monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 2 ay sonra askerlik bitiyor donunce işim de hazir fakat kendime hobi bulamiyorum. Zevkli gelen tum hobilerim kendini gelistirmeden olmayan seyler. Hobiler boyle midir yoksa yanlis seyleri mi hobi ediniyorum karar veremedim yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 hobi zaten sevdigin bişey üstünde vakit harcamak vakit harcadikca da geliştiriyorsun kendini o konuda sen sıfırdan baslamak istemiyorsun sanırım hazıra konmak istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Ya mesela resime merak salsam onu gelistirmek icin baya bir egitim gerekir gibime geliyor. Hani maket ucak yapmakta bir hobi puzzle yapmakta ama resim yapmak ve ustalasmak uzun zaman alacak birsey umarim anlatabildim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 anlamadım resim yapmak zorsa ama yapmak istiyorsan katlanacaksın öğrenmesine katlanamam diyorsan zaten o senin hobin olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 grup hobilere yönel madem. sıkılmazsın. resim tek tebanca bayabilir bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 taş topla sonra onları say sonra onlara isim ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 evli değilsen bul birini evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Bilardo, bisiklet v.b. her düzeyinde insan olabilen türden bişey seç mesela. başlangıç seviyesinde de yapabilirsin ilerledikçe ilerlersin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Fistan said: anlamadım resim yapmak zorsa ama yapmak istiyorsan katlanacaksın öğrenmesine katlanamam diyorsan zaten o senin hobin olamaz best düz mantik of the year. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Müzikle uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 warhammer a başla, hem maaşım çok fazla ayy napıcam sıkıntısı da olmaz, http://3.bp.blogspot.com/-D_Y8oXE3dJw/UIjtrJmtruI/AAAAAAAAAFE/DZfdxvvTsLE/s1600/DP-213-graham-voigt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 monoscope said: Hani maket ucak yapmakta bir hobi puzzle yapmakta ama resim yapmak ve ustalasmak uzun zaman alacak birsey umarim anlatabildim kendimi hobiyse neden ustalasman gerekiyor onu anlamadim. hobi olarak yapiyorsun sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Kendime hobi bulamiyorum Herhalde ben deliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bone aklıma geldi yanlız bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 figür topla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mızıka çalmaya başla baboli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ponti kendi hobisini yazmis hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GkdmZ8LDQAU&feature=kp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 al bi DSLR, fotoğrafla uğraş. bisiklete binebilirsin motor da alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 en yisi spor yapmak hobim olsam spor yapardım çünkü içinde ssağlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 evet ya spordan iyi hobi mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bisiklet iyi gibi gibi ama hakkını vererek binmek zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar