Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5669 saçımı siyaha boyatsam nası olur sizce? [Bu mesaj Grom_Hellscream tarafından 08 Ocak 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bence boyle iyi[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Forum Kurallarina Uyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bencede.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ehm ehm boyatma konularında sana tavsiyem, boyatmak için boyatmıyosan boyatma.. Yani demek istediğim şudur ki, bir müslümanın 3 kase balı varsa.. yani şunu diyorum, saçına renk vermek istiyosan boyat, ama hatun gibi mesela sarışınım simsiyahj olmak istiyorum diyosan boyatma, 3 numara dolaşırsın 1 hafta sonra.. ha ama sarışınım aralara kızıl atıım dur bakalım ne olucaz die yapıosan yap.. yanlız saçını bol bol boyamış biri olarak söylüyorumki, saçını boyatırsan kafa derini ve saçını mahfedersin saçın uzun değilse.. Hiç boyama..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) [Bu mesaj nedanko tarafından 08 Ocak 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 uzatmayımı düşünüyosun saçını[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ayrıca oldukça hoş duruyo saçların.. yani kız olsam, o derece yani :P[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 solaryuma gir[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ben saça komple boya konusunda kızlara bile karşıyım, sen nedecen boyatıp arkadaşım? İnsanın kendi saçı gibisi var mı? Herkes aynı renk oluyor boyatınca... Hele benim bir arkım vardı, saçı sarıya boyalı herkesi bir kız arkadaşına benzetiyordu uzaktan. Barnak izi gibi sana özel, bir tane saç rengin... Onu kaybetme bence. Kısacası, böyle iyi :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yoo iyi saçların hem neden boyatma gereği duyuosunki :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ; Ohh kafam 1 Ytl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 birde boyatınca dipten gelen saç uzayınca acayip duruyo bi kere boyamaya başladıınmı sonu gelimiyo gözlemlerim öle[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Yok nb olanı daha iyi..[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Boyatma röfle yaptır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 şşt laf etme troil. sıkarım kafana.. hem unutma iki kişinin bildiği sır değildir..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ııh öyle değildi.. racon kesmem karşımdakini severimdi o.. *!soğuk terler akar* :)[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 haha çok sağolunda yanlış anladınız tabiki boyatmıcam birşey var böyle hep adını unutuyorum onun renkleri var işte saça sürünce mesela siyah aldım jöle gibi onla saça şekil veriyorum siyah oluyor ama yıkayınca geçiyor eski rengine dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 renkli saç spreylerinden kullanabilirsin benim gibi :) Ama bence napacan siyahı en güzeli turuncu :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 cık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: fizban, 08 Ocak 2005 12:59 tarihinde demiş ki: kızlarda bile tamamen boya saç güzel durmuyor, erkeklerde de maksimum çirkinlikte duruyor.. bi de çok esmer tenlilerde röfle falan kusturuyor, özellikle erkeklerde. ben sen olsam hiç boyatmam ama. +1 duygularıma tercuman oldun. Ama mesela şöyle önden belirgin bir şekilde bir kaç tel falan çok hoş duruyor kızlarda. Ama erkeklerde tamamen karşıyım ıyk[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 valla bence gerekli değil, gayet güzel bi rengi var saçının hem jöle de kullanıyosun, bi de boyarsan yakında "boyatsam mı?" diye düşünecek saçın kalmayacak:D uğraştığına değmez yani[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Borbag, 08 Ocak 2005 13:31 tarihinde demiş ki: valla bence gerekli değil, gayet güzel bi rengi var saçının hem jöle de kullanıyosun, bi de boyarsan yakında "boyatsam mı?" diye düşünecek saçın kalmayacak:D uğraştığına değmez yani +1[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.. Ağzıma gelen ilk cümleyi yazdım :P :-)[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 erkek adam saçmı boyar =D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 saç boyası delikanlıyı bozar zaten benim saçlar feci beyazladı kızlar bayılıyolar :D:D *!neden saçların beyazlamış arkadaş sanada benim gibi çektirenmi varrrrr?*[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Yakında gözaltı kalemi markanız ne diye topik hatta Motoroseksüal bölümü bile açılır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gerek yok ki abicim. ne güzel saçların var işte....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar