Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yan komşuma aşık oldum

_Rave

Öne çıkan mesajlar

Biyik said:

yok makarnayı çiğden çerez gibi yiyorlar, abartmayın.

sana,bana göre baya çiğ yiyolar makarnayı.ben burda makarna yiyipte beyenen bir yabancıya rastlamadım.

anca damak tadı alışmaya başlıyınca hoşuna gitmeye başlıyor,ancak onuda italyanlar iyi beceriyo,sen anlamıyosun oldumu olmadımı makarna.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

Seele said:

cok pasifsin bu kiz sana vermez.

e napıyım moruk?kapısınımı tekmeliyim kızın -çık,konuşucaz diye.

sapık bir işsiz gibi kapı eşiğinden gözetlemem lazım kızın daireyi tam anında yakalayabilmek için.

abi git cal kapisini aa yeter nolcak cok dusunuyosun dusunmiyecen. hehe naber de gitsin azcik YOLO kizin da sana gozu takilmissa oluru varaa olur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Kapı girişine basit bir sensör tak,kız girince ötsün

this.

kız girerken evine bi kaç kere ötecek bu çat kapına gelicek beni mi dikizliyorsun dicek,
paspastan bahsediceksin sen onu kaldırdın diye hırsız girme tehlikesine karşı bende durum kontrolü için kendimce böyle bir sistem geliştirdim o ötünce gidip senin daireye bakıyorum sen mi geliyorsun yoksa hırsız mı diye

profit.

bundan daha iyi taktik bulamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

of ne taktik verdim lan böylece senin çekingen bir tavırla ilk sohbeti başlatmana gerek kalmadı.
taktik süper valla hem kapıda karşılaşırsan direk bahsedersin ilk muhabbet açılmış olur.

ya da direk işte kapıda görürsen ben buraya sensör koyacam çünkü tırsıyorum senin evine hırsız girmesinden de
başıma küçükken kötü bir olay geldi çok sevgiye muhtacım dersin
yürürsün ordan.

of italyada olmak varmış
Sosyal ağlarda paylaş

Senin gidip konuşmadığın her dakika kız başkasının hikayesinde başrol olmaya daha da yaklaşıyor, belki de "üst komşuma aşık oldum napmaliyim" diye soran italyan genç senden daha yakındır kızı tavlamaya. Sen burda kem küm ettikçe kız markette köşeyi dönerken biriyle çarpışıp aşık olma ihtimaline daha da yaklaşıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Parasiyla eskort tut. Daya yatagi onun duvara, soyle bagirsin zevkten, harikasin , muthissin, aman tanrim o ne? Yeter dayanamiyorum, yavas cok buyuk... diye.
Kendi kosar gelir, gelmezse de merdivenlerde iciyormus ayagi yap sevgilimden ayrildim diye. Seslerden meraklanmistir zaten hemen oracikta kavusursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...