BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 axedice said: BonePART said: burger king mc donalds gibi yerler bi yere yabancıysan yencek en guzel yerler biz yurtdısında ozellikle çok açsak ve güvenilir yer bulamassak dalıyoruz içeri Agalit bi yere yabancıysan git bilmediğin güvenmediğin bi yemekten ye öğrenmiş olursun işte. Esnaf lokantası kafası iyidir yurtdışında, standart avrupa ülkesinde ucuza öğün geçiştirmek harici bi avantajı yok ki fastfoodun. Onu da öğrenciyken yapıyorduk işte. Yabancı yerde esnaf lokantası = Çırçıra adım adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 gitmeden önce araştırın nerde ne yenir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Cinde bi esnaf lokantasina gidin de amipli dizanteriyle yesilay kolu haftasi icin 0-12 benettona görsel saglamis olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 konserve akar yurt dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 pascalnouman said: kievde az big mac yemedim E yuh. Tamam kendi mutfaklarında çok iş yok ama seçenek açısından en verimli şehirlerden biri heralde kiev, doğu avrupa yemeklerinden tandıra herşeyi yedik. Fiyatlar mekanlara göre uygun falan. En kötü git sokakta kabinlerde döner tarzı bişeyler yapıp satıyorlar ekmek arası onlardan ye. Bide çırçır diyen adam gece 2de seyyar arabadan kokoreçtir midyedir lüp lüp mideye indirmese içim gitmeyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 nere la ora 4. levent mi dfgh Jeeztro said: abi burger king e yorum yapsan nolacak, kim yorumlara göre böyle bir markadan ürün alır. ha ne bileyim bizim burda uğur pide diye bir yer var, git ona yorum yap. millet bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 yok haci kievde yemek kulturu 0 0 0 0 bir kez deneyeyim dedim yoresel yimek baktım boyle salcali sos gibi birsey dedim yemek nerde bu sos galiba dediler ki yemek zaten bu icinde boyle et tarzi birsey tsk qanqa diyip hemen fıydım ortamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Acıktım lan kokoreç midye falan diyince. Akşam biri elinde midyeyle kokoreçle kapımı çalsa negzel olur klş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Esh said: Cinde bi esnaf lokantasina gidin de amipli dizanteriyle yesilay kolu haftasi icin 0-12 benettona görsel saglamis olursunuz. Ki yaşayan arkadaşımız var. Direk amipli dizanteri oldu adam ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 WaNTeD said: nere la ora 4. levent mi dfgh Jeeztro said: abi burger king e yorum yapsan nolacak, kim yorumlara göre böyle bir markadan ürün alır. ha ne bileyim bizim burda uğur pide diye bir yer var, git ona yorum yap. millet bilsin. aynen fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 bence OP hatayı bk/md/vs yerden sipariş vererek yaptı yemek sepetini herhalde yıl oldu kullanmıyorum bir tek ev arkadaşım kullanıyor eskiden de mesaiye kalınca kullanıyorduk artık akşamları yemek çıktığından o da bitti. en son geçenlerde aylar sonra bk den bi cheeseburger yedim o kadar. hamburger isteğimi carls jr ve diğer butik hamburgercilerde gideriorum yada evde kendim yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 sen kimsin beni yargılıyorsun ulan. icabında senin kadar eti bir gecede yiyorum ben. seni de yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 goldbaren babacum kadar et yiyormuş hemde gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/13011_579957902023648_1681660029_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Masakari said: goldbaren baba-cum kadar protein yiyormuş hem de gece gece fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Yabanci bir yere gidiyorsaniz, bakin internetten nerede ne yenir. Olmadi lonely planet filan alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Norak said: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/13011_579957902023648_1681660029_n.jpg sklajdsakljdasjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ahahah iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar