Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizim ile çalışacak stajyer arkadaş(lar) arıyoruz

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Masakari said:

Lisans mezunu, yabancı dil bilen, seyahat engeli olmayan, aktif araç kullanabilen, erkek adaylar için askerliğini yapmış, 23 yaşını aşmamış adaylar arıyoruz.

Eksik kalmış, tamamladım.

Biz yaz tailini değerlendirmek isteyen üniversitede okuyan arkadaşları arıyoruz.

Ayrıca emeğinin karşılığını da alacaktır. Bütün gün çalışmayacak, part time vari biz şekil düşünüyoruz.

İlgilenen arkadaşlar bize ulaşırsa onlara detaylı yüz yüze açıklamayı tercih ederiz. Foruma daha mesaj yazmayacağım içerik ile ilgili. İlgilenenler ulaşsın lütfen.

Ha ayrıca Türkiye'de yaşasalar bile Suriyelileri düşünmüyoruz. Anlaşabileceğimiz arkadaşlar arıyoruz. Türkçe biliyor ise o karşılılı konuşulabilir.

Saygılarla
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen İşkur'a ispikleyelim.

Şaka bir kenara, bu tip adayları İşkur'un eğitim programından, herhangi bir ücret ödemeyecek şekilde temin edebilirsiniz.

6 aylık eğitim programı süresince İşkur ödüyor günlük "harçlıklarını" Eğitim bittikten sonra memnun kalıp, işe alırsan da, işe alma sırasında ödenen bir vergiden muaf oluyorsun.

Takip edin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Şaka bir kenara, bu tip adayları İşkur'un eğitim programından, herhangi bir ücret ödemeyecek şekilde temin edebilirsiniz.

6 aylık eğitim programı süresince İşkur ödüyor günlük "harçlıklarını" Eğitim bittikten sonra memnun kalıp, işe alırsan da, işe alma sırasında ödenen bir vergiden muaf oluyorsun.

Takip edin derim.

sigorta yapmazlar ve maaş vermezler olay o zaten. stajyer primli prim de 10 liralık hostingin 1 lirası sdfg gerçi günde 3bin tane satarsan köşesin
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Takip edin derim.

Bilmiyorduk,

Hemen bakacam. İhtiyacı olan birine yarayacaksa ne mutlu bize.

Sağol bilgi için.

Bu arada 500 TL veriyorsan aylık 3-4 saat telefon görüşmesine sana sponsor bir xxx sayfası önerebilirim tel hizmeti veren
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Telefonda ürün satmak her babayigindin harci degil. Hele böyle teknik bir konuda bence zor. O adam oturacak atiyorum 100 telefon görüsmesi yapacak. Icinden bir tane satarsa ne ala. o zaman prim alacak. ha satamazsa avucunu yalar. ben böyle anladim.

Açıkçası satarsa tabiki de seviniriz ama satması onun da para kazanması demek. Bunu bizim için de bir deneyim olarak düşünün daha önce böyle bir şekil denemedik. Zaten o yüzden yaz aylarını değewrlendirmek isteyen üni öğrencisi arkadaşlar arıyoruz. 100 görüşme overrated olmuş. O kadarda değil yani.
Ayrıca VOIP sağlayısıyız onu da bu şekilde denemek istiyoruz ilgilenen kurumsal firmalarla.

Belki en önemlisi yüz yüze konuşmak, daha rahat anlatılabilinir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...