khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Selam, Konuyu açacak düzgün bir yer bulamadım. Bilgisayar masasına oturduğum zaman nereden geldiğini anlayamadım mors alfabesi gibi sesler gelmeye başlıyor. http://vocaroo.com/i/s18wwigql0Ml Arkadaki sesi dikkatli dinlerseniz duyacaksınız. Bu sesi neden olan nedir. Merak ediyorum. Bilen birisi beni aydınlatabilir mi? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 aliens? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 bilgisayar masasına oturdugumda demişsin kalktığında kesiliyorsa masadan geliyordur masaya oturulmaz ayı sinyalidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Cümledeki anlam bozukluğu için kusura bakma Fistan, elbette masaya oturmuyorum. Bilgisayar masasına yaklaştıkça diyelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 bilgisayarı kapatınca kesiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Fistan acımamış :D Bilgisayara bağladığın ses sistemini çıkartınca da geliyor mu ses? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 bilgisayar masasına oturdugumda demişsin kalktığında kesiliyorsa sandalyeden geliyordur gibi mal ve anlamsız bir şey yazmıştı ama neyse ki editlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 merak ettim lan ilginç hakkaten. ses sistemleri bu tarz şeyler yapıyor ama ses çok düzgün gibi hiç benzetemedim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 kafan basmamıştır senin attığım fıstıkları kabuguyla mı yiyon napıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 benim pc den eskiden click click diye ses geliyor format attım bi daha gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Fistan said: bilgisayar masasına oturdugumda demişsin kalktığında kesiliyorsa masadan geliyordur masaya oturulmaz ayı sinyalidir Ad aktarması diye bir şey var ayı frekansında çok karşılaşılır böyle başına buyruk sinyallere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Ses sisteminden kaynaklandığını zannetmiyorum çünkü öyle bir sistemim yok maalesef. Sadece kulaklığım var. 3-4 ay öncesine kadar böyle bir ses yoktu. Yeni türemeye başladı benimde garibime gidiyor ve meraklandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Bütün parçaları komponentleri tek tek sökerek denesene. Belki pcden değildir elektrikli cihazları fişten çıkar. Manyetik etkileşim ihtimali için direkt odadan çıkar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 bırak arkadaş o sesin gizemini seviyor belli boyle daha mutlu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Ornegin mouse'u hareket ettirdiginde kulakligina cok hafif bir ses gelir. Ses karti, usb cihazlari vb. elektiriksel dalgalanmalar, yalitim sorunu bir suru sebebi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 olay mahalini incelemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 herhangi bi elektronik eşyanın adaptörü varsa ondan geliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 cep telefonu adaptorü 99% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 harddisk gır gırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 µh said: cep telefonu adaptorü 99% evet bu. ya da pc kasası, monitör veya hoparlor. fişlerini çıkarıp dene seslerin kesildiğini görüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar