Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Turizmi Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans

sostizm

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
dusuncelihayvan said:

deniz turizmi ne abi?
cruise mu? nedir içeriği?

Bak ders planı bu.

http://denizturizmiueyl.deu.edu.tr/index.php/2014-07-08-12-14-14/ders-plani

Cruise de var. Marinacılık, yat işletmeciliği, su sporları alanlarını kapsıyor. Denizcilik Fakiültesi ile İşletme Fakültesi Turizm bölümü ortak programı.

Epey dolu içeriği. Tezli ve gündüz programı da var deniz turizminin ama içerik ayni değil.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

yelkenli kaptani olmak istiyorum ben, ne yapmam lazim?

İki yolu var
1- Amatör denizci ehliyeti alabilir ve ticari olmayan teknede kaptanlık yapabilirsin
2- Yat Kaptanı kursuna gidip, 6 ay staj yapıp sonra sınavları verip ticari yat kaptanı olabilirsin

Goering said:

verdiğiniz diploma üzerinde uzaktan eğitim yazıyor mu?

Bildiğim kadarıyla tezsiz yüksek lisans yazıyor. Ancak belki programın isminde bir yerde uzaktan lafı vardır bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yok valla kotu niyetim yok da..

uzaktanina gelmeden ..tezsiz yuksek lisans hemen hemen kimsenin bir isine yaramiyor..

doktora yapamiyorsun ..meb kabul etmiyor..es durumu atama zart zurta yaramiyor.askeriyede sayilmiyor kidem vs icin..mazeret nakil vs de gecmiyor.herhangi bir yerde kullanip para kazanabilmen mumkun degil..kurumlarda calisabilmen de mumkun degil hepsi lisans istiyor...askerlik ertelemede bilmiyorum..

yani resmi belge olarak kullanacaksan direkt diploma ile birlikte hangi programi bitirdigin isteniyor..benim bildiklerim bunlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...