DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 int storage'dan bi kaç özel fotoğraf vs çıkartmam lazım servise vermeden önce. saçım döküldü yabamadım bir türlü. usb debug da aktif değil çünkü telefonda. ekran da responsive değil sanırım açamıyorum bi türlü görmeden de olsa. nasıl yabarız. nasıl hijack ederiz bu lanet olasıyı. cia üretse daha kolay girilirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Recovery mode + ADB ile telefon konsoluna ulasabilirsin diye tahmin ediyorum. O sekilde mumkun olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 bi araştırıyim nedir diye. recovery mode telefondan girilmesi gereken bir şeyse mimkin değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 DaidaFlu said: int storage'dan bi kaç özel fotoğraf vs çıkartmam lazım servise vermeden önce. saçım döküldü yabamadım bir türlü. usb debug da aktif değil çünkü telefonda. ekran da responsive değil sanırım açamıyorum bi türlü görmeden de olsa. nasıl yabarız. nasıl hijack ederiz bu lanet olasıyı. cia üretse daha kolay girilirdi :( çözüm bulursan paylaş lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 aight. inanılmaz yordu 2 haftadır servise veremiyorum telefonu. sanırsın kriptolu mık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Alternatif çözüm: Telefon ile şahsi konulu film çekimi yapmayın, yaparsanız da bilgisayara aktarıp telefondan silin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 abi zaten tutmuyordum telefonda normalde ama şanssızlığıma tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ekran al kendin tak madem bu kadar önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Geçenlerde bir arkadaşım da benzer bir durum sonucu ekranı kırılan iphone 5'ini Kadıköy'de bir yerde tamir ettirmiş. Yani Apple servisi falan değil, düz bir tamirci. Başında durmuş adamın ekran değişirken, muhabbet falan etmişler. Ekrandan da gayet memnun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Ha evet. Kendin degistirmek de bi secenek. Ben oyle yaptiydim SGS2 icin. Baya detayli tuto'lar var youtube'da falan. Vidalarin nerde oldugundan, neyi nasil cikarman ve takman gerektigine kadar anlatiyo adam. Yalniz saatci takimi falan buyuk kaliyo, daha ince uclu alet edavat gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 de orjinal ekranı nerden temin edicem? bi açıp bakıcam gibi garanti zaten ağustosta bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Ekran garanti kapsaminda degil zaten, her sekilde gircek o sana. ebay'den siparis et dicem de cok cok nadiren ekranlar uyumsuz cikiyo. boyle renk derinligi dusmus gibi gorunuyo ekrandakiler. SGS2 icin ilk aldigim ekran oyleydi, geri gonderdim degistirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 tamam bi bakayım yarın buna da. teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar