Tori Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 6 defa güncellemiş herif rage açmış direk daha bana giydirmeye çalışıyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 abi rage açacağım bi adam değilsin ya. ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 tamam abi rage açmadın sen arka sayfada 4 postta 38 tane güncelleme rage değil bence de bir otur soluklan sana bir şey olmasın yeter ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 güncelleme ile rage arasındaki bağlantı... zekice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bence fbnin 2007 sezonunu ŞL DOMİNASYONU olarak tanımlamak daha zekice edit: dur bir de ben editleyim bir de şimdi sen bana burdan laf sokmaya çalış, 2/10 falan comebacklerle geliyorsun çünkü kaç posttur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 neden güncelledin rage'e mi girdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 abi cidden ya http://i48.photobucket.com/albums/f231/CruxisAurion/timetostopposting.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 n drama dönmüş ya http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20120402225423/random-ness/images/3/34/Michael_Jackson_popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Adam bizi domine etti. Istersen bir önceki sayfada bana attığı mesajın linkini vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 moriarty said: o dönem fb gerçekten sanki şamp ligi favorisiymiş gibi oynuyordu nasıl bilmiyorum. easy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 UEFA 2007 yılındaki Fenerbahçe dominasyonunu gördü de ondan almıyorlar Avrupa'ya, şike bahane. Yoksa şu an Barcelona, Madrid ile yarışacaktı dominasyoncu Fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 aytunc, no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Ya bırakın şu Rıdvan ayaklarını hem rakibi sözde övüp hem yermeye çalışmalar. Türkiye'de hiçbir taraftarın diğer takıma saygısı yok. Yok Gs'yi takdir ediyormuş da ama götüm götüm geliyormuş oraya kadar. İlk 15 dakikadaki pozisyonları açıp izleyecekmişiz Inter maçında, şu Avrupa olayında kıyaslama olayını bitirin ya. Tamam egolarınız yüzünden bizim başarıları kendinize hedef koymamanız doğal ama alt tarafı bir çeyrek finali askerlik anısı gibi anlatmayın sürekli. Galatasaray UEFA kupasından sonra ne yaptı demiş bir de 15 yılda. CL'de 2 kez son 16 2 kez çeyrek final gördük, müthiş başarılar değil bizim mentalitemizde fakat sizlere yeter diye düşünüyorum. Real'e 5 atmak için sahaya çıktı lan bu takım. Real Madrid ne kadar korktuysa siz de o kadar korktunuz TV başında Drogba'nın topuk golünden sonra, ulan?? diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ölüm döşeğinde olsam yinede torunlarıma anlatırım o golü, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 lan interi ezdik demiş adam. interin o sene önceki seneden gelen 6 7 oyuncusu cezalıydı. heralde yedek kadroyla çıkmışlardı fb ye karşı. bi cambiasso vardı benim hatırladığım. bırakında ezin o takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Yacine Brahimi > Porto 6.5 milyon euro bonservis, 50 milyon euro serbest kalma 2009'daki U-19'dan beri takip ediyordum. Sonunda hak ettiği yerlere uzanmak için en iyi kulüplerden biri geldi. Çok yıl kaybetti ama olsun. Dünya Kupası adama fazlasıyla yaradı. Tabii ki Cezayir Milli Takımı'nı seçmesi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Başka başlık yok buraya yazayım. Dunga Brezilya'ya TD olmuş yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 2010 brezilya bu sene ki brezilya dan bile daha kötüydü.7 gol yetmemiş anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Aiko said: lan interi ezdik demiş adam. interin o sene önceki seneden gelen 6 7 oyuncusu cezalıydı. heralde yedek kadroyla çıkmışlardı fb ye karşı. bi cambiasso vardı benim hatırladığım. bırakında ezin o takımı. yavhehe. Fenerbahçe: Volkan Demirel, Önder, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Vederson, Alex, Kezman FC Inter: Julio Cesar, Zanetti, Stankoviç, Maxwell, İbrahimoviç, Dacourt, Cambiasso, Solari, Rivas, Walter Samuel, David Suazo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 David Suazo ne güzel adamdı lan.pes te kendi sahamda topu ona atıp rakip kaleye giriyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 tamam işte kadronun yarısı yedekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 souldarkorn said: Başka başlık yok buraya yazayım. Dunga Brezilya'ya TD olmuş yeniden. Taffarel'i çekmiş yanına, kaleci antrenörü yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 iyi yapmış dökülüyor dü bizim kalelciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 GS ve Brezilya milli takımını aynı anda çalıştıracakmış Taffarel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar