Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 he burda senin bizi tokatlama riskin yok yani sdafmakhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Benim tokatlama riskim yok bana soruyorsan. Ama beni tanımayan birine sorarsan var der haklı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 blizz kendi 90 charını satarak hesap satmanın önüne geçti bir nevi, sıfırdan 90 char alıp direk oyuna başlayabiliyosun.. e zaten item tedarik etmek de basit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Şöle bakmak lazım olaya 90 boost 50£muydu neydi £ kaç kuruştu 3 desek 150tl bi karakter. artı sıfır hesap alcaksın min 250ye gelcek. İtem binek vs uğraşcaksın azda olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 içerisinde wod var + dolandırılma ihtimali yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 WoD a ayrı para ödiyceksin 140tl mi ne türk sitelerinde Gerçi Wod u battle.netten pre order la alınca bi tane free boost vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Eser kardeşim pati de bunu satamazsın gibime geliyor bence wowturk te şansını dene .hahhahahahhah wowturk vardı demi yav ahahahha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Hayırlısı ya Satılmazsa dursun sıkıntı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 wowturk değilde wow-turk var ismi değişti oyunhub diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 wow-turk bitmiş... cidden bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Evet millet bıraktı boş kaldı zamanında official site olcktı gerzek blizzard 1sene sonra kontrol etmeseydi. Ticaret bölümü ayrılmıştı cevap gelmeyince geri birleştirildi 1sene sonraa cevap vercekleri tuttu ticaret bölümü vardiye olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 eseruyar said: Evet millet bıraktı boş kaldı zamanında official site olcktı gerzek blizzard 1sene sonra kontrol etmeseydi. Ticaret bölümü ayrılmıştı cevap gelmeyince geri birleştirildi 1sene sonraa cevap vercekleri tuttu ticaret bölümü vardiye olmadı offical olsa da bir şey olmaz dı. Offical olanlara ne oldu ki :) Yönetimi yeto. Bir ara cengiz orayı kendi forumu gibi sömürdü istediğini attırdı banlattı istediğini yönetici yaptırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Satıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Girdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 kime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 en tatlı birisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 nasıl anlatsak ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ilk harflerine baksa ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 call back ne zaman? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Hakim ; oglum sen salak misin 200 lira verdin dolandirilmak icin, sende hic mi akil yoktu ? Acc alan sahis; ama bana mahkemede parami geri alabilirim dediler! Hakim ; sen hakketen salaksin T.C devleti mahkemesi senin wow da giden 200 lirayi alman icin var zaten mal!! Acc alan sahis ; höh ?! Ama lvl 90 vardi hesapta.. Hakim ; B.s.g olum B)-:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 pazar alanı kanser dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 *CD-KEY var mı: H *Kimlik fotokopisi verilecek mi: H *Gözden çıkarılmış bir 220 TL'niz var mı: H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Zamanında 1200tl ye hesabımı satmıştım bir polis arkadaşa.Sağolsun epeydir de görüşüyoduk.Ben girerdim onun hesabına şifreyi filan verirdi,öğretirdim oyunu filan. Karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde götürdük.Şuan oynamıyor,callback filan hiç düşünmedim de. Ha veletler çok fazla bunu yapan.Ama herkesde velet ve velet karakterli değildir. Bukadar olumsuz olmayın la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 1200 tl. polis maaşı ne kadar ki ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Ben tbc zamanı aldıydım, kutulu şekilde falan, sonra merge olayı geldi hemen hesap açıp aktardım, key'ler bende, isim mail vs herşey bana ait, çok güzel olduydu, şimdi olsa almam ama tabi. içinde hazır kasılmıs karakterde vardı güzel bi guildde, yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar