GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 http://www.twitch.tv/srkevo1 evil ryu no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Ricky Ortiz vs. Sako cok iyiydi Snake Eyez'da hayattan sogutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 rose çok op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Rose'a noldu bende anlamadim, 4-5 senedir ayni hareketler su an is yapmaya basladi dssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Oh be eledi snake eyez'i, tatmin oldum yemin ediyorum. DAT BACKDASH ve throwlar. O baglanmayan ultralara anlam veremedim ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Finale hakedenler cikti cok net (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ne alakası var abi bonchan bence luffynin yanına bile yaklaşamaz hani şunu izleyerek söylüyorum şunu sadece backgroundlarını önceki maçlarını görmedim. ama profesyonel insanlar yani sonuçta ne bileyim. bilemedim. luffy iyimiş. onuda şeyden diyorum çok anlamamda rose kontrolünde geçiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Bonchan onceki maclarda kosede inanilmaz defanslar yapti, ondan baya tuttum onu da :) edit. ki sirf kosede defans diil yerinde kontraya da cikti bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bonchan=yunanistan pislik adam aushdasd LOUFFY!!! ahah çok iyi oynadı bence. cidden. rly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Cok gec dank etti fireball spamlayip meter build yapmak amacina, adama her tur beles super vermek. Ultra'nin antisini de gec cozdu. Bonchan oyununu topladiktan sonra da Louffy gecit vermedi ya, inanilmaz oynadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar