Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jaeger'ın bulk günlüğü sdf

Jaegerjaquez

Öne çıkan mesajlar

Jaegerjaquez said:

odchu said:

JJ, fistik ezmesi olarak hangi marka tercihin?
..ve de duzenli aldigin vitamin vb.lerinin markasi modeli?

param varsa calve param yoksa gold :D vitamin falan almıyorum hiç bi kere optimen kullanmıştım ama içeriği güzel

ayni temiz beslenme findik ezmesi ile olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

odchu said:

Jaegerjaquez said:

odchu said:

JJ, fistik ezmesi olarak hangi marka tercihin?
..ve de duzenli aldigin vitamin vb.lerinin markasi modeli?

param varsa calve param yoksa gold :D vitamin falan almıyorum hiç bi kere optimen kullanmıştım ama içeriği güzel

ayni temiz beslenme findik ezmesi ile olur mu?

fındık ezmeleri dandik oluyo ya tr'de %50 fındık gerisi şeker falan leş gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de derler ki 31'in zarari yok. Bak adam bi sene asilmamis ne hale gelmis. Testolar, spermo'lar hep vucuda yaramis.
Yok efendim ondan sonra biz turkler niye boyle guduk kaldik, yok Avrupalilar niye boyle izbandud gibi? Bak damlaya damlaya gol olmus, sen fiskiye misali saciyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Geçmişte 1 - 1.5 sene acemi olarak yaptım bu sporu. Şimdi ilmiyle yapmak istiyorum. 2 ay önce başladım şu an bu haldeyim. Beslenmem nasıl olmalı, programım nasıl olmalı bilemiyorum. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Ek besin olarak protein ağırlıklı beslenip doğal yoldan mı karbonhidrat alıcam yoksa karbonhidrat ağırlık bir ek besin mi alıcam. Salonumun hocası çok hafif programlar veriyor kafeama göre bir program yapabilir miyim ? Programımda bench press, squat ve deadlift, omuz press yok. Ben zayıfken bunlar olmadan nasıl toparlıcam anlamadım. Okuyacağım bir kaynak önersenizde yeter. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Defensive said:

Geçmişte 1 - 1.5 sene acemi olarak yaptım bu sporu. Şimdi ilmiyle yapmak istiyorum. 2 ay önce başladım şu an bu haldeyim. Beslenmem nasıl olmalı, programım nasıl olmalı bilemiyorum. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Ek besin olarak protein ağırlıklı beslenip doğal yoldan mı karbonhidrat alıcam yoksa karbonhidrat ağırlık bir ek besin mi alıcam. Salonumun hocası çok hafif programlar veriyor kafeama göre bir program yapabilir miyim ? Programımda bench press, squat ve deadlift, omuz press yok. Ben zayıfken bunlar olmadan nasıl toparlıcam anlamadım. Okuyacağım bir kaynak önersenizde yeter. Teşekkürler.

resim koymayi unutma :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...