telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 banlanmaman için elimden geleni yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 cok ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 telnedim said: Tuvalet eğitimi ne kadar sürdü? Ben de alıcam da annem etrafa pisler diye izin vermiyor. annen kedi almadi diye mi annelere öfken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 http://youtube.com/watch?v=-BN6OwJazqU&autoplay=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Asıl şu bayıkı banlasalar da sevaba girsek mübarek günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 bu tatar'ın da işi gücü yok benimle uğraşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 sadece tatar değil bende senle uğraşıyorum. işimde var gücümde var. vergi levham bile var. banlandığın günü iple çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 telnedim kalsın anamıza küfür etsin bıyık gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 nefret namustan değerli bazılarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Anelor said: telnedim kalsın anamıza küfür etsin bıyık gitsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Milletin namusu veya başka bir değeri seni ilgilendirmez, onu değerlendirecek seviyede değilsin Bayık. ayrıca o kadar gıcık bir trollsünkü yolda düşsen bi tekme de ben atarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Biraz namus kavramı üzerine tartışsana bıyık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 annesine edilen her lafı namus boyutunda ciddiye alan adam görünce otomatikman annesine pek güvenmediği anlamı çıkarıyorum elimde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Anelor said: telnedim kalsın anamıza küfür etsin bıyık gitsin Telnedim kalsın Anamıza kufretmesin Bayık gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Black-ice said: annesine edilen her lafı namus boyutunda ciddiye alan adam görünce otomatikman annesine pek güvenmediği anlamı çıkarıyorum elimde değil. yüz yılın ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Black-ice said: Anelor said: telnedim kalsın anamıza küfür etsin bıyık gitsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 bıyık nefretinin pkk sevicisi olması dışında bir sebebi varmı ya? ki benim anladığım kadarıyla oda farklı kültür,ırk vs.nin kendi özgür devletinde yaşayabilmesi gerektiği üstüne tartışılabilicek bir fikre dayalı. adam nezaman post atsa 2 sayfa nefret kusuluyo adama.merak ettim ne yaptığını. buarada op ahsbdıabdannqolnfnfeoanfan güldürdün lan nedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 TROLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 OP bence banlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Black-ice said: annesine edilen her lafı namus boyutunda ciddiye alan adam görünce otomatikman annesine pek güvenmediği anlamı çıkarıyorum elimde değil. Yok abi, asıl hiçbir değeri hiçbir ilkesi olmayan neüdüğü belirsiz birinin böyle ortaokul anne geyiğiyle laf çakabileceğini sanması da ayrı komedi, hele de Patide kim umursar lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 pkk seviciliği nefret için yeterli bi kavram değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Gavatligi ovmeyin cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar