Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL 2014 - 2015

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Seriyi alamaz belki ama Fenerli basketçileri daha bir cesaretlendiriyor bu maçlar.Efes şu anda son 8'in en kötü takımı olmasına rağmen en iyi 3 takımdan birine kafa tutuyor hatta yenebiliyor.Fenerbahçe'nin her türlü şansı daha fazla.Ben Real-Fener eşleşmesinde Fener'i favori görüyorum açıkcası...
Sosyal ağlarda paylaş

Dün ilk defa seride Efes'in maçını izledim.Belki bu maça özeldir ama Fener çok net hem Efesden hem de Real'den daha iyi takım oyunu oynayıp toplu hücum ediyor.Oyuncuları da çok daha kaliteli.Ben seyirci avantajına rağmen yeneceğimizi düşünüyorum.Bu takım deplasmanda hem Barcelona'yı hem de CSKA'yı yendi...
Sosyal ağlarda paylaş

Efesin reale karşı en büyük sorunu pota altında krstic haricinde düzgün uzunu olmaması, lasme kısa kalıyor. Fener bu yönden real den bile iyi suan. Fb ye karşı tek şansları carrol ve navarronun üçlük leri, savunabilirsek 20 ye yatar real,oyun stili nizniden farklı değil fb karşısında
Sosyal ağlarda paylaş

Efes'te yalnız inanılmaz potansiyel varmış ya, Fener'deki kadar tecrübe olsa adamlarda demek onlarda F4 yapacakmış rahat bir şekilde

Seneye sonunda düzgün transfer yapabilirlerse, özellikle Ivkovic'in istediklerini vs. onlarda yürür gider. Şu boktan halleriyle bile Real'i ne kadar zorluyorlar. 2-2 olsa keşke, iyice yıpransın real asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...