Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rekor Minibüs Diyalogları...

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

100.yıl minibüslerinden birinde şöyle yazar ;

"Hakkımda ne düşünüyorsan allah sana iki katını versin" (yada bunun gibi bişeydi :))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 18 Aralık 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim otobüs anım var
ablamla beraber kızıltoprak migrostan fb1le eve dönüyoruz torbalar ablamın önünde duruyo acaipte yorgunuz bir kaç durak sonra fazla yaşlı olmayan bir teyze bindi otobüse, ablam kadına buyrun buraya oturun dedi kabul etmedi bende nasıl olsa ablam sordu diye bişey demedim , biraz sonra bu çakal teyze herkesin içinde hem beni parmakla göstererek hem de bağırarak şöyle dedi: 'bi şunun aldığı aile terbiyesine bak, bi de kızın.kızın elinde torbalar var bu herifte bi şey yok oturuyor'.
ablamla ben teyzeye acı cevabı verdik 'biz kardeşiz' diye teyze mosmor oldu :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 18 Aralık 2004 19:34 tarihinde demiş ki:
gecenin 1inde pendik kadıkoy hattında:

bir yolcu: "musait biyerde inecek var"
şoför: "gac para vereceyyn?"
yolcu"!?"
şoför "iyi hadi in"
*psss*(kapı acılma efekti)
biz arkadasla kopuyoruz arkada
şoför "gülmeyiiiin gülmek parayla"
biz dumuruz tabi :-D

galiba ben bu amcaya rast geldim bir akşam vakti ya da ben senin arkadaşınım :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 18 Aralık 2004 19:41 tarihinde demiş ki:galiba ben bu amcaya rast geldim bir akşam vakti ya da ben senin arkadaşınım :D
aslında siz kardeşisiniz :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

Ben bıkere otobuste ayaktagıderken o tutunmak için yapılmış deri şeyleri tutyodum otobus bi fren yaptı kendı eksenım etrafımda donum bı kadının kucagına oturmuştum:)Bu 12 13 yaşımdafalam dı ama:)

Bu kadiköy dolmuşlarına bınmıştım geçen sene bi adam war.Adam parlara şöle seslenıodu Güzel 250 bin yakışıklı 500bin zengın 1milyon gıbı herkes geberıodu gulmekten:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 18 Aralık 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
Ben bıkere otobuste ayaktagıderken o tutunmak için yapılmış deri şeyleri tutyodum otobus bi fren yaptı kendı eksenım etrafımda donum bı kadının kucagına oturmuştum:)Bu 12 13 yaşımdafalam dı ama:)

Bu kadiköy dolmuşlarına bınmıştım geçen sene bi adam war.Adam parlara şöle seslenıodu Güzel 250 bin yakışıklı 500bin zengın 1milyon gıbı herkes geberıodu gulmekten:)

Bende bı kere ufakken mınıbuste yere dusmustum tabii sonra rezıllık durumu dırek abı musaıt bı yerde[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene önce bi kış günü ,
ben kızlaya gitmek için mibüse binmişim , hava karlı dolayısıyla minübüsün içide buzlu :) , yer kalmamış sadece şöförün fazladan koyduğu tabure var . Normalde o taburelere hiç oturmam ama o gün oturma hatasını yaptım , adam bi firen yaptı ben ve tabure miniüsün önüne akdar kaydık sonrada düştüm :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

şöförün yanında oturan herif ciglet kutusunu çıkardı 2 ciklet aldı

şöföre sordu "Abim istermesin"

şöför aldı kendi cigletini dışarı tükürdü sonra çiğnedi

birde minibüscünün teki koltuğun biraz üstüne "Kadıköy-800 bin" yazmıştı kadıköy kaça diyenlere eliyle tabeleyi gösteriyordu :p[signature][hline]ben saadettin teksoy sokarım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 18 Aralık 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
Bi kere, küçükken (savunma) arkadan "şunu uzatır mısınız" diye gönderilen parayı iki elimle çekiştirip "uzamıyor" diye geri vermiştim.

Evet, kabul ediyorum iğrencim. Ama kalabalıktık, dayak yememiştim :)
şindi salladın işte ben bunu hemen herkesten duyuyom dilden dile dolaşıo bu hatttaa ben yasacaktım bakiim bi dedim wa mı die bi kaçtane daa war böle duyduum okiim geri kalanları yoksa yazarım !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 18 Aralık 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
bnm bi ark.ın ba$ından gecmı$ bi$i;

cocugun bırı dolmu$a bınmı$ ınıcegı yere ykn musaıt bı yerde demı$.
$ofor:parayı vermedın hala.
cocuk:abı özur dıleırm hıc para yok
$ofor:senın ananı ..ker kalbını de kırarım

dialogu gercekle$ırken $oforun hemen arkasında oturan bızım ark. dumur tabi =)

pyro senin arkadaşın seninle altınba$ak geçmiş haberin yok.. bu olay bir çizgifilm şöförün maceraları var hatta.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Sosyal ağlarda paylaş

otobusteyiz.Tek hat.
Ayaktayız hepimiz dersane çıkışı malum;yolun ortasında bir durak var otobus orda durdu.Kadının biri ordan
-Çoçugum bu otobus nereye gider?
Ben tam karşıyaka diyecekken arkadaş arkadan atladı
-Ankara aplaaa....
Biz iptal tabi.
Bir efsane;
Minibus soforunun yanındakı koltukta adam burnunu karıstırıyoken arkadan bırı carpar ve adamın parmagı beynıne girer..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bu tür olaylar geçmedi başımdan ama gördüğüm en çok minübüs yazısını yaziim ------------} Liselim Canısı... (öyyyk yani :) )[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim duyduum war bi kaçtane bilmiom gerçekmi ama komik basıları kendi anısı gibi yasıo ama nese....
bitanesi şu minübüslerde cep teli yasarya şöförünki.
elemanın biri kendi cebinden şöförün cebi arıo: abi müsait bi yerde adam frene asılır bide şey war bu da belediye otobüsünde eleman ayakta şu plastiklere tutunuo yanında da bi adam, eleman inecei yere yaklaşınca plastik şeyi adama göstererek şunu bi dakka tutarmısınız inmek için dümeye basacamda....bide şey war bunu bi arkadaşımdan duymuştum gerçek olduunu sölüyodu bi gün kocaelinde minibüste gidiomuş (minibüste şu otomatik kapı minibüslerinden.) kadının biri binmiş kapıyı kapatmaya çalışıomuş 1 denemiş 2 denemiş 3 denemiş söför dayanamamış teyze kapının a.q. demiş....işte bölee... hatırladıklarım bular...
Sosyal ağlarda paylaş

hımm cidden hepsi güzelmiş..

bi kere erMANIA ile minibüsteyiz caddeye gidioz..şimdi bunların dk hesapları falan varya..böle el kol yapıolar karşıdan...

sonra adam durdu...muavin gayet nazik kızlardan "ücret üstü" falan die konusuyo..

duran arabanın muavini indi aşağı bizimkide..
karşı ki bağırdı
- laa i*ne gaç dk geç kaldız laaaa
- la oğlum söyme arabada kızlar vaar
- la bene ne gızlardan..
- oğlum 2si yengen...(kızlar 5 kişi)
.....
neyse geyik biter bizimki biner kızlar müsait yer ister..bizimki yaw siz arkadaşın kusuruna bakmayın biraz kıro da..:lol:[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

Bende soyle bı sey duydum bı gun sımdı genc bı cocuk mınıbuste oturuomus yanın abı yaslı teyze gelmıs cocuk kalkıp yer wermıs kadın oturmamıs ıste ay aman ogllum zahmet olmasın demıs cocuk ıse
-Teyze s*k**m zahmetını gec odur yahu demıs :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

bi şey da aklıma geldiii bu arada iki sewgili yanyana oturuomuş ön tarafta bular tam birbirine yaklaşacaklar ortalarında bi el şunu usatırmısın çucuk kıl olur nese bi süre sona gene yaklaşcaklar birbirlerine aradan bi el bidaaa şu parayı usatırmısın.... işte bu da böle sewgililer inene kadar sürmüş bi riwayete göre
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...