vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Patiler help, pls. cumartesi yeni laptop aldım. sorunsuz şekilde kurdum vs. sonra makina pilde uykuya aldığımda ya da uzun süre işlem yapmadığımda belli bir süre sonra tamamen kapanıyor ve tekrar açmaya çalıştığımda, bataryayı çıkarıp takmadan çalışmıyor. biraz bakındımda nette tam bir cevap bulamadım daha 1 hafta olmadı alalı alırken de ne bileyim acer acaba dedim :S büyük hata mı ettim acaba. makina şu; Intel®Core™ i5 4200M2,5 17,3" DDR3 1600 x 900 px 12 GB 1 TB 4 GB 1333 MHzSATA 5400 rpm Windows 8 3,2 kgNvidia GeForce GT 750M3 MBMultimedia Kart (MMC), Secure Digital Kart (SD)Paylaşımsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?6,7644744 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 olm 3 günde geçti çöpe ati mi makinayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 alet güzeldi ya neden böyle oldu ki acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ekran kartı driverı yüzünden oluyor bu sorun. kaldırıp eski whql versiyonları yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 *yanlış konuya yazmışım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Xenus said: ekran kartı driverı yüzünden oluyor bu sorun. kaldırıp eski whql versiyonları yükle Abi nvidia nin sitesinden son surum ile guncelledim ama yarari olmadi. Yalniz whql mi dikkat etmedim. Eve gecince bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Xenus said: ekran kartı driverı yüzünden oluyor bu sorun. kaldırıp eski whql versiyonları yükle abi nvidianın sitesinden whql yüklemişim. sorun devam ediyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar