Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyon Tavsiyesi

Griswold

Öne çıkan mesajlar

Validenin emektar 72 ekran vesteli ufak ufak geberme sinyalleri vermekte olduğundan almışken şu incelerden alayım bari dedi, zaten CRT kalmadı piyasada :) ama sorun şu ki benim yeni televizyonlarla ilgili HİÇBİR fikrim yok neredeyse.

1500 lira ateşlerim diyor taksitle bilmemneyle, üstüne çıkacağını sanmam, ne kadar aşağıysa o kadar makbul. Biraz kafası çalışsın, çalışmıyorsa da HDMI'den bu google'ın hedesi falan takılabilsin, sonrasını hallederim ben. Takdir edersiniz ki HD olsun, boyutu da işte 72 ekranın muadili kaç inçse o olsun, o civar yani. 32 küsür oluyor galiba.

Tabi ben böyle diyorum da bu kriterlerle aratıp zaten buldum tonla tv, sorun hangisi gerçekten iyidir hangisi değildir bilememem. "Bende bu var, bombok hacı sakın alma" veya tersi tepkiler asıl aradığım yani :) tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Açıkçası ben yıllardır Sony ürünleri alan birisiyim. Evdeki televizyonu Sony aldırmıştım ama geçen sene halama televizyon için Samsung'un 6 serisini tavsiye ettim. Sony'de fiyatları epeyi uçmuş gidiyor bide ürün çeşitliliği şuan daha az. Kısacası bahsetmiş olduğun fiyat aralığında Samsung'un 6 serisi televizyonlarına yönelmeni tavsiye ederim. Geçtğimiz sene Kliksa'dan almıştık aşağıda linkini de gönderdim, bi göz at :)

SAMSUNG 40H6270 SMART FHD 3D DVB-S LED TV+ 2 Gözlük

Kesinlikle tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak bir televizyon, görüntü kalitesi olarak da epeyi başarılı. Aklınızda bulunsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de konuyu güncelliyim. salona alıcaz. öyle aksiyonu teknolojisi yüksek bişeye gerek yok. geniş olsun güzel göstersin yeter. tv'lerden hiç anlamıyorum. sharp'ların görnütü kalitesi en iyi diye biliyorum o kadar sdf

usb girişi interneti falan ot bok önemli değil. dediğim gibi geniş olsun. hd bluray göstersin yeter.

http://www.vatanbilgisayar.com/32phk4309_12-32-81-cm-hd-led-tvusb-kayit.html

şu fakir bile iş görür gibi duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Esh said:

ucuz büyük ekran ledler nasıl, deneyen var mı?

2500e 55-60inç lg ler var.

2500 60 100hz lg aldık, valla iyi gibi playstation 3 ile gayet güzel hd yayınlarda çok hızlı bir sahne varsa titreşim oluyor bazı renklerde, ama anlamıyorum bende neye dikkat etmek gerek düşük herzlerde.

Ips panel diye reklam yapiyolar ama goruntu islem cipi yok icinde. Panel kac hz veriyorsa o kadar cikariyor. Islemci ile ps3 falan oynanmaz zaten , input lag uber artiyor.

Titresim olayi olmamasi lazim acaba goz mu aldaniyir bazi yerlerde bilemiyorum , ama 3k 3.5k lara cikmak lazim demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Evdeki TV bozuldu. Bugun yarin almamız lazim, TV piyasası hakkında pek fikrim yok

1500 TL te kadar ne onerirsiniz?

Aslında philips un ambilight özelliği hoşuma gidiyor ama onların fiyatlar yüksek diye biliyorum.

Son olarak network e falan bağlanan bisi olursa iyi olur,ekstra aparat olmadan

40-42 inch
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...