Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Hehe di mi yaa, gelmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Dönüş çilesi başladı mi? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 cumaya birleştirmeyenler bugün dönüyorlar. en azından dönüş iki parti halinde olacak birleştirenler ve birleştirmeyenler diye. biraz hafifletir. Aslında fırsat bu fırsat, hazır geziden barikat yapmayı da öğrendik kapatalım yolları, havaalanlarını da tutalım dönemesinler, böyle 3 milyon yaşayalım şehirde rahat rahat püfür püfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 yok ya kimse dönmüyor ibbtrafik e göre pazar günü büyük gang bang olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 bugün biraz trafik görsem mutlu olcaktım da bomboş yollar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Daha varmadim bodruma ama simdiden pazar donus trafigi stresini yasiyorum yeminle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Rerore said: yok ya kimse dönmüyor ibbtrafik e göre pazar günü büyük gang bang olcak Daha erken, 12'ye checkout saatine kadar otelin etinden sütünden yararlanmak ister bizim halk, parasını verdik ziyan olmasın misali. Akşama bakmak lazım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar