Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçak içi Kedi Taşıma Kafesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim ufaklık uçakla seyahat edecek de, her şeyi hallettim sadece box bulması kaldı. Ama THY'nin şartlarına uyan bir tane bulamadım.

Daha önce taşıyanlar neyle taşıdıklarını söyleyebilirlerse çok sevineceğim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Istanbul'dan İzmir'e giderken Atlasjet kullanmıştık. Standart boy olan taşıma çantalarından alman yeterli olacaktı. Sakın söylediklerinden büyük olanı alma zaten uçakta çanta kucağında yolculuk yapıyorsun.
Mesaj tarihi:
Bizimkilerde kediyle seyahat ettiler birkaç sefer. Uçak işlemlerini vs ben halletmiştim. Zaten işlemleri hallettiğini söylediğine göre boyutları verdikleri boyutlardan çok abartı büyük olmadıkça sorun olmuyor.
Mesaj tarihi:
Her hava yolunda farklılık gösterebiliyor yalnız bu kurallar.

Belli bir kg üzerinde olmaması lazım. 8kg'dı sanırım. Kediyse zaten aşmayacaktır. Kutu üstünde sahibinin iletişim bilgileri vs yazacak. Kedinin tüm aşılarının yapıldığına dair belgeler yanında olacak. Eğer yolculukta sıkıntı yaşıyorsa kedi belki sakinleştirici birşeyler verebilirsin.

Bunlar dışında uçaktan rezervasyon yaptırman lazım kedi içinde. Çünkü her uçakta belli bir sayıda evcil hayvan taşımaya izin var. Son olarak ufak bir kargo ücreti alıyorlardı. Aklıma gelenler bunlar ama hangi havayolunu kullanacaksan telefonla detaylı bilgi alman daha iyi olur.
  • Yeni Oluştur...