam verirse acayip şüphelenirim.Aynı kişi akşam üstü de bana yaklaşmaya çalışırsa gözümü kırpmam vururum!" şeklinde bir sözü de vardı.:P[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ben bu sözü tamamen Tanrıya olan bi sitem şeklinde yorumlarım!!! Daha da bişi yorumlamam...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar