BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Uçak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 araç. yedik bi nane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 yaniniza bol erzak eglencelik cekirdek filan alin isterseniz..bodruma arabayla. wuhuuu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 2 agustos istanbul -> antalya var. arabayla gece cikicaz. cok yogun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Pazar sabahı Gebze - İstanbul yönünde çok az trafik olabilir. Biz de Cumartesi akşam aynı güzergahta yola çıkarız diye planlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 yenikapıdan bandırmaya feribot style yaptım cuma akşamı 21.15'e.. galiba baya bi trafikten kurtulucam.. bandırmadan sonrası çok kasmaz heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Eveet çile başladı... Trafik İstanbul'u kilitledi, TEM'de 15 km kuyruk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 pazar gece 23 de sakarya. perşembe sabah 6 da istanbul yapmayı planlıyorum. nasıl olur? perşembe 10 da işte olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 4te ataturk havalimanindan ciktim, kopruyu az once gecebildim Yarin da eskisehire gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Edirne istanbul arasi nasil? Yarin gece ataturk havalimaninda olmam gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Insallah acilir yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Reportin' from feribot. İst->Yalova yönünde feribot sırası yaklaşık 30dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Yalova muhteşem bir trafiğe sahip. Istanbul'da okulların açılması, bayram tatili kaçanları ve ramazan günü iftar saati trafiğinin toplamını düşünün... Rezalet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Giden arkadaşlar gittiğiniz yerde kalın lütfen dönmeyim öptün byee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bu ne ya böyle akıl işi değil alıcan bir scooter aralardan yardıra yardıra gidicen mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Yandex mapste edirne - istanbul yesil gozukuyor guvenilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Eskihisar'a ulaşmak için Darıca'nın içinden, yamacın eteklerinden bir yol bulduk. Direkt feribota çıkardı. Rahat 4 saat kurtardık. İstanbul'da acil bir durum olsa ve şehrin boşaltılması gerekse sanırım evde oturup rahat rahat sonumu beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Hala mı trafik var ya, kaç gün oldu artık. Ben Salı günü Bursa'ya gidip döneceğim, Pendik - Yalova mı kassam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Samsun'dan Ordu'ya gelirken sanırsam bir radara feci girdim. Du bakalım e devlete düşer yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Trafik fena sikismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 abi trafik çok fena 8 saattir 30 km yol gidemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 istanbuldan trabzona gitcek türkler karılarını uçakla gönderip rusya üstünden dolanmayı tercih etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Aksaray, Laleli dururken? Bari memleketinde Çömlekçiye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 istanbul bomboş. süper ya. heryere iki dakikada gidiyorum lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar