Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Lisans mezunu, yabancı dil bilen, seyahat engeli olmayan, aktif araç kullanabilen, erkek adaylar için askerliğini yapmış, 23 yaşını aşmamış adaylar arıyoruz. Eksik kalmış, tamamladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 saatlik sabit bir ücrete ek olarak yaptığı satışla bonus kazanacak deseydin böyle tepkiler almayacaktın. tepkiler haklı bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 diksiyonu düzgün, prezentable mümkünse bağyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 asgari ücret dese de tepki alacaktı. paticik burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Claiborne said: bizimle onunla şunu diyecektim. ha bi de, suriyeliler de burada ikamet ediyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 senko said: yeterli bilgiye sahip demişsin de yeterli bilgi kıstası ney? yeterli bilgi = telefonda milletin sorulara az cok cevap verebilecek ama kendine olan guvenini fazla arttirip ben maas istiyorum dedirtmeyecek miktarda bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 en az 2 sene ilgili alanda tecrübesi olan, bunu da ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 emeğin değeri yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bedava sekreterlik staji yapacak bilgisayar muhendisi ilani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Masakari said: Lisans mezunu, yabancı dil bilen, seyahat engeli olmayan, aktif araç kullanabilen, erkek adaylar için askerliğini yapmış, 23 yaşını aşmamış adaylar arıyoruz. Eksik kalmış, tamamladım. Biz yaz tailini değerlendirmek isteyen üniversitede okuyan arkadaşları arıyoruz. Ayrıca emeğinin karşılığını da alacaktır. Bütün gün çalışmayacak, part time vari biz şekil düşünüyoruz. İlgilenen arkadaşlar bize ulaşırsa onlara detaylı yüz yüze açıklamayı tercih ederiz. Foruma daha mesaj yazmayacağım içerik ile ilgili. İlgilenenler ulaşsın lütfen. Ha ayrıca Türkiye'de yaşasalar bile Suriyelileri düşünmüyoruz. Anlaşabileceğimiz arkadaşlar arıyoruz. Türkçe biliyor ise o karşılılı konuşulabilir. Saygılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 günde 3-4 saat telefon bakarım diyen varsa aylık 500 veriyim bundan iyidir sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Hemen İşkur'a ispikleyelim. Şaka bir kenara, bu tip adayları İşkur'un eğitim programından, herhangi bir ücret ödemeyecek şekilde temin edebilirsiniz. 6 aylık eğitim programı süresince İşkur ödüyor günlük "harçlıklarını" Eğitim bittikten sonra memnun kalıp, işe alırsan da, işe alma sırasında ödenen bir vergiden muaf oluyorsun. Takip edin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 staj dan bekletiler çok yüksekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Liebe said: en az 2 sene ilgili alanda tecrübesi olan, bunu da ekle. Eklememe gerek yok böyle bir kriter aramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Gangren said: Hemen İşkur'a ispikleyelim. Şaka bir kenara, bu tip adayları İşkur'un eğitim programından, herhangi bir ücret ödemeyecek şekilde temin edebilirsiniz. 6 aylık eğitim programı süresince İşkur ödüyor günlük "harçlıklarını" Eğitim bittikten sonra memnun kalıp, işe alırsan da, işe alma sırasında ödenen bir vergiden muaf oluyorsun. Takip edin derim. sigorta yapmazlar ve maaş vermezler olay o zaten. stajyer primli prim de 10 liralık hostingin 1 lirası sdfg gerçi günde 3bin tane satarsan köşesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Gangren said: Hemen İşkur'a ispikleyelim. Şaka bir kenara, bu tip adayları İşkur'un eğitim programından, herhangi bir ücret ödemeyecek şekilde temin edebilirsiniz. 6 aylık eğitim programı süresince İşkur ödüyor günlük "harçlıklarını" Eğitim bittikten sonra memnun kalıp, işe alırsan da, işe alma sırasında ödenen bir vergiden muaf oluyorsun. Takip edin derim. Bilmiyorduk, Hemen bakacam. İhtiyacı olan birine yarayacaksa ne mutlu bize. Sağol bilgi için. Bu arada 500 TL veriyorsan aylık 3-4 saat telefon görüşmesine sana sponsor bir xxx sayfası önerebilirim tel hizmeti veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 çok atarlı İK elemanı yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 bizim ile ne lan? beynim yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 la neyini anlamadım bizim ile diyo işte bizim ankaraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Seele said: Telefonda ürün satmak her babayigindin harci degil. Hele böyle teknik bir konuda bence zor. O adam oturacak atiyorum 100 telefon görüsmesi yapacak. Icinden bir tane satarsa ne ala. o zaman prim alacak. ha satamazsa avucunu yalar. ben böyle anladim. Açıkçası satarsa tabiki de seviniriz ama satması onun da para kazanması demek. Bunu bizim için de bir deneyim olarak düşünün daha önce böyle bir şekil denemedik. Zaten o yüzden yaz aylarını değewrlendirmek isteyen üni öğrencisi arkadaşlar arıyoruz. 100 görüşme overrated olmuş. O kadarda değil yani. Ayrıca VOIP sağlayısıyız onu da bu şekilde denemek istiyoruz ilgilenen kurumsal firmalarla. Belki en önemlisi yüz yüze konuşmak, daha rahat anlatılabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Liebe said: çok atarlı İK elemanı yav :D IK elemanı değilim. Şirket sahibiyim de cidden ilgilenen arkadaşlar var ise bize ulaşıp istedikleri soruları sorabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 http://rashel.wpengine.com/wp-content/uploads/2012/03/img_50391.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 gitti oruç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ik da patron da çaycı da kendisi. akıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 WaNTeD said: ik da patron da çaycı da kendisi. akıllı olun valla hepsi benim. konu ile ilgili detay almak istiyorsan mesajın başındaki no yu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar