dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 efes real e kafa tutabiliyor arada ya, fener alabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 madrid ters takım ya. Ama bence de belli olmaz F4 artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Tek sıkıntı ev sahibi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 http://pbs.twimg.com/media/BX8bzm5CMAAAV5s.jpg Obradovic'in Askerleriyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 bu heurtel kımıl zararlısı gibi efesin içini oyuyor gene,gireli 5 dakika oldu,2 top kaybı,2 defansta adamını kaçırma sonucu fark 10 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 tanımıyosun galiba arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Real öyle anlı şanlı oynamıyor ama Efes de çok atış kaçırıyor yaw :( Hücum ribaundu hak getire tabi, Cedi olmaza kötü olmuştu demin. Acele etmeyin yaw hücumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 efes yüzünden kanser olacam bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Ben oldum.... Kazandı ama kanser yaptı. Jenning kurtardı takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 OAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Son yediğimiz üçlükte monitörü kırıyordum sağol Efes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 kendi eliyle verecekti efes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ne farkeder, sanki seriyi alabilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Belli olmaz,ıkıncı macı sacmasalak vermeseler sımdı turu gectık dıye sevınıyorduk.İvkoviç sapkadan tavsanı cıkarabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Seriyi alamaz belki ama Fenerli basketçileri daha bir cesaretlendiriyor bu maçlar.Efes şu anda son 8'in en kötü takımı olmasına rağmen en iyi 3 takımdan birine kafa tutuyor hatta yenebiliyor.Fenerbahçe'nin her türlü şansı daha fazla.Ben Real-Fener eşleşmesinde Fener'i favori görüyorum açıkcası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 burada ki 2.maçı da alırsak neden olmasın ki daha iyi oynayan taraf efes zaten fenerbahçe ülker çok daha iyi takım şu real den de işte seyirci avantajı sıkıntı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Dün ilk defa seride Efes'in maçını izledim.Belki bu maça özeldir ama Fener çok net hem Efesden hem de Real'den daha iyi takım oyunu oynayıp toplu hücum ediyor.Oyuncuları da çok daha kaliteli.Ben seyirci avantajına rağmen yeneceğimizi düşünüyorum.Bu takım deplasmanda hem Barcelona'yı hem de CSKA'yı yendi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 oyuncuları çok daha kaliteli değil tabii ki, ama daha iyi takım fener şu anda ikisinden de, real in patlamalarını az hasarla atlatırsa çıkarlar bir üst tura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Efesin reale karşı en büyük sorunu pota altında krstic haricinde düzgün uzunu olmaması, lasme kısa kalıyor. Fener bu yönden real den bile iyi suan. Fb ye karşı tek şansları carrol ve navarronun üçlük leri, savunabilirsek 20 ye yatar real,oyun stili nizniden farklı değil fb karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 navarro barçada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 rudy fernandez ile karıştırdı herhalde. yanlız 3 maçda final four'a katılabilen tek takım fb oldu. özellikle cska pana maçı sürpriz oldu bana, tamam biliyoruz pana evde çok iyi de cska da makine gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Harun mu başka oldu ya, ne kadar iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Transfer yapabiliyoruz di mi f4 dan önce? Yapmalı mıyız acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Efes'te yalnız inanılmaz potansiyel varmış ya, Fener'deki kadar tecrübe olsa adamlarda demek onlarda F4 yapacakmış rahat bir şekilde Seneye sonunda düzgün transfer yapabilirlerse, özellikle Ivkovic'in istediklerini vs. onlarda yürür gider. Şu boktan halleriyle bile Real'i ne kadar zorluyorlar. 2-2 olsa keşke, iyice yıpransın real asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar