Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 1 den geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bu arada gördüğüm kadarıyla bazı kişiler K belgesi SRC belgesi filan gerekli gibi şeyler sordu onunda cevabını buradan yazayım Karayolu Taşıma Yönetmeliği der ki ; MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik, kamuya açık karayolunda motorlu taşıtlarla yapılan yolcu ve eşya taşımalarını, taşımacı, acente, taşıma işleri komisyonculuğu, taşıma işleri organizatörlüğü, nakliyat ambarı işletmeciliği, kargo işletmeciliği, lojistik işletmeciliği, terminal işletmeciliği, dağıtım işletmeciliği ve benzeri taşımacılık faaliyetlerini yapanlar ile taşıma işlerinde çalışanları, taşımacılık faaliyetlerinde yararlanılan her türlü taşıt, araç, gereç, yapı, tesis ve benzerlerini kapsar. (2) Servis taşımaları hakkındaki usul ve esaslar Bakanlıkça ayrıca düzenlenir. (3) Aşağıdaki taşıtlarla yapılan taşımalar bu Yönetmeliğin kapsamı dışındadır. a) Özel otomobillerle ve bunların römorklarıyla yapılan taşımalar. b) Lastik tekerlekli traktörlerle ve bunların römorklarıyla yapılan taşımalar. c) Üç tekerlekli taşıtlarla yapılan taşımalar. ç) Resmi taşıtlarla ve bunların römorklarıyla yapılan ticari olmayan taşımalar. d) Türk Silahlı Kuvvetlerine ait taşıtlarla ve bunların römorklarıyla yapılan taşımalar. e) Gerçek kişiler adına hususi olarak kayıt ve tescil edilmiş kamyonet cinsi taşıtlarla ve bunların römorklarıyla yapılan ve hem taşımanın hem de taşınan eşyanın ticari olmadığı taşımalar. f) (Ek:RG-23/10/2012-28450) Araç tescil belgesinde cenaze aracı, ambulans veya naklen yayın aracı olarak tescil edilmiş olan araçlarla tescil amacına uygun olarak yapılan taşımalar. (4) 10/7/2004 tarihli ve 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile 3/7/2005 tarihli ve 5393 sayılı Belediye Kanunu hükümleri saklıdır. Eğer sizin de bu tarz araçlarda ruhsatınızda Yük Nakli Hususi yazıyorsa problem yok sadece bol bol çevirmelere takılırsınız o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 iyide hacıt, şimdi baktım vw nin sitesine, arkalar hala makaslı bildiin kamyon süspansiyonu yani yazık deilmi abi çoluğunu çocugunu karpuz taşır gibi taşıyacan alıverseydin bi suv, mpv vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 hacı valla arkada da seyahat ettim hiç öyle sallama filan yok Ben hissetmedim Zaten konforu ile o açığını da kapatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Hafif ticarilerin en büyük sıkıntısı araba boş olunca (yük olmayınca) balıkçı takası gibi savrulması ve zıplaması. Aracı konforlu kullanmak için arkaya kaldırım taşı doldurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Makasli aracla hakikaten zulm yol yapmak. Bi bu hafif ticarileri bir de su makasli fiesta, corsa, 207 vanlari anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 şehir içinde yük taşımak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 He Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Bide ufak ticariler teknik servis, bakımcı felan gibi kisiler cok seviyo. GErektiğinde arkada 250 KG lik motoru atıyosun gık demyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Selam, Katibim said: hacı valla arkada da seyahat ettim hiç öyle sallama filan yok Ben hissetmedim Zaten konforu ile o açığını da kapatıyor... Zaten adam sana makaslı olduğu için konforsuz demiş... şimdi konforun kapattığı açık hangisi :S Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 DSG warya, bmc de olsa konforlu :) neyse hacıt, bol kazançlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 meslek geregi (ornegin adanali ciftciler ya da sanayi de yedekparcacilar vs) hem aile hem esya ara ara donusumlu tasimayacaksaniz ticari yerine suv ya da cross overlara yonelirdim. illa bagaj lazimsa SW bisiler de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Garanti demissinde garati bitmesine 8 ay kalmis bir sirocco var bizde manuel arac sanzymanda ariza var bariz vitesleri gecmiyor 1. Vitese geciremiyoruz cogu zaman bazwm yuksek viteslerde de ayni soruni yaaiyoruz. Vosmer bizim yapabilecegimiz birsey yok arzu ederseniz 60k ya araci alalim yeni arac verelim dedi bize cozum olarak. En son care bayramdan sonra aldigimiz yer olan Ankaraya goturucez bakalim ne dicekler. Garantiye de guven olmuyor demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Ne demek abi bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Tüketici hakları şeysinden bi ihtara bakar o. Babalar gibi yaparlar sen rahat ol. Bildiğin kusurlu araç. Yeter ki servise giriş çıkışını belgele. Adamlara da çaktırma tüketici hakları falan. Safa yat 3 defa gönder aracı ard arda. Yazılı al sonuçları. Sonra anasını ağlat. Kolay mı lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 yalnız servis kagıdına aynı seyi 3 kere yazmamak ıcın takla atıyorlar. zorla yazdırtman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Araç manuelse şanzımanı siz de dağıtmış olabilirsiniz ama hatalı kullanımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 İzlenimlerimi aktarayım Aracım şuan tamı tamına 650 km oldu Genel olarak sürüş konforu çok iyi çoğu zaman bir dizel araç olduğunu unutturuyor Arka zıplama olayları genelde kasislerde oluyor Bizim ufaklık aracı bayaa sevdi onun olduğu koltuktaki camı hafif açınca ifil ifil esen rüzgarın yüzüne gelmesi ve akabinde kıkırdayarak gülmesi paha biçilemez Bakalım daha neler yazacağım buraya ... Bir nevi benim günlüğüm gibi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 @paramecium Dsg olayı şahane ben çok memnunum ve en ufak bir titreme yada silkeleme yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Selam, Görücem ben seni dhsafhsgfhgs Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 aabi 1.8k para verdim 2+ 2 garanti yaptırdım kafam rahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Selam, said: DSG problem çıkartır durur. Servis garanti dâhilinde ses çıkartmadan yapar. 4 yıl bitmeye yakındır ve Katibim aracı satmaya karar verir. Alıcı servise sordurur ve aracın DSG sorunu yüzünden servis abonesi olduğunu öğrenir. Katibim 'neden ben Allah'ım!' nidalarıyla servis kapısında diz çöküp hökürerek ağlamaklı isyan eder... Onun bu halini görüp acıyan mod bir şişe gazoz uzatıp 'bu kadar üzülme güzelim' der. Amerika'da ve Çin'de 10 yıl garanti sunulan DSG için ek 1.800TL ödeyip +2 yıl garanti alan gencin hikayesi Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 serin hikaye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Selam, Mod bunu diyerek Katibim ile dalga geçer ve 3 vakte kadar DSG'li araç alır(mış). Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 hahaha :D iyi gülerim :D Ama cidden ben aracı alırken bizzat satış temsilcisi ile de görüştüm bana dediği laf 'abi 2010 2011 yılları arasındaki modellerde sorun yaşadık ama artık yeni üretilen araçlarda herhangi bir problem yaşamıyoruz ki zaten garanti altında araç gel direk işlemini yaparız ' dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar