KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 erken yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 lan şu "inek obası uyan"ı alarm sesi yaptım gülerek kalkıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 androidde sleep as android var iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Askere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Bright said: Catze said: Benim uyku baya ağır, uyanırsam da kapatıyodum alarmı 2 dk daha uyuyayım fln diye sonra tekrar uyanamıyordum. Telefonun sensörü ile çalışan bi application buldum. Yatakta en hareketsiz olduğunda ağır uykuda olduğun için seni o sırada uyandırmıyor. Hareket ettiğin hafif uykunda uyandırıyor. Çok rahat uyanıyorum bir de. Böyle dayak yemiş gibi uyanmıyorum. Sleep Cycle (iOS), bende yukledim, en iyiymis. Adını yazmamışım ya ;)) pardon. Bright yazmış neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Rasmon said: Askere git askerden gelen adam nasıl belli oluyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 GENE KALKAMADIM http://images.smh.com.au/2012/04/30/3257499/vd-Obama-standup-408x264.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 vucudunuz nasıl alısmıyor anlamadım gitti ben 2-3 aydır alarmda kurmaz oldum kurunca da calmadan kalkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Benimde uykum tam tersi çok hafif. Pencerede kuş osursa uyanıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 kuş osuruğu çift camın arasındaki boşlukta kalıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar