Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 çöpleri netcode gömeyim o zaman, hem sabit oranı var asdf
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 kaç gündür ya inventory mi görmüo ya da botlar offline oluo bet met yapamıyorum abv
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 nip - ldlc maçında ldlc girdim ama sanıyorum nip vurup geçecek asfsd içime öyle siniyor yani bilemedim. bir de titan - fnatic'te titan'a returndeki en değerli 4 itemi bastım. 3 dolar ediyor lel, o da patlayacak tahminen. bo1, dust2 oynayacaklar. Fnatic D2'yi rezil oynuyor ama çok agresif takılabilirlerse fark yaratabilirler. Titan gerçi tam d2 takımı da gerçi d2 oynayamayan takım yokta tarz meselesi işte. fnatic'in beceremediği adam akıllı tek mapte olabilir.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 lel yeni açtım, ilk map overpass 12-5 önde şuan nip gerçi ekstra ct map burası, ct olduğundan beri ldlc çok klas oynuyor da 3 şansları var eli kurtarmak için çok zor asdf 3-0 başladılar bakalım. 12-7 oldu. adam bile düşmüyor ldlc'den ct olduklarından beri asdfsad 12-10, iki eldir nbk ölüyor sadece asfsd 13-14 öne geçti ldlc, lel ct map 12-3'ten 13-16 aldı mapı ldlc'i, son el kio vs. fif'ti sdfsdfasd
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ldlc çok iyi oynuyor inferno'yu ya, bo1 maçlarında inferno görürseniz rakip kim olursa girmek gerek aslında
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 o it her yerde iyi oynuyor ya gerçi yok cache de yılmaz morgül gibi
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 navi - vp pasha yokmuş vp de, navi'ye giriyorum ama hiç güvenmiyorum şerefsizlere bo3 olması da kötü, mapler belli değil vs... oran iyi gerçi
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 lan VP basmıstım, Navi mi cevirsem pasha yoksa
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 sen bilirsin, navi zerre güvenilecek takım değilde vp'nin %40'ı gibi bir şey pasha Navi bugün alamazsa VP'ye karşı gitsin Minecraft oynasın.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ne zman VP oynasam throwluyorlar. ne zaman rakiplerine oynasam 10 kaplan gücünde maç alıyorlar :(
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 applev0dka said: snax olmasın takımın %40 ı diğer %40 gerisi çöp, byali falan gereksiz abartı
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bazen piskopata bağlıyor byali. navi'yi de severim de dengesiz adamlar, zeus falan sağlam sacmalayabiliyor. guardian edward günunde olursa alırlar. duruyor ben VP'de bakalım nolcak.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 zeus çöp ya, guardian dışında net iyi bir adamları yok. o da eskisi gibi değil hırbolarla oynaya oynaya seviye düşmüş resmen asdfads navi kaldım ben de bakalım, hiç güvenmiyorum ama evet 5-0 ile başladı vp, navi rezil doğal olarak adam eksik diye mallara basmamak gerekiyor yine tecrübe ettik.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 abi edward hayvan ya. onlar nasıl one clickler öyle.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 turnuvanın 30k para ödülü varmış ve lan'mış. bilsem direkt vp girerdim para için doping bile basmışlardır kendilerine ibneler asdfasdfsda
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ahaha kurwalar cok iyi oynuyor ya. byali ve taz efsane vp pistolu alırsa navi CT oynmadan mirage biter. seasons'da vp iyi baya
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 böyle olacağı belliydi ya, içime hiç sinmiyordu niye daldıysam pasha yok diye ... byali de resmen nöbetçi golcü çıktı sdfsda seasons navi'nin en iyi olduğu mapte bugün bir bok çıkmaz onlara oradan, gg skinz :( edit: oha kapatmıştım, 13-12 olmuş. kaç el üst üste aldı navi?
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 molotofun 1 saniyesi ile skinlerim gitti resmen :(
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 oyyy guardian AWP ile sisten 3 frag çıkardı ASDASDAS yok abi yok, bu navi cidden geri zekalı takımı asdfsda B de adam bırakmamak nedir ya... En yakın adam AWP o da mid'den bakıyor... hak ettiler yenilmeyi, senin skinler güvende apple
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 23. round bisey oldu. 2v1 kaldı VP bombanın üstüne molotof attı, sonra navi defuse basladı, beyaz ışık yandı ve defuse oldu, 1 saniye geç atsa molotofu almıstı macı vp
Öne çıkan mesajlar