Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
%0'dan açılması sorun zaten, istikrarsız oluyor. Ben riskimi atıyorum 100 dolara göre alıp ona göre skin basmışsam erkenden neden millet yükleniyor diye benim aldığım risk balon olup uçsun ki?

Risk alma olayı işte, dur ve sadece favorilere bas. 100 bas biz sana 10 falan verelim. Arada yatarsa takımın tekrar atarsın sorun değil. Sistem resmen bu şekilde yürüyor. Ha ben de böyle böyle ya da biraz şansa 20'ye katladım kasayı ayrı konu ama işte bugün sinirlendim. 4-5 katı sabit olarak risk alıp, ona göre silah atmışken 0.04 to 0.48'e dönüştü. O zaman benim böyle bir maça basmamın bir amacı yok...

Ben şu orandan mesela hayatta Rusya girmezdim. Ya pas geçer ya da dayanamaz illa oynayacaksam Danimarka atardım 3-5 bir şey...
Mesaj tarihi:
LDLC bastım ben, en formda dönemlerini yaşıyorlar. Zorlanırlar biraz ama alırlar her şekilde tahminen.

İşte tek sıkıntı Smithzz bu aralar kötü, karşısında Guardian ise bayağı form tuttu. Bazen Kio veya Shox yerine geçmek zorunda kalıyor vs...

Alırlar yine ya, Smithz dışında hepsi formda çünkü, Navi de hiç bu çapta büyük bir takımla kapışmadı şimdiye kadar. VP nedir lel bir tek onlar asdf
Mesaj tarihi:
ldlc iyi takım ya, yeni lineuplar ile titan daha iyi görünmüştü ama, bireysellik bir yere kadar, ldlc 1 tık alt oyuncular iyi daha iyi takım oldular.

Nip zaten LAN'da insan üstü, online'da sacmalıyorlar ama sdafa

Güzel final olacak, 1-0 avantaj olmasa ortada maç derdim ama bilmiyorm
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

mapler cok belirleyici olur.

seasons-mirage 2 tane navi mapi
overpass-cache ldlc mapi

Overpass CT mapi, ldlc ile alakası yok.

CT'te 12'den fazla el alan takım kazanır.
Mesaj tarihi:
yok abi overpass'ı herkes oynayamıyor, iyi oynayan T'de 6-7 tane alıyor, o yüzden orayı seçen takımlar var, bıçağı kaybedip T'de başlama riskine girer mi adam sence maç secerken ?

Inferno
DUST 2
Overpass
Mirage

son map'e kalırsa sampiyon NAVİ 1e 5 dolar
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...