Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fb istanbuLspora teşvik primi verdi mi ?


Mave

Öne çıkan mesajlar

Dün sanırım Vatan Gazetesinde sür manşetteydi. TMSF tarafından ortaya çıkarıLan 600 miLyar civarı bir para var. Bu para fb den ödenmiş fakat ne için ödendiğini aziz efendi açıkLayamıyor. Daha doğrusu şöyLe açıkLıyor ;

1. aziz yıLdırım açıklamasına göre Petkov serbest bir oyuncu oLduğu için transfer parası ödenmeden aLındı.

2. aziz yıLdırım açıkLamasına göre ise fb bu parayı Petkova " aL götür istanbuLspora ver , senin bonservis bedeLin " demiş.

Peki sizce fb İstanbuLspora teşvik primi verdi mi yoksa sizde azizefendiyeinananLardanmısınız ???[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugünkü fotomaçta selçuk yula'nın çok güzel bir yazısı var böyle "aman fb'yi karalayıcı haber çıkmış yumulun yayın bütün dünyaya ölsün fb" ciler için. gazete şu anda elimde değil okumuştum sadece ama fırsat bulursan okumanı tavsiye ederim mave.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fotomaç sadece haftasonLarı aLıyorum , eğer Link feLan varsa atarsan okuyayım[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 07 Ocak 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
aziz yıldıvımdan beklerim
[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
pardon azrail...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HoLyman bişey dikkatini çekti mi biLmiyorum ama seLçuk yuLa teşvik primLeri konusunda o kadar biLgiLi ve tecrübeLi konuşuyor ki insan istemez içinden " vay be zamanında neLer çevirmiş bu adam " diyor.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Patos sende Lütfen HoLymanin verdiği Linkte seLçuk yuLa yazısını okurmusun. Sizin başkan Şubattan önce verdik diyo , seLçuk yuLa da maçtan 15 gün sonra biLmem kaç Martta verdi diyo

E ne diyim yani şimdi ben :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 07 Ocak 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
hayır verse bile suç değil ki.


madem suç değiL ve madem verdi , ne diye sakLamaya çaLışıyor o zaman ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

selcuk yula ya da baska biri beni ilgilendirmez.
ben sen degilim ki prim yapmaya calisanlarin ekmegine yag surup onlarin goruslerini burada soliim.
ben sana resmi bir basin toplantisinin sonuclarini ve tam yetkili bir kisinin konusmasini gosteriorum.
sen bana baskanla "spor yazari" nin yazdiklarini karsilastiriosun.
herkes bok at izi kalsin mantigiyla devam edior. tek zarar goren fenerbahce degil bu isten. ya da tek futbol ile alakali bir is degil. sonra kalkin ne olcak bu turkiyenin hali die dusunun kendi kendinize. bol sans hepinize.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neyin primini yapıyoruz söyLermisin ? koskoca gazete , geçen sene ortaya çıkardığı oLayLarLa bir çok ödüL aLmış bir gazete , işi gücü yok , canı sıkıLdı , kendine uğraşıcak adam buLamadı , tuttu aziz efendiye saLdırdı.

Vay be , büyüksün Türkiyem

P.S : bok at izi kaLsın nedir biLmem ama " çamur at izi kaLsın " diye bir söyLem duymuştum. Bir başka atasözümüzde şöyLe söyLer " Ateş oLmayan yerden duman çıkmaz "[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...