Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir düşünce tarzı ...

somebody

Öne çıkan mesajlar

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim.
Bir gün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım.
Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
Al Capone
Ne diyorsunuz bu felsefeye ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

ne denebilir ki?
şerefsiz herif!
tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyor...
çok mu doğru şimdi yaptığı şeyler
bence tanrı diye bişi yok hede hödö..

ben topic'e gelecek cevapları özetledim kısaca...[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Sosyal ağlarda paylaş

Daha once gormustum bunu, 'Tanri'nin calisma sekli' diye de adlandiriliyor :)
said:
sirnaber, 08 Ocak 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
sonunu düşünen kahraman olamaz
Bunla Kilic'in alakasi ne ki ayrica? Aslan'in lafidir bu. (Bu dedigim tartisilacak birsey degil gerci de, canin cekerse de ozel mesajdan devam edelim, alakasiz sekilde KV topicine donmesin burasi.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm Tanrının düşündürmeye çalıştığı şey bence "git çalış kazan" olacaktı galiba ama...
tabii "çalmak" adamın işi olduğuna göre aslında çalışmış ve kazanmış oluyor.... hmmm
tabi hergün bilerek ve isteyerek binbir şekilde kötülük yaptıktan sonra "eeee, şey... Tanrım ben pişmanım ya bi affediversen" diye dua emtek ne kadar yararlı olur orasını bilemeyeceğim:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05

Sosyal ağlarda paylaş

Saeros'un dediği gibi...Tamamen katılıyorum...

Ayrıca şöyle bi soruda sorulabilir!!
-Peki sen Tanrı'nın sana bisiklet vermesi için ne yaptın duadan başka??...

Tamamen bi kılıf uydurmadır..Saçma bi tutmdur.Ayrıca felsefe değildir..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
pardon azrail...

Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ;
Ohh kafam 1 Ytl...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu düşüncenin anlamlı olması, olaya nerden baktığınıza bağlıdır. Olay orada bisiklet yada karpuz çalması değil, Tanrı'nın insanlar için ne ifade ettiğidir.[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok acıklı birşey... :( Çocuk her gece dua ediyor tanrıya, ona inanıyor, bisikleti olacak diye mal gibi bekleyip duruyor.
*Sabreden derviş geberip gitmiş...*
Bunu anlıyor ve ne etse de sahip olamayacağı bisikleti çalıyor. Bu hikayeden çıkaracağımız sonuçsa;
"Tanrı sadece günahları affetmek için var."
Bu sözü de artık siz yorumlarsınız :D

Not: Yukarıdakiler topuylan adamın felsefesidir, ben bişe demedim... Ona baarın... :D[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

bide neden hiç bir çaba harcamadan bisiklet sahibi olabilceği konusunda bir hayale kapılmış
mantıklı bir çocuk bu isteği babasından ister, akıllı bir çocukta babasının çok para kazanıp kendisine bisiklet alabilmesi için dua eder[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

aslında mantık doğruda uygulama yanlış
tabiki hiçbirşeye sadece dua ederek ulaşamazsın (büyü gibi :D)
amaca ulaşmak için çalışmakda gerekir[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Al Capone'dan beklerim...:)Zira kendisinin bir de "Raslantıya inanmam,şüpheciyimdir.Eğer biri bana sabah selam verirse,alırım.Öğlen de bana selam verirse acayip şüphelenirim.Aynı kişi akşam üstü de bana yaklaşmaya çalışırsa gözümü kırpmam vururum!" şeklinde bir sözü de vardı.:P[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...