KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 dün arkadaşlarla yskındaki bi göle gidip mangal yapmak için yola çıktık. göle varmak için uzunca bi yokuşu tırmanıp aynı şekilde inmek gerekiyordu. 35derece sıcak beyine vurunca yokuş aşağı bıraktım kendimi bisikletle. 60 km/h sürat gösteriyodu bisiklet bilgisayarı. yaklaşık 80 derece sol viraja gelince yavaşlayıp sola yattım yerde kum gibi bişe vardı tabi geç farkedince lastikler kaydı ve sola doğru düştüm. baya bi hasar aldım özellikle sol kalçamın üstünde sürüklendiğim için kılıç yarasına benzer bi yara var :P hastaneye gittik röntgen çektiler beraber doktorla pc'den sonuca bakarken ufak bi kırık tesbit etti. alçıya almadılar sargıyla sabitleyip gönderdiler. pazartesi aile hekimine git sonra bidaha film çekeriz dedi doktor. şimdi omuzda ağrı yok sadece yaralar sızlıyor. bu da böyle bi anımdır yaziyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Geçmiş olsun hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 sağol muhterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Çok geçmiş olsun - bu sıcakta uğraştıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Geçmiş olsun, benim de bir keresinde hikayelerini ben başlatayım. Geçen pazar omuzum 3. kez çıktı, yarım saat sonra oturdu yerine hastaneye gidemeden. Sonra 3 gün askı yaptım doktor ameliyat olman lazım dedi. Omuzunuza iyi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 sağol. aslında öyle birbirinden ayrılan iki kemik söz konusu değil. dirsekten omuza bağlanan kısımda gördü kırığı. hatta ben filmi incelerken oh bişe yokmuş çekmiştim tabi doktordan kaçmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 @nako bende çok şükür çıkık yok ya bu almanlar işi çok sıkıya alıyor da olabilir haftaya göreceğim. sana da geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 geçmiş olsun panpa. ben de çok düşmüşümdür bisikletten motorsikletten, daha dikkatli olmak lazım bunları kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 geçmiş olsun Nako said: Geçmiş olsun, benim de bir keresinde hikayelerini ben başlatayım. Geçen pazar omuzum 3. kez çıktı, yarım saat sonra oturdu yerine hastaneye gidemeden. Sonra 3 gün askı yaptım doktor ameliyat olman lazım dedi. Omuzunuza iyi bakın. kapsülün orda yırtık mı varmış? abimin de sürekli çıkıyodu ameliyat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 teşekürler. bendeki hata biraz da bisiklete çok güvenmemden kaynaklanıyor. lastikler baya geniş diye verdik sürati çizdirdik kestaneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 evet, kapsül yırtıkmış o dikilecek. 2-3 kez çıkmadan sonra genelde ameliyat gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 asiri hiz ucuz atlatmissin. omuz kirigi cok fena. gecmis olsun. isa seni korumus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 geçmiş olsun bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 sağolun arkadaşlar seele tanrının inayeti üzerinden eksik olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 tek elle mi yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Çocuk değiliz artık... Eskiden böyle birşey olsa esnerdi o kemikler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Omuz çıkığı belayken kötü bir kırığı düşünmek bile sıkıntı, Allah korumuş beterinden, çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 aynen ucuz atlattım diyebilirim en büyük sıkıntıkardan biri gece kraliçe gibi uyumaya çalışmamdı @fistan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ben de tek elle yazıyorum bazen ne tesadüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 sfds senin derdin baska :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 pontipati said: ben de tek elle yazıyorum bazen ne tesadüf TERBİYESİZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ramazan günü mangal yaparsan böyle olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 sdfs bir hristiyan almanyada... diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar