Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Dennis rodman var yesilköy'de tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 aym açmış dershaneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Ogrenci ile alakalı birsey degil mi bu? FEM özele(kız erkek karısık o yea) ve Fen bilimlerine gittim zamanında. FEM özeldeki egitim de FBM kadar iyiydi hatta kaynak/deneme-öss tutarlıgı konusunda belki daha bile iyiydi ama o kasıntı ortam o her cumleden sonra allahla bir comment girilmesi zorunlulugu ya da haftalık test/kitap cozme kotası falan olması beni geriyordu. Sonra FBM ye gectim goygoy yaptım. Kafam rahat calıstım bana daha uydu. Sonucunda istedigim yere de girdim. İlkine gidip daha mutlu olan ve ordan basarıya yuruyen de cok arkadasım oldu yani. Senin kardes hangisiyle daha basarılı olacaksa ona bakıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 fem özel fena değil dediğin 12k falandı 8-9 sene önce bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar