Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW-Hesap T.N 5x90( Shaman/Rogue/Hunter/Warrior/Warlock) ve altlar+ cata yüklü hesap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
blizz kendi 90 charını satarak hesap satmanın önüne geçti bir nevi,

sıfırdan 90 char alıp direk oyuna başlayabiliyosun..

e zaten item tedarik etmek de basit..
Mesaj tarihi:
Şöle bakmak lazım olaya 90 boost 50£muydu neydi £ kaç kuruştu 3 desek 150tl bi karakter. artı sıfır hesap alcaksın min 250ye gelcek. İtem binek vs uğraşcaksın azda olsa.
Mesaj tarihi:
Evet millet bıraktı boş kaldı zamanında official site olcktı gerzek blizzard 1sene sonra kontrol etmeseydi. Ticaret bölümü ayrılmıştı cevap gelmeyince geri birleştirildi 1sene sonraa cevap vercekleri tuttu ticaret bölümü vardiye olmadı
Mesaj tarihi:
eseruyar said:

Evet millet bıraktı boş kaldı zamanında official site olcktı gerzek blizzard 1sene sonra kontrol etmeseydi. Ticaret bölümü ayrılmıştı cevap gelmeyince geri birleştirildi 1sene sonraa cevap vercekleri tuttu ticaret bölümü vardiye olmadı

offical olsa da bir şey olmaz dı. Offical olanlara ne oldu ki :)

Yönetimi yeto. Bir ara cengiz orayı kendi forumu gibi sömürdü istediğini attırdı banlattı istediğini yönetici yaptırdı :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hakim ; oglum sen salak misin 200 lira verdin dolandirilmak icin, sende hic mi akil yoktu ?
Acc alan sahis; ama bana mahkemede parami geri alabilirim dediler!
Hakim ; sen hakketen salaksin T.C devleti mahkemesi senin wow da giden 200 lirayi alman icin var zaten mal!!
Acc alan sahis ; höh ?! Ama lvl 90 vardi hesapta..
Hakim ; B.s.g olum

B)-:)-D
Mesaj tarihi:
Zamanında 1200tl ye hesabımı satmıştım bir polis arkadaşa.Sağolsun epeydir de görüşüyoduk.Ben girerdim onun hesabına şifreyi filan verirdi,öğretirdim oyunu filan.
Karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde götürdük.Şuan oynamıyor,callback filan hiç düşünmedim de.
Ha veletler çok fazla bunu yapan.Ama herkesde velet ve velet karakterli değildir.
Bukadar olumsuz olmayın la.
Mesaj tarihi:
Ben tbc zamanı aldıydım, kutulu şekilde falan, sonra merge olayı geldi hemen hesap açıp aktardım, key'ler bende, isim mail vs herşey bana ait, çok güzel olduydu, şimdi olsa almam ama tabi. içinde hazır kasılmıs karakterde vardı güzel bi guildde, yeah.
  • Yeni Oluştur...