_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Biyik said: yok makarnayı çiğden çerez gibi yiyorlar, abartmayın. sana,bana göre baya çiğ yiyolar makarnayı.ben burda makarna yiyipte beyenen bir yabancıya rastlamadım. anca damak tadı alışmaya başlıyınca hoşuna gitmeye başlıyor,ancak onuda italyanlar iyi beceriyo,sen anlamıyosun oldumu olmadımı makarna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Seele said: cok pasifsin bu kiz sana vermez. e napıyım moruk?kapısınımı tekmeliyim kızın -çık,konuşucaz diye. sapık bir işsiz gibi kapı eşiğinden gözetlemem lazım kızın daireyi tam anında yakalayabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 canım n'olcak damak tadımız alışınca kedi, köpek, maymun beyni, böcek de yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Kapı girişine basit bir sensör tak,kız girince ötsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Kız sevgilisinin evine gitmiş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 İlk karşılaşmanızda söyleyeceklerin. - Merhaba, nasılsın? - Bunu sormazsam çok pişman olacağım; seni daha yakından tanımak isterim, bir kahve içmeye ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 _Rave said: Seele said: cok pasifsin bu kiz sana vermez. e napıyım moruk?kapısınımı tekmeliyim kızın -çık,konuşucaz diye. sapık bir işsiz gibi kapı eşiğinden gözetlemem lazım kızın daireyi tam anında yakalayabilmek için. abi git cal kapisini aa yeter nolcak cok dusunuyosun dusunmiyecen. hehe naber de gitsin azcik YOLO kizin da sana gozu takilmissa oluru varaa olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 miyaw33 said: Kapı girişine basit bir sensör tak,kız girince ötsün this. kız girerken evine bi kaç kere ötecek bu çat kapına gelicek beni mi dikizliyorsun dicek, paspastan bahsediceksin sen onu kaldırdın diye hırsız girme tehlikesine karşı bende durum kontrolü için kendimce böyle bir sistem geliştirdim o ötünce gidip senin daireye bakıyorum sen mi geliyorsun yoksa hırsız mı diye profit. bundan daha iyi taktik bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 o nasıl taktik öyle adasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 of ne taktik verdim lan böylece senin çekingen bir tavırla ilk sohbeti başlatmana gerek kalmadı. taktik süper valla hem kapıda karşılaşırsan direk bahsedersin ilk muhabbet açılmış olur. ya da direk işte kapıda görürsen ben buraya sensör koyacam çünkü tırsıyorum senin evine hırsız girmesinden de başıma küçükken kötü bir olay geldi çok sevgiye muhtacım dersin yürürsün ordan. of italyada olmak varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Madcat sen benden daha kötü niyetliymişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 cacodemon said: İlk karşılaşmanızda söyleyeceklerin. - Bunu sormazsam çok pişman olacağım; seni daha yakından tanımak isterim, bir kahve içmeye ne dersin? ahah şu cümleyi 5 farklı madde etkisindeyken bile söyliyemem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Caps yok mu ya kız capsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Amme hizmeti. - Se io vado a rimpiangere chiedere anche questo; Mi piacerebbe conoscerti meglio, come su una tazza di caffè? Kaynak: Google translate Bir başka olasılık daha var; kızın iletişim bilgilerini ver. Yarın kapı zilini çalsın. Tabi sonra ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ya kavra belinden daya duvara kapat ağzını çık üstüne, bak o zaman da vermesinler kızı da göreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Senin gidip konuşmadığın her dakika kız başkasının hikayesinde başrol olmaya daha da yaklaşıyor, belki de "üst komşuma aşık oldum napmaliyim" diye soran italyan genç senden daha yakındır kızı tavlamaya. Sen burda kem küm ettikçe kız markette köşeyi dönerken biriyle çarpışıp aşık olma ihtimaline daha da yaklaşıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 eğer pro bir yol ile yüksek başarı oranından yardırmak istersen kafa kafaya verebiliriz. Yani açıkçası öyle noobca yaptığın planlar kıza çok lame gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Parasiyla eskort tut. Daya yatagi onun duvara, soyle bagirsin zevkten, harikasin , muthissin, aman tanrim o ne? Yeter dayanamiyorum, yavas cok buyuk... diye. Kendi kosar gelir, gelmezse de merdivenlerde iciyormus ayagi yap sevgilimden ayrildim diye. Seslerden meraklanmistir zaten hemen oracikta kavusursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 abi ilk görüşte aşk nedir lan? bir kadının sadece dış görünüşüne aşık olunamaz bence, o olsa olsa cinsel dürtüdür. sen de onu aşk sanıyorsundur falan filan işte. ha yok ben sadece dış görünüşe aşık oluyorum dersen sıkıntı yok. daha çook aşık olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 komşu fotosu gelmedi mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 6 aydır görüyormuş lan ilk görüşü mü kaldı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 yakında hayırlı bir iş için geldim diyip komşuyu pazarlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 1 senedir her sabah işe giderken bir kız görüyorum bende nabzım artıyor yahu bir türlü konuşamadım da 1 senedir ilk gördüğümden beri aynı ama durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 miyaw33 said: Kapı girişine basit bir sensör tak,kız girince ötsün^ bence kızın girişine basit bir sensör tak. sensör ıslanınca kız ötsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 utanma bu kadar git söyle abi. en kötü reddedileceksin yani ya da erkek arkadaşı falan cıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar