Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayirli bir is icin geldim efm

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Tipi düzgün, oyun manyagi(haliyle) temiz metalci, uzun sacli bir turk genciyim. Türkcem de iyi. Su forumun %90'i de da ayırmıyor. Onu da duşunun. Bana Hollanda'da mba ayarlasın yeter :( turk tipinde, esmer kara kuru birşey değilim ama. Orada. Kaybedebilirim.

Valla lan. Ucuza sattım kendimi bak. Bir mba ayarlanmasina oradayim :(
Sosyal ağlarda paylaş

Roqq said:

vaperon said:

Aaaabi,hem kız, hem boobies, hem gamer, hem metalci bir de Türk erkeği arıyor... It's too good to be true.

Viktor, birşey de, kızın kötü bir yanını... Girme yok yere insanların günahına :D sdfsdfsdf

abi hakkaten ya.

gerçek olamayacak kadar iyi bi durum.

Lotoda 6 tutturmaktan daha düşük ihtimalli bu kızı bulmak.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

lotoda altı tutturma şansın 10 milyarda bir. dolayısıyla her hangi bir kız bulma şansın da yaklaşık 3.5 milyarda bir olduğu düşünülürse lotoda 6 tutturmaktan daha düşük bi ihtimal değil

sayısal 14 milyonda bir diye biliyodum

big boobs(1/10) + computer games(1/10)+metal(1/20)+hollanda 16kk/7kkk+türkle ilgilenen 1/50 varsayımlarından 43 milyonda bir olarak hesaplamıştım
Sosyal ağlarda paylaş

bansheee said:

fede said:

lotoda altı tutturma şansın 10 milyarda bir. dolayısıyla her hangi bir kız bulma şansın da yaklaşık 3.5 milyarda bir olduğu düşünülürse lotoda 6 tutturmaktan daha düşük bi ihtimal değil

sayısal 14 milyonda bir diye biliyodum

big boobs(1/10) + computer games(1/10)+metal(1/20)+hollanda 16kk/7kkk+türkle ilgilenen 1/50 varsayımlarından 43 milyonda bir olarak hesaplamıştım

hollanda nüfusu 17 milyon :DDDDDDDDDD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...