Mave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Dün sanırım Vatan Gazetesinde sür manşetteydi. TMSF tarafından ortaya çıkarıLan 600 miLyar civarı bir para var. Bu para fb den ödenmiş fakat ne için ödendiğini aziz efendi açıkLayamıyor. Daha doğrusu şöyLe açıkLıyor ; 1. aziz yıLdırım açıklamasına göre Petkov serbest bir oyuncu oLduğu için transfer parası ödenmeden aLındı. 2. aziz yıLdırım açıkLamasına göre ise fb bu parayı Petkova " aL götür istanbuLspora ver , senin bonservis bedeLin " demiş. Peki sizce fb İstanbuLspora teşvik primi verdi mi yoksa sizde azizefendiyeinananLardanmısınız ???[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 vermedi ben ordaydım.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 aziz yıldıvımdan beklerim[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Fistan, 07 Ocak 2005 19:56 tarihinde demiş ki: vermedi ben ordaydım. aahhhuaha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bugünkü fotomaçta selçuk yula'nın çok güzel bir yazısı var böyle "aman fb'yi karalayıcı haber çıkmış yumulun yayın bütün dünyaya ölsün fb" ciler için. gazete şu anda elimde değil okumuştum sadece ama fırsat bulursan okumanı tavsiye ederim mave.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 fotomaç sadece haftasonLarı aLıyorum , eğer Link feLan varsa atarsan okuyayım[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: uncla, 07 Ocak 2005 19:58 tarihinde demiş ki: aziz yıldıvımdan beklerim [signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 http://www.pasfotomac.com.tr/yula.html[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 evt verdi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 mave duymak istedigini, okumak istedigini okuosun, o yuzden iyi niyetli davranmamis oluorsun. burayi bir okur musun aziz yildirim neler demis tam anlamiyla gor.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 sonuçta aziz teşvik primi verdi ya da vermedi Türkiye'de teşvik primi veriliyor... buna da kisme aksini iddaa etmez herhalde...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 HoLyman bişey dikkatini çekti mi biLmiyorum ama seLçuk yuLa teşvik primLeri konusunda o kadar biLgiLi ve tecrübeLi konuşuyor ki insan istemez içinden " vay be zamanında neLer çevirmiş bu adam " diyor.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Fistan, 07 Ocak 2005 19:56 tarihinde demiş ki: vermedi ben ordaydım. bende fistanın yanındaydım vermedi biz sahidiz..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben de sizi orada gördüm azizden susmanız için prim alırken :) ben de istedim bana vermedi oh olsun...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 haber doğru olabilir doğru olmayabilir ama kimse bana selçuk yula demesin ben hayatımda bu kadar taraflı bir adam görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Patos sende Lütfen HoLymanin verdiği Linkte seLçuk yuLa yazısını okurmusun. Sizin başkan Şubattan önce verdik diyo , seLçuk yuLa da maçtan 15 gün sonra biLmem kaç Martta verdi diyo E ne diyim yani şimdi ben :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Geçen sene kim şampiyonsa sonaki sene "o takım şuna teşvik primi verdi öyle şampiyon oldu" sözü bi senede söylenmeyegörsün ya.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Verilip verilmediğini nasıl bilecez verseler verdik mi diyecekler vermeseler nasıl kanıtlayacaklar o yüzden boş polemikler yaratmayalım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hayır verse bile suç değil ki.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Fistan, 07 Ocak 2005 20:25 tarihinde demiş ki: hayır verse bile suç değil ki. madem suç değiL ve madem verdi , ne diye sakLamaya çaLışıyor o zaman ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 selcuk yula ya da baska biri beni ilgilendirmez. ben sen degilim ki prim yapmaya calisanlarin ekmegine yag surup onlarin goruslerini burada soliim. ben sana resmi bir basin toplantisinin sonuclarini ve tam yetkili bir kisinin konusmasini gosteriorum. sen bana baskanla "spor yazari" nin yazdiklarini karsilastiriosun. herkes bok at izi kalsin mantigiyla devam edior. tek zarar goren fenerbahce degil bu isten. ya da tek futbol ile alakali bir is degil. sonra kalkin ne olcak bu turkiyenin hali die dusunun kendi kendinize. bol sans hepinize.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 neyin primini yapıyoruz söyLermisin ? koskoca gazete , geçen sene ortaya çıkardığı oLayLarLa bir çok ödüL aLmış bir gazete , işi gücü yok , canı sıkıLdı , kendine uğraşıcak adam buLamadı , tuttu aziz efendiye saLdırdı. Vay be , büyüksün Türkiyem P.S : bok at izi kaLsın nedir biLmem ama " çamur at izi kaLsın " diye bir söyLem duymuştum. Bir başka atasözümüzde şöyLe söyLer " Ateş oLmayan yerden duman çıkmaz "[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 1)Fenerbahçe camiyası bu gibi işlerle ugraşmaz... 2) Konu tam MAVE'lik başkası acarsa cidden üzülürdüm. 3)Azmodai geçmiş olsun [signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 [Bu mesaj nindalf tarafından 07 Ocak 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 teşvik primi kesınlıkle suç degıl yanı suçtu fakat kaldırıldı kesınlıkle ıster teşvik primi istersede kendı cebınden gelın de kaybedın dıye para verebılır gayet yasal[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Mave, 07 Ocak 2005 20:37 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 07 Ocak 2005 20:25 tarihinde demiş ki: hayır verse bile suç değil ki. madem suç değiL ve madem verdi , ne diye sakLamaya çaLışıyor o zaman ? suç mu diyosun?[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar