Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tube Thread #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya daha önce de atmış olabilirim ama yine denk geldim, bu adam ne içiriyor bu kızlara arkadaş, 9 dk konuşarak seviştiler
https://youtu.be/qV63s6fsx6I
Mesaj tarihi:
craigy ferg farkli frekansta bir sovdu. favorimdi.

samimi ortam her turlu yansiyordu. hanimlarla kimyasi basarili ve uzerine abanilan bir yontemdi fakat isin sirri adamin gercekten hos sohbet olmasi ve bunun metinden ayrilan her exchange'e yansimasiydi. stephen fry ile alisildik konseptine tamamen zit bir soylesi yaptiginda bile hayran birakici oluyordu.
Mesaj tarihi:
iyi de işte belki de improvizasyon yapıyoruz ilizyonu yaratıyorlardır demek istedim.

küçük bi kanlada olsa aa evet adam içinden geldiği gibi konuşuyor derdim muhtemlen de, milyon dolarlık yapımda milyon dolarlık sunucu olunca pek inanasım gelmiyor.
Mesaj tarihi:
Senko xeşke söylemeseydin ya adam inanmıştı bunların gerçek olduğuna, vay be ne hayatlar var falan diye düşünüp mutlu oluyordu özeniyordu falan. Şimdi acı gerçeği yüzüne vurunca kaldıramıyor sanırım =/
Mesaj tarihi:
içinden geldiği gibi konuşması, içinden geldiği gibi konuşma taklidi yapmasından daha kolay olduğu için, içinden geldiği gibi konuşması daha olası. o yüzden craig ferguson diyor insanlar, fabrikasyonu kolay olsa craig ferguson(lar) olurdu...
Mesaj tarihi:
adam deneme yapmak için seyircisiz tonightshow konseptine stephen fry çağırıp kokoyn dan konuşuyor, benim kabzımalım gelmiş buraya scripted yazıyor.

SENSİN SIKRİPTID
  • Yeni Oluştur...