Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Evet beyler başlık gayet açık. Bugüne kadar birçok markanın polo yaka tişörtünü denedim ama hepsi de 30 derecede yıkamama rağmen çekti. Yıkadığım makineler de Bosch ve Siemens. Zara, Mavi, Colins, Kappa, Koton vs. hepsi çekti bu yüzden daha pahalı markalarınkini almak istiyorum. Önereceğiniz ve bu mal sağlam abi diyeceğiniz markalar var mı? Lacoste hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Sarar dan almıstım hatta cok begendim ertesi sene aynısından bi tane daha aldım ama yuzde alli indirimli. :) o kumasıda bi daha yapmazlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Çocuk gibi tişört giymeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 gap alıyom walla hem ucuz hem fiyatına göre kaliteli sayılır çekme felam olmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 niye lacoste hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Polo yaka çocuk tişörtüyse büyük adam tişörtü hangisi oluyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Fistan said: niye lacoste hariç 170 lira istiyola hamınımlar almayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 plot twist: aslında t-shortler çekmiyor, sen genişliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 aynen bir arkadaş almıştı aylarca dalga geçtik. göt kadar kumaş 170 lira. ayıp. ancak şöyle bişey var adamın t-shirt'de çekti geri verdi yenisini verdiler. hizmet de büyük tabi. loft falan var polo yakalar gayet güzel 50 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Norak said: plot twist: aslında t-shortler çekmiyor, sen genişliyorsun Yok kanka regular fit tişört makineden çıkınca kollar ve sırt direk apaçi fit oluyor. Hani kaslı görünmek için kolu dar yapılan tişörtler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 massimo'dan alıyorum ben çekmiyor fiyatı lacoste'a yakın olabilir ama network'ten aldıklarımda çekmedi, o da lacoste fiyatlarına yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 50 çok 30 a alın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 bingildak said: massimo'dan alıyorum ben çekmiyor fiyatı lacoste'a yakın olabilir ama network'ten aldıklarımda çekmedi, o da lacoste fiyatlarına yakın dasdfdsfds dutti de selamı bile 300 yeteleye veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 polo yaka demişsin zaten ama polo almamışsın ilk önce ordan başla derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 yok öyle bir şey, yanlış biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 abi sen yanlış yıkıyor olabilir misin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 valla small giyiyorum ilk yıkamada az da olsa bir çekme bende de oluyor kesin. bir de kurutma makinası varsa sakın atma kesin çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 kozalak said: abi sen yanlış yıkıyor olabilir misin acaba? Yok valla en kısa programda (15-30 dk) ve 30 derecede yıkıyorum. Ayrıca Massimo 89 lira falanmış ilkten ben de troll sandım. Polo'ya gelince biraz bakındım ama göğüs bölümünde dev gibi polo oynayan adam baskısı var. Bildiğin ben korsanım diye bağırıyor. Bir de son olarak Adidas deneyeyim diyorum. 50-70 lira arası falan bulunuyor. Kullanışlı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Pahalı değil demiyorum ama ; Lacoste ürünlerinde Mısır pamuğu kullanır. Indantren boya kullanır. Bunlar maliyeti arttıran nedenler. Bu tip markalar, fasona iş vermeden önce gidip gezer bakarlar, çocuk işçi var mı, sigortasız çalışan var mı ? fabrika temiz mi ? tuvaletler temiz mi ? Yani bunlar hep para.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 indirimde network'e de bak - çok güzel farklı kesimli şeyleri oluyor, fiyat olarak 30% fln daha pahalı ortlamadan ama karşılığını veriyor, kendini gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 benim disel 5 senedir çekmedi. son 3 senedir giymedim ama galiba. iyi hatırlattın çocuk kaykaycı gibi bol tişört giyeceğime şunu giyeyim. ama bu da çok kas gösteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 hiç yakışmıyor şu yakalı tshirt ya boyun ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 göğsü ayırırsam dizelimi giycem ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 konu güzel de bi genelleyelim şöyle. ne giyiyonuz olm yazın polo yakalı bişey haricinde gömlek mi? başka ne giyilebilir ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 tshirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar