Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Zor is bilæ Allah kolaylik versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Lectre said: tamam teşekkürler, beni büyük bir dertten kurtardınız, floransaya geldiğinizde haber verin 2 dürüm alayım. Np babe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 yurt disi tecrubelerine CFF yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Türkiye için konuşuyorum, bir sayfayı geçme. Her şey kısa ve öz olsun, fotoğrafın olsun. Bilmediğin herhangi bir şeyi biliyormuşsun gibi yazma. Şöyle söyliyim, mülakatımda Viyana'da nerede schnitzel yediğim soruldu. Almancam orta düzey demiştim, yöneticiyle bir süre almanca konuştuk falan. Ama koyduydum çocuğu sdf Banka pozisyonlarına başvuran çok fazla insan oluyor Türkiye'de o yüzden İK çok kısa zaman ayırıyor CV'lere ve genellikle şartları sağlayıp sağlamadığını kısaca inceleyip geçiyorlar. Yöneticilerle yapılan mülakatlara kadar gelebilirsen yönetici CV'ni inceliyor; belli standartları sağlıyorsa yine yeterli. Sonuçta bankada yaratıcılık gerektiren bir iş yapmayacaksın. Bir de CV'ne hobi falan yazıyorsan klişedir ama; dağcılık, rugby, bungy jumping falan yazma sdfk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 olmayan deneyimle 3-4 sayfa cv rüyanda zor görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 artık geyik adına atılan postları ciddiye alıp yorum mu yapıyoruz yoksa herkes bir topicte egosunu tatmin etmeye mi çalışıyor? eğitim durumuma göre mevcut bir deneyimim var herkesin boş mezun olduğunu düşünürsek. ki amacım 3-4 sayfa bir şey değil zaten. vay be hakaret bile etmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 hangi sektöre başvurduğuna bağlı mesela avukatlar case case yaptıkları önemli işleri yazıyolar mühendissen projelerini yazaiblirsin genelde mantık ilk işin değilse kısaca eğitiminden söz edip tek tek işlerini yazıp altlarına orda yaptığın şeyi yazmak enternasyonel şirketse inglizce cv yolla cvni her zaman pdf yap ve mümkünse yarım sayfa bir cover letter yaz corporateye basvuruyosan referans verme isterseniz verebilirim diye not düş altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar