clabnick Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ---- PSN HESABI----- Hesap ac4 black flag Çift hak : 90 TL ( Bu hesapta hep ps3 hem de ps4 versiyonu mevcut ve ikisi de çift hakdır Bu yüzden fiyat gayet makul ) Hesap BF4 Çift hak : 100 TL ( Bu hesapta hep ps3 hem de ps4 versiyonu mevcut ve ikisi de çift hakdır Bu yüzden fiyat gayet makul ) Hesap Crysis 2 Çift hak : 20 TL Hesap Crysis 3 çift hak 30 TL Hesap Dead Space 3 çift hak 30 TL Hesap Bioshock 2 çift hak 20 TL Hesap Deus Ex:Human Revolution Çift hak :20 TL WOLFENSTEİN 20 TL kutulu kıtapçıklı sıfır ayarında Kılcal çizil bile yok Battlefield Bad campany 2 20 TL kutulu kıtapçıklı sıfır ayarında Kılcal çizil bile yok (isterseniz full kit ve vietnam dlc li psn hesabıda var hediye yanında ) litle big planet 20 tl kutusuz promo oyun sıfır ayarında Kılcal çizik bile yok Resistance 3 30 TL kutulu kıtapçıklı sıfır ayarında Kılcal çizil bile yok Darknes 2 Limited edition 30 TL kutulu kıtapçıklı sıfır ayarında Kılcal çizil bile yok kutulu oyunların hepsini alana 90 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 kılcal çizik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 başlık yüzünden kör oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 2 adet çeyrek kokoreç + masaüstü vantilatör veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Ben duvar saati + 10 metrekarelik duvar kağıdı veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 holy tasolara ne oldu ya duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 1 paket keskinoğlu marka tavuk adana kebap + dillenmiş höşmerim veririm(yörsan marka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Holy said: Ben duvar saati + 10 metrekarelik duvar kağıdı veriyorum. dotaya biraktin mi lan. o degilde bu nasil baslik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dahası da capse dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Büyük harf tam dikkat çekmiyor, puntosunu da 24 yapsaydın keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Seele said: Holy said: Ben duvar saati + 10 metrekarelik duvar kağıdı veriyorum. dotaya biraktin mi lan. o degilde bu nasil baslik lan.Bırakmadım da internationaldan sonra iyice baydım. 2 haftaya falan başlarım tekrar. Tasolarım duruyo, isteyene satabilirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 50 tane hesap açıp hepsine birer oyun alıp satmak nasıl bir mantıktır arkadaş? bunun steam versiyonunu dh'de çok satıyorlar. ifrit oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 BLEK FAG,CIRAYSIS,BETILFİİILD,DİD SİPEYS,BLEK FAG,CIRAYSIS,BAD KAMPANA ,BETILFİİILD,,BAD KAMPANY 4,DİD SİPEYS,BLEK FAG,CIRAYSIS,BETILFİİILD,DİD SİPEYS,BLEK,BLEK FAG,CIRAYSIS,BETILFİİILD,DİD SİPEYS FAG,CIRAYSIS,BETILFİİILD,DİD SİPEYS Böyle caps locklu başlık açınca daha mı çabuk satılacağını zannediyorsun? Hele ki mustard race mekanı paticikde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 totemic said: 50 tane hesap açıp hepsine birer oyun alıp satmak nasıl bir mantıktır arkadaş? bunun steam versiyonunu dh'de çok satıyorlar. ifrit oluyorum.. aslında çok mantıksız değil bende böle yapıyodum ps3'ü kullanırken. arkadaşlarla falan ortak alıp yarı fiyatına kapatıyoduk oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Hesap ac4 black flag Çift hak : 75 TL ( Bu hesapta hep ps3 hem de ps4 versiyonu mevcut ve ikisi de çift hakdır Bu yüzden fiyat gayet makul ) Hesap BF4 Çift hak : 100 TL ( Bu hesapta hep ps3 hem de ps4 versiyonu mevcut ve ikisi de çift hakdır Bu yüzden fiyat gayet makul ) SATILDI Hesap Crysis 2 Çift hak : 20 TL Hesap Crysis 3 çift hak 30 TL Hesap Dead Space 3 çift hak 30 TL Hesap Bioshock 2 çift hak 20 TL Hesap Deus Ex:Human Revolution Çift hak :20 TL WOLFENSTEİN 20 TL kutulu kıtapçıklı sıfır ayarında Kılcal çizil bile yok Battlefield Bad campany 2 20 TL kutulu kıtapçıklı sıfır ayarında Kılcal çizil bile yok (isterseniz full kit ve vietnam dlc li psn hesabıda var hediye yanında ) litle big planet 20 tl kutusuz promo oyun sıfır ayarında Kılcal çizik bile yok Resistance 3 30 TL kutulu kıtapçıklı sıfır ayarında Kılcal çizil bile yok Darknes 2 Limited edition 30 TL kutulu kıtapçıklı sıfır ayarında Kılcal çizil bile yok kutulu oyunların hepsini alana 85 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 adam muhattao almadı sizi puha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 adam muhattap almadı sizi :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar