deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Bizim ufaklık uçakla seyahat edecek de, her şeyi hallettim sadece box bulması kaldı. Ama THY'nin şartlarına uyan bir tane bulamadım. Daha önce taşıyanlar neyle taşıdıklarını söyleyebilirlerse çok sevineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 http://files.sharenator.com/cat_carrier_A_few_funny_pics_s745x576_17628_5801-s580x448-46868.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Istanbul'dan İzmir'e giderken Atlasjet kullanmıştık. Standart boy olan taşıma çantalarından alman yeterli olacaktı. Sakın söylediklerinden büyük olanı alma zaten uçakta çanta kucağında yolculuk yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 23x40x55 yazmislar da sanmaki 30x35x50 olmaz hepsiburada falan var 25 lira onlar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Büyük ırk köpeğin olsaydı kredi çekmek zorunda kalacaktın. Şanslısın http://forum.paticik.com/read.php?22,7621625,7621647#msg-7621647 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Bizimkilerde kediyle seyahat ettiler birkaç sefer. Uçak işlemlerini vs ben halletmiştim. Zaten işlemleri hallettiğini söylediğine göre boyutları verdikleri boyutlardan çok abartı büyük olmadıkça sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 neler gerekiyor uçağa sokabilmek için kediyi yazabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Her hava yolunda farklılık gösterebiliyor yalnız bu kurallar. Belli bir kg üzerinde olmaması lazım. 8kg'dı sanırım. Kediyse zaten aşmayacaktır. Kutu üstünde sahibinin iletişim bilgileri vs yazacak. Kedinin tüm aşılarının yapıldığına dair belgeler yanında olacak. Eğer yolculukta sıkıntı yaşıyorsa kedi belki sakinleştirici birşeyler verebilirsin. Bunlar dışında uçaktan rezervasyon yaptırman lazım kedi içinde. Çünkü her uçakta belli bir sayıda evcil hayvan taşımaya izin var. Son olarak ufak bir kargo ücreti alıyorlardı. Aklıma gelenler bunlar ama hangi havayolunu kullanacaksan telefonla detaylı bilgi alman daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 THY linkini buldum burada dursun. http://www.turkishairlines.com/tr-tr/seyahat-bilgileri/bagaj/evcil-hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Teşekkürler.benimkini bi gezdiriyim diyorumda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar