Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 serjuhan said: En az 20 sayfa 15 olmuş bile bence rahat 20'yi geçecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 niye türk erkeklerinden hoşlanıyor? pek zeki bir kız degilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 kendisine asik olup deli gibi pesinde kosacak, ilgi manyagi yapacak birini ariyorsa turk iyi gelir demistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Mayıs'ta nişan kestim. Daha önce neredeydin be adam? asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 damn I am late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 oha ya şimdi gördüm konuyu. 15 sayfayı da okudum belki kızın aradığı kriterler değişmiştir ucundan bana dokunur olmuştur diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 metal müzik dinlemem , oyun da oynamam ama kendime güvenirim. düşünürse kutumu parçala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Bi tatile gittik, forumda yine efsane olacak potansiyelde bir topic acilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 sabonis said: lan daha önce gördüydüm hayırlı iş ne olabilir diye girmedim bile konuya. iyiymiş abla. ha bence feyk ve troll o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 böbreği direk adrese yollasak? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bir modda dememişki,bunun yeri burası değil,pazar alanı 2.el kısmına yönlendiriyorum topiği. şaka şaka,viktor.alınma,gücenme olmasın =) ilginç topikmiş yalnız,okuyıveriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 pezevenk dedim, onu bile silmis koylu mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Ne hale gelmişiz Türk erkekleri olarak, direk "böbreği yollayalım" diyoruz. Bu kadar normal bişeye bile... şaka şaka ablaya talibim auuuuu hev hev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Tipi düzgün, oyun manyagi(haliyle) temiz metalci, uzun sacli bir turk genciyim. Türkcem de iyi. Su forumun %90'i de da ayırmıyor. Onu da duşunun. Bana Hollanda'da mba ayarlasın yeter :( turk tipinde, esmer kara kuru birşey değilim ama. Orada. Kaybedebilirim. Valla lan. Ucuza sattım kendimi bak. Bir mba ayarlanmasina oradayim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 viktor arz talep dengesi çöktü.Kızın arkadaşlarının falan da kanına gir topluca paticiği hollandaya taşıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Viktor said: GONDARCENGIZ said: HAHAHAHAHAHAA BU BİDLİĞİN NURİYE LAN ahahaha güzel karıymış bu topak yürür gider http://www.roflcat.com/images/cats/This_Is_Why_We_Cant_Have_Nice_Things.jpg bi de buna çok güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Lan geç mı kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Roqq said: vaperon said: Aaaabi,hem kız, hem boobies, hem gamer, hem metalci bir de Türk erkeği arıyor... It's too good to be true. Viktor, birşey de, kızın kötü bir yanını... Girme yok yere insanların günahına :D sdfsdfsdf abi hakkaten ya. gerçek olamayacak kadar iyi bi durum. Lotoda 6 tutturmaktan daha düşük ihtimalli bu kızı bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 lotoda altı tutturma şansın 10 milyarda bir. dolayısıyla her hangi bir kız bulma şansın da yaklaşık 3.5 milyarda bir olduğu düşünülürse lotoda 6 tutturmaktan daha düşük bi ihtimal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 fede said: lotoda altı tutturma şansın 10 milyarda bir. dolayısıyla her hangi bir kız bulma şansın da yaklaşık 3.5 milyarda bir olduğu düşünülürse lotoda 6 tutturmaktan daha düşük bi ihtimal değil sayısal 14 milyonda bir diye biliyodum big boobs(1/10) + computer games(1/10)+metal(1/20)+hollanda 16kk/7kkk+türkle ilgilenen 1/50 varsayımlarından 43 milyonda bir olarak hesaplamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 gamer ve metalci bir kizda aradiginiz ozellikler olmamali, o yuzden too good filan degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 1/(49*48*47*46*45*44) harbi 10 milyarda 1miş vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 kapildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bansheee said: fede said: lotoda altı tutturma şansın 10 milyarda bir. dolayısıyla her hangi bir kız bulma şansın da yaklaşık 3.5 milyarda bir olduğu düşünülürse lotoda 6 tutturmaktan daha düşük bi ihtimal değil sayısal 14 milyonda bir diye biliyodum big boobs(1/10) + computer games(1/10)+metal(1/20)+hollanda 16kk/7kkk+türkle ilgilenen 1/50 varsayımlarından 43 milyonda bir olarak hesaplamıştım hollanda nüfusu 17 milyon :DDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar