bedeviizz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Qui, birkaç sorum olacak; 1. yalnızca İstanbul'da yaşayanlar mı verebiliyor (yani yalnızca çapa'ya mı veriliyor bu örnekler), yoksa her ilde, en azından örneğin test edilmesi mümkün mü? (ben antalya'da yaşıyorum. eğer burada da verilebiliyorsa mail yağmuruna tutacağım insanları.) 2. kemik iliği naklinin nasıl yapıldığını tam anlayamadım. daha doğrusu, biraz daha detay versen de insanların önyargılarını yenmelerine yardımcı olsan... said: Qui, 12 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Kemik iliği nakli içi kullanılan iki yöntem var. İlki amelyat hane koşullarında yapılan (amelyat değil, sadece steril olsun diye) direk kalça kemiğinden örnek almak. Diğeri ise bir aşı olduktan sonra dolaşıma giren kök hücrelerin toplanması. Burada ikinci yöntem uygulanıyor. Yani bir aşı oluyorsunuz. Bir iki gün sonra dolaşıma çıkan bir miktar hücre (kanınız bir aletten geçirilerek) toplanıyor ve hastaya veriliyor. Verici içi hiçbir sakıncası yok. Ayrıca donör olmak istemesenizde kan örneği verin mutlaka. Eğer 2500 sayısına ulaşamazsak, dünyadaki 9milyonluk havuzu kullanamayız. bir 3.'sü de aslında bu bir soru değil, bir çağrı: başımıza kanser gibi bir hastalık gelmeden, ya da yakınlarımızdan birisi kanser olmadan bunu anlayabilmemiz biraz zor ama; kemik iliği naklinin kanser hastaları için büyük bir umut ve iyileşebilme fırsatı olduğunu biliyorum. bir insan her zaman kendi hatalarından dolayı (örneğin sigara içmek) kanser hastası olmaz. 3 yaşında bir çocuk da kanser hastası olup ölebilir. bunu yaşamak o çocuk için son, ailesi içinse acı bir tecrübedir. bunları da düşünerek hareket etmeli. ha diyeceğim neydi; yahu istanbul patileri, ikide birde buluşma yapıp duruyorsunuz. her buluşmada nargileciye gideceğinize bu sefer de değişik bir mekan bulun. bence bundan sonraki ilk buluşma yeri çapa tıp fakültesi hastanesi olsun. herhalde 18'ini geçmiş sağlıklı 2500 tane pati bulunur istanbul'da dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Tam okumadım ama bu kan örneğini istanbulda verilecek bi yer varmı tam adres verirmisin.Bence *kanserli arkadaşımız için kart satıyoruzdan* daha yararlı bir yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Qui, 15 Aralık 2004 18:17 tarihinde demiş ki: Valla orasını sorman lazım ama pek sanmıyorum açıkçası. E o zaman bu olay istanbulu kapsıo sadece. Kimse tutup da bi kan vermek için o yola katlanmaz. Sanmıyorum yani. Neyse bi araştırayım. Tam da bi kaç arkadaş toplamıştım verelim diye :( Buradan oluyosa varsa veririz artık.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 benim vizeler ot bot, bir türlü gidemedim kan vermeye, pazartesi gidince halledeceğim.qui bleirli bir süre önce içki içmemek gibi bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Zaman limitini bilmiyorum. Ama almamış olman lazım.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 şu an bile koşup verebilirim..hiç düşünmem ama neden 18 sınırı var ki?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 neden yas sınırı var ah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bilgisayarla uğraşırken kulak kabartmıştım haberle ya 1300 kusur falandı sanırım şuana kadar elde edilen yarısı anca olmuş :([signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 2500 sayısına ulaşılmış :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 aha çok güzel o zaman ben yanlış işitdim demek ki sevindim şimdi :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ne güzel =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hayırlı olsun, çok sevindirici bir haber.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hmm bencede sevindirici, ben en son mayıs civarında kan vermiş birisi olarak tekrar verip vermem karşı taraf için riskli olabilirdi diye gitmedim. Neymiş efendim yurtdışı gezilerimden birinde yaşadığım bir macera sonucu mikrop kapmış olabilirmişim, 1 sene ortaya çıkmayabilirmiş, kuluçkaya yatıp. Kan verirken doldurulmanız istenen formu görmenizi isterdim, birde mexinth'in ilk doldurup çöpe giden formunu hehe[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 reşit olsam şimdi dersaneye giderken yolumu biraz uzatıp çat verirdim de değilim:) neyse ki ulaşılmış aranan rakama:)[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Qui, 19 Aralık 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 2500 sayısına ulaşılmış :) OLEEEYY!![signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 2500 e ulaştık diye bırakmayalım arkadaşlar. Mümkünse, vermeyen arkadaşlar da versinler. Daha fazla örneğe her zaman ihtiyaç var...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Rahan'ın söylediğine göre daha fazla almıyorlarmış. Çünkü bunların işlenebilmesi için bir zaman, emek, para gerekiyor. Fazlası boşa gidebilir. Ama sanırım 2005 içersinde yeni bir kampanya geliyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hmm şöyle anlatıyım, bunu okuduktan sonra okulda kluple konuştum, yönetimle konuştuk falan, çapa ya gittik, çapadan bize söylenen şu an için yeterince kan geldiği/geleceği daha fazlasını alırlarsa test edemeyebilecekleri ve bunun sonradan onlara sorun yaratabileceğiydi.. belki de bizim aklımızdaki okul çapında bir kampanya olduğu için fazla geldi bilemiyorum herneyse. eğer çapanın orlardan falan geçerseniz bi uğrayın bence en fazla almıyorz derler. bir de ocak 2005 de ki kampanya ki eğer olursa (yani gereği olur ve ilik bankası bize ulaşırsa) bizim okulda olcak. kriterlere uyan herkesin kanını alacazzz.. eğer kampanya olursa burdan da haber veririm, kültür üni.(ataköy/şirinevler) yakınındaki bütün patilerin kanlarından bi kuple alırız.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yani bu demek oluyor ki bir sonraki kampanyada, kan alımı yalnızca sizin okulda yapılacak =[ başka şehirlerde de olsaydı keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bireysel alım kabul ediyorlarmış.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soundb Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Antalya'dan Bağış Yapılabiliyormu Arkadaşlar Yoksa Sadece İstanbul mu ?[signature][hline]Mysterious The Deaht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 2500 tane örnek almişlar ve banka kurtulmuş...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Madem yardima gerek kalmadi bu topic in 60 gun daha burda kalmasi anlamsiz[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar