Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 [Karalama defterine yazacaktım...Uplayınca,topik kirliliği olmasın yazı..buraya yapıştırayım..] Gri olmuş gökyüzü.Kar yağıyor sessizce.Camdan bakmaktan alamıyorum kendimi..Sessiz Sessiz izliyorum bir kedi misali,Kaloriferin yanına kurulmuş bir şekilde..Kalkıyorum ardından,tek tek düşen kar tanelerine bakarken,gidip bilgisayarımın başına oturuyorum.Geriye şöyle bir bakıyorum.Konuşma başlıyor; " -Evet,19 yıl önce bu gün olmuş benim hatam.. -Senin hatan değildi ki.. -En hızlı olan bendim ama.. " Katil çıkmışım milyarlarca kardeşimi öldürüp..Şimdi bakıyorum,şanslımıyım şansızmıyım kararsız kalıyorum... Belki,şu an ben olmasaydım,benim yerime daha iyi biri olacaktı bu dünya toprakları üzerinde..Bana yaşamayı anlat..Bana yaşamı anlat ve ardından yaşlanmayı..Günlüğümü bile tamı tamına bir aydır yazamıyorum.Bakıyorum geçmiş günlere,Geride kalmış.. Ve tek tek sayılmamaya başlıyor günler geride kalınca.Aylar olarak sayıyorum..Sonrada Yıllara dönüşüyor..imkaansız gibi görürdüm hep.."Vaaay..Bir gün bende onsekiz yaşıma gireceğim ve araba süreceğim,sonra kredi kartım olacak.." Hayaller kurardım bir bir...Ve devam hayallere.. Şimdi 19dan... :) 4 ay önceden kutlamamışmıydın fiz sen ya? :D eheh Genede bir daha teşek ;) şimdi neden "U 23 yarışmacısı" ? Under 23:23 Yaş altı..19-23 katogorisi cycling:Bisiklet Mtb:Mountain Biking :p Malumunuz; bugünden itibaren U23 te,Yabancılarla dahili olarak yarışacağım için.. genede :tebrikz: *!Yaşlananlar listesinde isminin olmamasına ısrarla bakar..*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 kutlu olsun mumi nice senelere , nice bisikletli dağlı tepeli gezilere...inşallah buda bi sazan-kefal avlama girişimi değildir çünkü ben uçan bi kefalim dandik bi oltayla yakalandığım duyulsa ne olur?bütün karizmam gider elbette :P *!Tedirgindir fakat olaya atlamaktan geri kalmaz...*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Puma Bright , Alliance of Light , Mülayim Paladin-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mutlu yıllar Mumi. :tebrikz:[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 daha önce de kullandığım tekerlememi tekrar ediyorum: çok yaşa iyi yaşa nice mutlu yıllara konyanın bağrından kopup gelen u-23 çü kişilik :][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 aa paticik in extreme insanının doğumgünü!! nice yıllara Halfmumi! :tebrikz:[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Hobareyyyy ulen ben bu konuyu nasıl atlamışımmm. Vay vay vayyy demek sende moruklamaya başladın ha, beter ol pedela bir daha basama emü :-P Olm ne o dağ tepe geziyon bir tarafımızı şişiriyon :-) Hehe sana ne desek boş biliyorum sen en iyisi bildiğini yapmaya devam et ve pedalının seni götürdüğü yere daha çoook uzun yıllar boyunca git. Nice mutlu yıllara :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 kutlu olsun nıce yıllara[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Kutlu ve Mutlu olsun Mumi...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 iyi yillar... :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mumicim mutlu yıllar ama daha evelden birinin dediği gibi ağaç sensin yaprakta sana girsin.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: Estel_Anorien, 27 December 2003 02:26 tarihinde demiş ki: offf.. pure boynuzlu geyik...[hline]Tanrılar kurban istiyor! said: Zed, 30 January 2002 15:45 tarihinde demiş ki: izin veriyorum. gaza gelebilirsiniz.[hline] said: Estel_Anorien, 24 December 2003 19:54 tarihinde demiş ki: Ya ölün be... ne ayı communitysiniz..[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum eheh Estel Çok sağol :] Ağaç ve yaprak için teşekkür ederim.. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 daha nice 19 lara işallah ne diyelim :tebrikz:[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 höpi börtdey[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ulan yaşlanıyoruz... neyse sağlık olsun nice uzun senelere :)[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 kutlu ola mutlu ola...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 nice yıllara... :tebrikz:[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 nice mutlu yıllara, tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 mutlu yıllar genç her ne kadar dis'in malına mülküne kansanda... eheh :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 kutlu olsun mutlu olsun, bak sanal kredi kartida aldi ehliyette alcakmış oh kebap[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: Sam, 06 January 2003 08:12 tarihinde demiş ki: sağlık ve mutluluk seninle olsun her doğumgününde, mutlu yıllar.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! eh tutmuş bu dilek, ben de fail olma ihtimali artmasın diye modifiye etmeden tekrar cast edeyim.. ;)[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 mutlu dolu dolu yıllar ola önünde ;)[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: OutTrader, 07 January 2004 01:12 tarihinde demiş ki: bak sanal kredi kartida aldi ehliyette alcakmış oh kebap[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) hehe Tekrar Çok teşekkürler Dostlar :) Half"O şimdi u23" Mumi... :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hepi bortdey mumi. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 biraz geç oldu ama manevi görevimizi yerine getirek:) : tüm sevdiklerinde nice yıllara, :tebrikz:[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bende kutluyorum en çok doğum gününü :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar