Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haikyuu!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

3. set allan emri zaten aynı yıkımı bu sefer diğer takım yaşıycak tobio'da lelel bakacak işte
shiratorizawayla maç başlıyacak işte ushijama bi tane spike vurup yokedecek bunları sonra 1 yıl 3.sezon bekle sdf

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Shiratorizawa bu sezona sigmazsa yikarim ortaligi. 4 bolum kaldi surada.

Yenilme ihtimalleri var bir de tabii ama oyku gelisimi Shiratorizawa ile oynayacaklar diyor yani.
Mesaj tarihi:
3. sete kalırsa en az 2 bölüm yerler, Shiratorizawa da 2 bölüme sığmaz. Demek ki bu maçı 2 sette kazanıcaklar ^^
Yarım bölüm filan yerler işte, 3.5 bölüm de final maçına kalır (ya da final maçı başka sezona kalır).

Gerçi Ushiwaka bunların ağzına ağzına vuracağı için kaybedecekleri kesin, kaybedicekleri maçı da gereksiz yere uzatmazlar. Finalin 2 bölüme sığma ihtimali de var o yüzden.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
140 bolum anime etmisler. 200 bolumu var. Sezon basi 75 bolum filan yani. Bu durumda bir sezon arayla devam edebilir ama sanmiyorum. 6 ay en az bekletirler. Uc sezon yok mu bir ve iki arasinda? Bir yil filan olur buyuk ihtimal aslinda.

Ama bu maci yenerlerse final icin OVA olabilir belki yaz sezonuna.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
6 ay sonra baslarsa sonrakine epey epey beklemeleri gerekir devam edecekse, yapmazlar o nedenle. 1 yil filan ancak en erken bence.

Ama OVA olasi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
Yanlıslıkla spoiler vermeden nasıl acıklayabilirim diye dusunuyorum sadece chapter sayısı olarak soylemem yanlıs olmus. Yeterli content yok diyeyim. Fillerlamaları gerekir ya da bazı yerleri cok uzatmaları.
  • Yeni Oluştur...