bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 arkadaşlar açık öğretim 2 yıllık turizm okuyan bir arkadaşımın antalyada staj yapacak bir işletmeye ihtiyacı var. eğer herhangi bir harcama/gider (işe giriştir, sigortadır) vs. oluyorsa her türlü giderleri cebinden karşılayacak. şu an garanti satışta aktif çalıştığı için aktif staj yapması gibi bir şey söz konusu değil, sadece deftere imza atılıp stajer gösterilecek. iyiler iyisi bir insandır yardım edecek imkanınız varsa çok makbule geçer. bu staj gereksinimi için sigortalı gösterilmesi gerekiyor mu veya zaten sigortası yatan birine 2. bir sigorta gibi bir şey söz konusu mu bilmiyorum. şimdiden yardımlar için teşekkür ettim bilet satış ofisi olur, acente olur, turizm taşımacılık olur, otelcilik olur, bu alanlarda staj yapmış veya çalışan bu yol yordamları bilenler bilgi paylaşırsa sevinirim. şöyle yapabilir, böyle yapabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 patates baskı en temizi. kimse uğraşmaz gerçekten yapmış mı yapmamış mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 arkadaşın güzel bir kızsa neden olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Ben daha dişi olmayan bir arkadaş için internet ortamında yardım talep edildiğini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 oteli üstüne mi yapıyorsunuz nası bir bekletiniz var staj arayan birinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 oo naylon staj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Kime şantaj yapıyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 olay biraz yanlış anlayıp, yanlış aktarmışım. herhangi sgk vs. yapılmayacak. stajerler için zorunlu güvenlik zımbırtısını okul ödüyormuş. sadece staj defterine imza atılacak. kendisi çok kral bir arkadaşımızdır, yardım edeni de unutmaz. imkanınız varsa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 bakkal işletiyoz otelde olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 seagle var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar